69

Мимоза

преди 13 години

От това нашето...държава никога няма да стане! Този балкански, просташки, тарикатски манталитет не може да се промени! Производители, търговци, ръководители...всеки ***, краде и гледа далаверата като абсолютен мародер! Съсипаха живота ни, здравето ни и нервите ни и тези на децата ни! Не знам дали има Господ, но дано има, защото само в него вече ми е надеждата, пред него всеки да отговаря за делата си!

68

До 57 и 63

преди 13 години

Така..., значи отиваш до мелницата, купуваш брашно и си печеш хляба сам. Или още по-добре- сееш пшеница, отглеждаш я, мелиш я и печеш каквото си искаш. Сега остава въпросът какви семена ще купиш??? Ами ако са ГМО? Братя, светът е голям и проблеми ни дебнат отвсякъде! Хайде, честита да е Новата 2011 година!

67

Анонимен

преди 13 години

Виждам, че висчки във коментарите търсят качествени храни. Затова ще споделя последния ми лош опит с колбасите на Маджаров. Купих си от МЕТРО един куп лукнаки и суджуци от въпросния производител, като преди също съм купувал и ми харесаха, но сега качеството беше под всякаква критика. Сурови, безвкусни и пластмасови. Съмнявам се, че дори самия Г-н Маджаров би ги ял. Безвъзвратно ме загубихте като клиент!!!!!!!

66

Turkish

преди 13 години

*** народ - слаба държава

65

с.

преди 13 години

Най-добре е човек да си вземе пекарна за хляб и изобщо да не им купува *** на тия нещастници!Един колега си взе преди десетина дни една за 83 кинта!Наистина куча марка,обаче е много доволен!С таймер е и човека я нагласи да почне да бачка в 4 следобяд!Като се прибере от работа го чака горещ и парещ хляб!С ясни съставки и без кафе и подобни!Още днес ще си купя и аз!А тия производители са за затвора!

64

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера до кога ще продължават да ги крият произовдителите и марките. Като има такова изследване. Направо да пишат коя марка, кой произовдител е сгафил. Както се вижда със съд няма да станат нещата. Дори и да наложат административно наказание те глобите са смешни. Кажете имената на фирмите и марките и потребителите сами ще ги осъдят. Каква е тази асоциация активни потребители, като не ми казват кой хляб не отговаря на етикета.

63

SirT

преди 13 години

Както каза Бойко и е прав, няма качествен материал. Има малко, но той се обезличава от некачествения. Другото е плява и простотия. Факт.

62

lokster

преди 13 години

Тази асоциация "Активни потребители" да вземе да публикува имената на въпросните производители! Каква е ползата от тези тестове, ако потребителите не знаят от кои производители да се пазят!? (просто отчитане на дейност?)

61

Много ядосан

преди 13 години

Изследванията са направени, резултатите са ясни, производителите са известни, какъв е проблемът? Обявяват се, дава се широка гласност, хората не купуват, фалират. Това е най-малкото, редно е и да бъдат съдени за умишлени вреди! Защо от най-елементарни неща правим неразрешим проблем, с много емоции, много всезнайковци, много защитници на престъпниците? Що за държава сме?

60

Да, ама не!

преди 13 години

Ако е така, съм съгласен! Ако го купиш директно от производител! Или още по-добре, ако сам си отгледал пщеницата и си си произвел брашното! Тогава наистина ще ти е ясно какво има в хляба! Успешен ден!

59

Анонимен

преди 13 години

Еми да... как иначе ще правят парички? Примерно на 1 кг брашно от 50 ст на едро се добавят около 300 грама - сол, пепелни съставки, набухватели, остатъчни продукти, икономия от време на печене (недопечен хляб). Така от 1 кг става 1.300 гр и се получават 4 хляба за продаване:) по 1 лв парчето. Смятайте на 500 хялаба колко пари се правят:)

58

bai

преди 13 години

Тази статия ми прилича по-скоро на реклама на лабораторията, отколкото антиреклама на видовете хляб. Поне като не споменавате името на фирмите, производители на хляб не споменавайте и името на лаборатория...или си сложете платена реклама по модела на други е-медии..

57

Ядосан

преди 13 години

Добре де, не е ли редно ВЕДНАГА да се задействат съответните органи и тези лъжци да понесат сурови санкции? Кой ще ми гарантира, че добавките, измислени от мошеници, не са вредни за здравето? Сега какво, ще ги погалим по главите и ще им кажем"Ама недейте така!"? Ще се ослушваме да видим кой на кого е човек, към коя групировка и партия е? Ей затова Шенген няма да видим!

56

Обнадежден

преди 13 години

Пак добре, че са слагали в хляба *** от кафе, а не *** от канализацията...

55

родопа

преди 13 години

аз съм диабетик и пожелавам същата участ да ги сполети мопенниците (производители) на хляба за диабетици!Да и е слатко!!!

54

да бе да

преди 13 години

Първо, брашното което се продава от качествените мелници е чисто. Няма набухватели и *** защото е универсално! Т.е. ако има добавки много продукти приготвяни от него няма да се получат! Освен това както казах хлебопекарната приу лошо брашно не прави хубав хляб, просто се разбира веднага. Най-добрия вариант е да се купи брашно в чувал дикректно от мелница. Принципно добавките се слагат от тези които правят хляба, не от мелниците!

53

Анонимен

преди 13 години

Точно така! С брашно от Кауфланд направих коледни курабийки, които, след изпичането им, представляваха нещо като вкаменени формички, които беше абсолютно невъзможно да разчупиш. Рецептата не съм сменяла от години, продължителността на печенето-също.

52

Да, ама не!

преди 13 години

А защо си мислиш, че БРАШНОТО, което слагаш в хлебопекарната е качествено? Нали все пак по-голямата част от характеристиките на хляба идват от това, какво брашно слагаш? И като ти е пълно брашното с *** - оцветители, втвърдители, набухватели и тем подобни, и пак ядеш хляб като този, дето е в магазина и е обект на настоящата статия!

51

Въпрос

преди 13 години

Как надминаваш допустимите символи? Как става?

50

да бе да

преди 13 години

Значи като се направи сравнение между една филия бал хляб на Симид и този от хлебопекарната се усеща за каква разлика говорим! Този от магазина е недопечен, безвкусен, без ***, с някакъв интересен аромат! Абсолютен ***!