73

Анонимен

преди 13 години

А мазния Семерджиев ? Ще му се затворят очичките от лой!

72

Анонимен

преди 13 години

Марсианци са виновни- проверяват колко е устойчив българина в условията, в които всички други нации отдавна да са отхвърлили кънките и увеличават натоварванията- засега българина печели. Но марсианците имат пъклен план- ще изземат всичките компютри в България и народа ще се затрие за дни!

71

комита

преди 13 години

от къде накъде е повишила, като концесионния договор на Софийска вода е с максимална стойност на водата около 60 ст без ДДС, за 20 г, като до днес загубите трябваше да са спаднали от над 60% на 25. Нищо от това не е изпълнено!!!!!!!Крайно време е за стачка по този повод

70

Gonzo

преди 13 години

Знаеме,знаеме,а скока на заплатите се отлага за 2050.

69

Бай Танас

преди 13 години

Влиза Семерджиев в стаята на синът си,и гледа един го оправя отзад,на другияв му върти к***ли!!!-Кво прайте бе?!?!?!-Миии....*** се-А,аз си мислех че пушитебуахахахахахахах

68

Анонимен

преди 13 години

Пичове, ако имате сили - то тогава трябва тази държавица да се прави отново. Иначе ще се превърне в скотобойна. А скотовете ще сме всички ние...(едни *** от студ, други от глад, трети от лекари, четвърти от предишните три накуп)

67

бимс

преди 13 години

Мисля,че управленците се самозабравиха.ВСИЧКО се увеличава само заплати и пенсии НЕ. Наближава време да гръмне топчето.Тази година ще има избори?????

66

naughty

преди 13 години

а ние благославяме ДКЕВР...

65

Желев

преди 13 години

Нали знаете докога ще вдигат ток,вода налози,такси и каквото се сети човек ?Докато си стоим на топло и се окайваме.

64

Бай Танас

преди 13 години

Грую забрай да каже че са тия дигат цената на тока заради инфлацията,после ще вдигнац цената на боба,леба и *** щото се е дигнал тока/Докога така бе ***.

63

е

преди 13 години

Година и половина ни храниха с шоута, сега ще ни хранят с глад, ако и така не стане да ни уморят, ще пуснат нещо по- силно от хипатита във водата.

62

JollyRoger

преди 13 години

Е *** и аз искам увеличение на заплатата от доста време заради пустата инфлация, обаче досега са ми казвали, че пари няма, интересно ми сега аз от къде ще извадя пари да си платя тока.

61

Бачо

преди 13 години

Еи тез *** от ГЕРБ всичко дигат.....само не и заплатите

60

Анонимен

преди 13 години

И аз имам основание да искам по-висока заплата,заради натрупаната инфлация,но...Такова грабене на народа го няма никъде по света!

59

Грую

преди 13 години

Аз си мислех, че инфлацията се влияе от цените (вкл. и на тока и водата)...пък то било обратно. Ахх колко съм бил заблуден.

58

САШЕ

преди 13 години

Те искат компенсация за реалната инфлация която е над 25%,а не тази обявена от НСИ.

57

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Г-н Семерджиев аз пък искам заради инфлацията намаляване цената на тока , както и да получавам качествен такъв 220 в. и 50 Нz.А удовлетворете това мое искане, което сигурен съм ще е подкрепено от милиони като мен . Колеги напишете и вие вашите искания съобразени с инфлацията ,както казва ДРУГАРЯ от снимката .Хайде поне веднъж да покажем , че сме добър материал НАРОД ,а не ***.

56

Комунист

преди 13 години

Ще плачете за СОЦИАЛИЗМА,*** седерастични!!!!!Нека ви *** европеушките от ЕОН,ЧЕЗ ......*** ви разбрицани са ненаситни на демокрация!!!

55

Анонимен

преди 13 години

И аз не знам какво регулират, като досега само са позволявали УВЕЛИЧЕНИЕ. Държавна Комисия за Увеличение на Тока и Водата трябва да се казва.А тоя на снимката изглежда като ***, на която току що са й платили за да лиже *** цяла вечер

54

Gaskoing

преди 13 години

Ако се събуди Тодор Живков и види какво става... ще се гръмне!