83

13

преди 13 години

АЙДЕЕЕЕ ЗА МНОГО ГОДИНИИИИИИИИИИИ НА СЕРГЕЯ,НА ГОЦЕ,НА Р.П.,НА Р.ОВЧ. И Т.Н................... А ЗА КОЛКО МНОГО ГОДИНИ----ЩЕ КАЖЕ СЪДА

82

Българин

преди 13 години

дО 63-тияПвечето "честни частници" си имат хора в данъчното. От там тръгва ОГРОМНОТО крадене на държавни пари, та чак Станишев (!!) изгони Мургина!

81

Анонимен

преди 13 години

Първият специален съд е създаден от Мусолини. След оправдаването на Георги Димитров за подпалването на Райхстага същото прави и Хитлер - създава трибунал, подчинен на политическата власт и изпълняващ политическата воля. През 50-те години и в Чехословакия имаше спецсъд за политически процеси.Сегашният специализиран наказателен съд в Словакия беше основан през 2005 г., но през 2009 г. Конституционният съд го провъзгласи за неконституционен.

80

Анонимен

преди 13 години

Хубави новини днес - зам. председателят на Европейския парламент '' изрази надежда '' че БГ ще влезе в Шенген на 27 03 2011 г. Още един удар по червените ***

79

Анонимен

преди 13 години

Споко,този съд е едно много хубаво нещо.Гербаджиите като ги изритаме дот властта, точно този съд ще ги съди.А промените в кушлевата комисия ЩЕ ВЗЕМЕ АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦЕЦОИ БАНКАТА НА незнайно как станалат милионерка-милиардерка Цвети.Също такаразни там Стенли-менли,Сталийски-малийски...........ВСИЧКО В ПАНДИЗАа имотите при кушлев.Честито на печелившите.

78

Анонимен

преди 13 години

Ей какъвто и съд да сложат,докато не се сложат бесилки във всеки град няма да се оправиме!Само за няколко месеца да въведат смъртното наказание и ще се очистиме веднъж за винаги!

77

долу бсп

преди 13 години

Бате Бойко е възможно да нее толкова печен в нештата който прави ама ги прави с хъс и му се получават,за разлика от другите печени в бранша, който просто си опекоха живота а останалите просто изгоряха..лично мнение

76

Анонимен

преди 13 години

Председателят на Върховния съд на Словакия Щефан Харабин:Спецсъдът е полицейски съд за мързеливциlegalworld.bg/show.php?storyid=21836интервюто е уникално, заслужава си да му отделите 5 минути

75

TPE3BEH

преди 13 години

Съд за червените ***!!!

74

трябваше

преди 13 години

Не е точно така. Просто трябваше да се поизтрепе малко повече от семейството на лидера, но тогава и папките не бяха унищожени, така че можеше по азбучен ред.

73

?

преди 13 години

Гоце се плаши от отзоваването на посланиците от ДС, Р. Петков-Пияното се ужасява от новия съд за мафиоти. Защо ли първите параноични реакции са от тях?

72

Анонимен

преди 13 години

до 66Дано надявам се,но много се налапаха и турци и *** и какви ли не и този съд доста закъсня.Преди си мислех,че румънците поне утрепаха Чаушеску и са по-добре от нас.Но се оказа,че дори и ние през 1989 да ги бяхме изтрепали пак щеше да е същото.

71

partizanina

преди 13 години

АЙДЕ ДА ВИДИМ СЕГА ДРУГАРЧЕТАТА ПО КОЛКО ГОДИНКИ ЩЕ СИ ПОЖЕЛАЯТ ЗА НОВАТА КОЛЕДА

70

до 61

преди 13 години

Разбира се,че комунист частник не търпи!Освен,разбира се,ако частника не е той!

69

Анонимен

преди 13 години

до 59Да или поне на думи засега.Нека да видиме и тогава.Опитват се,но то е змиярник и връзкарник.Всичко е синджир и е голям батак.Дано поне успеят да ги почнат.Щото снощи Бойко каза ,че и той и Цецо са си сложили главите в торбите.Нека да свършат работа и тогава.Щото досега все ги пускат от съда.Много пари имат и се откупват гадовете.Всичко от нас са откраднали,от нашата държава.

68

Анонимен

преди 13 години

Нова година - нов съд Дядо коледа носи подаръци за червените крадци - дълги присъди

67

Kiro

преди 13 години

От тък на натакък ще гледаме навоя сериал на Косопад.Гоце, Сего, Доган и сие в тройка, но в черно бяло. Това му се вика червено, порно с лиляви отенъци.

66

до 61

преди 13 години

Ами аз топене и тогава исках.. но ми беше обяснено, че това не е хич добра идея, ако искам изобщо да имам фирма. Щом и счетоводителката ни каза, че ако ги топнем можем направо да хлопваме кепенци, че щяло да последва проверки и блокажи всеки месец...*** работа братче, дано с тоя съд малко ги стегнат, щото това е отврат !

65

Анонимен

преди 13 години

Спецсъдът - страшилището за червената мафия

64

гузен-негонен

преди 13 години

Браво! Даже и хората от ГЕРБ виждат че тоя съд няма да направи нищо по-добро! Само дето се плюнчиха цяла година за него... Даже вече се оправдавате предварително като вземете тъпо решение, все пак е нещо... Ама ще е по-добре просто да не взимате *** решения за в бъдеще. Но аз съм оптимист- май започвате вече да си виждате грешките чат-пат ;-)