30

до 24

преди 13 години

Практиката до момента показа,че всеки би се справил по-добре от ГЕРБ.Само не ми приказвай,че ГЕРБ нямали алтернатива.Напротив и Бирената Партия са им такава.И Костов и Станишев и царя и Доган се справяха много по-добре от пожарникара.

29

Анонимен

преди 13 години

В парламента има само един политик. Това става ясно от статистика на Народното събрание за професиите на депутатите. Единственият, който смята себе си за политик, е лидерът на ДСБ Иван Костов. За втора професия Командира е записал "доктор", показва справката, качена на обновения сайт на Народното събрание. Въпреки че е пълно с преподаватели в депутатските редици, единствен Любомир Владимиров от "Атака" е бил университетски лектор.Професия "бизнесмен" пък е записал депутатът от ДПС Хасан Хаджихасан. В ГЕРБ пък се гордеят с уникатите си - психотерапевта Ирена Соколова и физика Антоний Йорданов. Сред депутатите има философ и зооинженер, както и минен техник. Това са лидерът на ДПС Ахмед Доган, независимият Венцислав Върбанов и патриотът Огнян Тетимов.Най-много са избраниците със занаят инженери, икономисти и юристи. Само петима депутати са работили като историци, като един от тях е соцлидерът Сергей Станишев. Топпрофесията за "Атака" е журналист, като освен лидера Волен Сидеров още четирима патриоти са работили в медии. Журналист е бил и Ивелин Николов от левицата. Само Любомила Станиславова от мнозинството пък знае какво е да се работи с медии, тъй като е била пиар.Според статистиката един депутат е спец по европроекти. Това е избраницата от ГЕРБ от Пловдив Силвия Хубенова. Колежката й Стефани Михайлова пък е работила като "маркетингов специалист, системен аналитик", пише в профила й в сайта на Народното събрание. Професия "международник" пък упражнява младата депутатка и шефка на комисията по еврофондове Моника Панайотова.Въпреки че е шеф на екокомисията в парламента, Искра Михайлова от ДПС е работила като библиограф. "Агрономът" Пенко Атанасов от левицата обаче си е на мястото в комисията по земеделие, смятат депутати. Шестима избраници са със средно образование, а най-много са депутатите на възраст между 40 и 50 години.

28

Тони Д

преди 13 години

добре е да свиквате с мисълта, че ГЕРБ ще управлява още дълги годинипак за ГЕРБ ще гласуваме, защото работят за държаватаза разлика от вас, *** крадливи, костовисти, царедворци и прочее ***, които работихте само за собствения си джобвашето място е на бунището на историята

27

Желев

преди 13 години

Посъветвайте ме как да смъкна тая снимка за сем. албум.Съкрушителна е.

26

Анонимен

преди 13 години

Samo kato vi cheta komentarite i mi stava jal. Bylgarina e tolkova prosto jivotno che nqma na kyde.. sram me e che sym bylgarin.... nishto chudno che nikoi nikyde ne ni iska...

25

Шефа на комунетата

преди 13 години

Добра тактика колега, усърден си, ще те предложа за повишениетакива кадри ни трябват

24

....

преди 13 години

На такива като тебе им викат *** или гербопромити мозъчета.

23

Анонимен

преди 13 години

Dobre ve obraz i kato mahnem GERB koi shte slojim ve?

22

izmoren_mitnichar

преди 13 години

И като има избори кой ще избереш????

21

Шефа на комунетата

преди 13 години

аве кво става тука , не си вършите работата както трябва, ади заемайте се, че гербавите завладели форума....аааааа ще се уволняваме май, ай пишете плюйте, къде дремете

20

дано

преди 13 години

Чул те Господ брато.

19

... --- ...

преди 13 години

На народа отдавна не му дреме за политиците и се връща към реалностите. Още има да спадат тиражите. Писна му от перхидролки и стари величия. А и България не е вече затворена система. Старите политически похвати и клишета не сработват, а за нови няма акъл. Борисов внася малко прагматизъм и здрав разум, но не му се помага, а всячески му се пречи.

18

О С Т А В К А !!!!

преди 13 години

Хора, проумейте, че колкото по-бързо си отиде ГЕРБ от властта, толкова по-добре за всички ни !Фабриката за илюзии затвори още след първите месеци на управлението им ..Народът ни отдавна не е бил чак толкова беден и зле, както е тази зима !!!Късмет имаме, че тя започва чак сега около Нова година. Ами, ако беше ни затрупало още през октомври ?!?!И проумейте - пак ни управляват комунисти, но най-простата, милиционерска част от тях !!!!

17

до 15

преди 13 години

Ти май не виждаш,че народа не може да понася твоите герберски командири които сринаха всичко сторено в тая държава през периода 1977-2009г?

16

ха

преди 13 години

Абе да си го кажем направо,провала е на ГЕРБ.Те направиха НС подчинена функция на министерски съвет.Ми що да не си напрайм Боче и премиер и председател на НС.То Цецка там си е сложена само за парлама.

15

жупел

преди 13 години

ДА ОБОБЩИМ:- Провал на Народното събрание - отзовани зам.председатели и сменени председатели на комисии, недоносени лобистки закони...- Провал на кабинета - никаква антикризистна програма, сменени министри като ностни кърпи за некадърност и корупция...- Лъжец в кабинета - Цветан Цветанов, ползващ властта за собственно обогатяване и недоказване на придобити финансови средства...С ЕДНА ДУМА - НЕКАДЪРНОСТ И ЛОБИЗЪМПЪТЯТ Е САМО ЕДИН - О С Т А В К А

14

Анонимен

преди 13 години

аве червените кхмери за вас нема ли празници бе ?

13

ТИТИ

преди 13 години

ДОЛУ ГЕРБ,,ИЗБОРИ,ИЗБОРИ,ИЗБОРИ.

12

Гоце до 8

преди 13 години

Какво мисля ли?Мисля,че си едно гербаджийско *** л*йно!

11

Желев

преди 13 години

След празниците цирка продължава,нали.