73

БГ

преди 13 години

По цял ден гледам калници и брони така че мога да преценя..остави краш тестовете.Знаеш ли какво е ограничението в града? и в мъгла с колко трябва да се кара?

72

Убря

преди 13 години

Жалко само за Яриса.За другите кочини не ме е яд.

71

Nobody

преди 13 години

Я, преди да говориш наизуст, си пусни някой друг краш тест от мрежата и виж при удар с 60 на какво заприличва една кола. Тук един-двама да са се ударили така, останалите предимно са се подбутнали. Ама да ми говорят 80, 100, 150 - тва са простотии, щеше да е пълно поне с ранени, ако не с жертви.

70

харизанов

преди 13 години

Абе умници, аз минах оттам сутринта и мазалото не е станало защото хората били селяни и карали със 150! Който не е минавал да не коментира чия е вината! Гумите ми са чисто нови и се хлъзгах с 10 км/ч в отворената лента!! Беше няма такъв лед. Верно че всеки си има мнение ама повечето които прочетох тука са *** - който не е бил айде да не определя кой виновен и кой не, верно че българите всичко знаеме и от всичко разбираме ама .....

69

Хетфиелд

преди 13 години

Абе момко, я виж снимка едно и после говори. На следващите снимки е снимано по-назад. Първите 15-20 коли са с много нагънати ламарини. Това при ниска скорост не става. Ако са карали с 40 почти всеки е щял да спре! Нямало високи скорости! Това може само някой некъдърен шофьор да го каже - като всичките тези нанизалите се един в друг! Да им е честито иставането без кола по празниците!

68

Кметица

преди 13 години

Всичко в София е почистено ! Защо ли стват катастрофи и Пирогов е пълен... Не ми е ясно!

67

Еркюл

преди 13 години

Тъпите гастербайтери са решили, че са в Испания и са забравили как се кара в условията на зима. Това на снимките се вижда, че тези хора бързат за самолет, а то летището затворено.

66

БГ

преди 13 години

хахха кое не е сериозно пич,погледни Хондата на какво прилича.Гуми хвърчат.брони,калници...др...хич не е било леко,просто не са спазвали дистанция и са карали бързо

65

Анонимен

преди 13 години

Ей пипо ти виждал ли си кола ударена със 150 как изглежда ? Едва ли някой от снимките се е ударил с повече от 50 км/ч

64

ффф

преди 13 години

Къде видя Порше бе ***, това е Хюндай.

63

БГ

преди 13 години

В цяла европа пътищата и летищата са блокирани и като питат европейците за коментар те отговарят:Зима е.А не плюят като каруцари.Като не се спазва дистанция и като се кара с по висока скорос така ще е.Има "УМНИЦИ"на които Бойко пак ще е виновен,пак някой на нас ни е виновен.Народа в по голямата си част здраво е изтрещял,изпростял и изветрел.

62

snte_dog

преди 13 години

Проблема си ти, че си *** и със самочувствие! Колко от колите не са със софийска регистрация?

61

Nobody

преди 13 години

Противниците на Трактора са я организирали, че да му фалират Лев Инс-а чрез изплащане на обезщетения... А стига дивотии. Виновни са а)почистващите и б)проверяващите ги. Че джигити има - пълно е. Ама май те не са толкова виновни тоя път. Щото тук, като гледам, не е имало кой знае какви скорости, пораженията не са кой знае колко сериозни.

60

Анонимен

преди 13 години

Напълно съгласен. Така както има отстъпка ако не си правил катастрофи, така за такива като тези трябва да има оскъпяване...

59

Чардафона

преди 13 години

Това е дело на селяните от провинцията, тръгнали да се прибират със самолети!

58

do 62

преди 13 години

Цезар е роден на 13, не на 12 юли (виж уикипедия) На една дата сме, затова съм сигурен ;)

57

Htefield

преди 13 години

Интересно, като са се залетяли към летището колко ли хора са стигнали до там? Бих се изкефил някой да си е изпуснал полета заради това че се е правил на голям шофьор. Най-хубавото е че няма жертви. А по отношениние на щетите 90% съм сигурен, че само на първите ще платят застрахователите. Другите ще бъдат отсвирени под предлог че вината си е тяхна. И така трябва да бъде. Крайно време е и гражданската отговорност да скочи поне с 50% за тези които са предизивкали катастрофа!

56

PIPO

преди 13 години

Да се трепят ,като толкова им е акълът ! Ще кара с 150 по булеварда при мъгла и поледица ! Ето резултата !

55

Спиш ли юроде?

преди 13 години

Народът през глава гледа да избяга - кой колкото може по-далече от страната....

54

Анонимен

преди 13 години

Няма незаменими .По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Юлий Цезар (12 юли 100 пр.н.е. 15 март 44 пр.н.е.)