16

SS

преди 13 години

Този Младенов , един път го цакаха , като депутат от СДС .Чудя се , защо Бойко го направи външен министър ?Предлагам - Народното събрание да се събира както по БайТошово време .Две сесии - пролетна и есенна , всяка по един месец .

15

Имил Боев

преди 13 години

Някой от "достойните" дипломати да си е хвърлил оставката, за да не стават скандали?! Няма и да го направи никой от визираните агенти! Това им е линия на поведение, която следват цял живот. Да се спотайват, да мишкуват, да се ослушват, пък ако дойде и да свършат някаква работа/ шпионска или друга/. Да си агент на ДС не означава да си 007 или по цял ден да пишеш доноси срещу другарчетата си. Да си агент на ДС, означава да се закълнеш, че когато ДС ти постави задача, трябва да я свършиш.

14

нло

преди 13 години

ДА ИМ СЕ НАМАЛЯТ ПЕНСИЙТЕ И ТЕ ЩЕ МЛЪКНАТ *** ДС.

13

Анонимен

преди 13 години

ТЕЗИ РАЗВЕДКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДА ГО ДУХАТ НЕИЗМИТ

12

Анонимен

преди 13 години

Старите разведки да гласуват за друга партия на изборите и да променят обстановката. Докато ГЕРБ са на власт да го духат.

11

Развеселен

преди 13 години

Ей тези няма ли кой да изтрепе, д аги е..ба и ***.............

10

wiktor

преди 13 години

до 4 и 6Червените писачи сте ясни на всеки, който чете коментарите тук. Подминавам ви като пътни знаци. Ще дойде и вашият час.

9

666

преди 13 години

Как така пък вие точно искате оставки?Не че Николайчо не е от вашата черга-баща му е бил шифровчик в посолството!Но не сте прави-тия са правили кариера за сметка на човешки съдби/изключвам щатните служители под дипломатическо прикритие тъй като това е световна практика/.И не защитавайте негодници от комсомола и гоцевите примадони!Позорите по този начин професията-тези не стават за нищо друго освен за слуги на гоцевщината!Тази разлика сте изпуснали и емоциите ви са надделели!

8

Анонимен

преди 13 години

*** народ, който си мисли,че след 20 г. преход, когато именно кадри на ДС забогатяха и заробиха държавата, ще са останали ИСТИНСКИТЕ ВАЖНИ ДОСИЕТА.И не говоря само за тези дето са снасяли, а и за тези , НА КОИТО Е БИЛО ДОНАСЯНО. Абсолютно правилна позиция на асоциацията.

7

Анонимен

преди 13 години

Ама,че гражданска позиция.Вие,червените, сте като ***,държите се и отричате всичко,което не е във ваш интерес.Стига с тези задкулисни игри.

6

Анонимен

преди 13 години

БЕЗРОДНИК

5

B-s

преди 13 години

Позицията им била изцяло гражданска.И аз съм гражданин на Република България , но никоя медия няма да публикува моята позиция по въпроса.Явно Вие сте по- граждани от мен .И точно затова Вашата гражданска позиция не ме интересува , и не само мен , тя не интересува и трезвомислещите Българи .

4

Анонимен

преди 13 години

чиба, отивай да се интегрираш

3

мама хари

преди 13 години

Ами след като са прекратили отношенията си,кви са тия досиета!?:)

2

wiktor

преди 13 години

Брех много им се иска на червените да падне правителството, ама няма батенца. Целият гняв народен ще го поемете :)

1

Анонимен

преди 13 години

Така е то!