123

Бачо

преди 13 години

До 132 калейчо: А това,че си от града не означава,че вътрешно не си наи-големия *** :) Нищо лично

122

+

преди 13 години

В ПАМПОРОВО НЕ Е ЗА ПРОШЛЯЦИ БЕ,ТОВА Е НАЙ-КРАСИВИЯТ ЗИМЕН КУРОРТ НА БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ ДА НЕ КАЖА И В ЦЯЛА ЕВРОПА.И ТАКИВА ПЛАТЕНИ РЕПОРТАЖИ НЯМА ДА ГО БУТНАТ ДОРИ!!!ВСЯКА СЪБОТА САМ ТАМ НА СКИ,ПИСТИТЕ СА В СТРАХОТНО СЪСТОЯНИЕ,ХОРА ИМА МНОГО ОТ СОФИЯ,ВЕЛИКО ТЪРНОВО,И ВАРНА ДОРИ ИДВАТ НАЙ-МНОГО ТАКА,ЧЕ НЕДЕЙТЕ ДА ЛЪЖИТЕ.

121

калейчо

преди 13 години

до 124..Това че си излязъл от село не значи че селото е излязло от теб...че не можеш да си представиш колко съм по-гражданин от тебе...***..

120

Сиганин

преди 13 години

Абсолютно прав си. Не всеки българин трябва да ходи. Затова ходиме на Австрийските алпи, особено когато като франкофони ни дадоха по 300 евра на калпак.

119

Таня

преди 13 години

Всяка година сме за 14 дни в Чепеларе, а караме на Студенец. Тази година офертите са по - добри. За 130лв. на ден закусваме и вечеряме 3 човека, в 4 звезден хотел. Ските си ги носим и не ползваме гардероб. Отношението на родопчани и вълшебно.

118

Полезно изкопаемо

преди 13 години

Лакомията и липсата на чувство за мярка не е престъпление а диагноза!

117

калейчо

преди 13 години

до 124 :ами влез си с ника ***..какво се криете с тези анонимки...

116

калейчо

преди 13 години

чети...не само постовете...В Пампорово рядко се чува някой да говори на български. Според българите, голяма част от родните туристи са отблъснати заради още по-голямата застроена площ от хотели и сравнително високите цени"Като цяло сезонът в Пампорово е гола вода, твърди хотелиерътЗапознати твърдят, че в ресторантите се държат по 3 менюта - за бедни българи, за богати българи и за чужденци. Често обаче като се види българин, се смята, че той е богат, щом си е позволил да посети Пампорово.Според туроператори, туристите в Пампорово и Чепеларе тази година ще бъдат два пъти по-малко в сравнение с предходни години.

115

Мен

преди 13 години

Цените не са мръднали от предходните 2 години. Не виждам защо се тръби, че са високи. Не е казано, че всеки българин трябва да може да си позволи да ходи на море лятото и да кара ски зимата. Като не ти се дават пари за наем на ски, си купуваш. 80лв за стая в 4 звезден хотел не е много.

114

Анонимен

преди 13 години

121Кого питаш бе ***?Баси неграмотника.Има поне 7 "Анонимен" само на тази страница.*** който дори не може да каже какво иска!

113

Анонимен

преди 13 години

а ти откъде знаеш, че е слаб като е почнал преди един ден или и ти да дадеш "компетентно" мнение

112

калейчо

преди 13 години

това какво общо има с темата за слабия сезон в Пампорово АД..?или важно е да сме в кяриза...

111

Анонимен

преди 13 години

Всички сте "разбирачи" ама на село.*** които по-далеч от 5 километра от село не са били или ако са то си носят селото заедно с тях.И как тази пасмина да създаде свястна държава??ОТГОВАРЯМ:НИКАК!!!

110

Анонимен

преди 13 години

Калейчо,много точен коментар.....евала за което:)

109

Бачо

преди 13 години

Шефката на "Пампорово" АД Цветелина Бориславова - пак на Боко жена му.Тези от ГЕРБ са си чисти комунисти,всики висши позиции се заемат само от роднини

108

стар софиянец

преди 13 години

ефтиното и оборота прави парите,това го знаят и в бангладеж само не и в БГ да фалират всичките дето не знаят това правило! да бях поне на 45 махам се ама съм доста повече и ми е мъка за младите хора дето им се живее ама нямат пари. Правете любов деца мой на гладно,на студено и ще доживеете и по добри времена е аз ще съм в бакърената

107

Анонимен

преди 13 години

доказваш го!

106

калейчо

преди 13 години

училище за *** няма...те се раждат...

105

Анонимен

преди 13 години

Леле, ама ти си и студент! Държал си иСпит сигОрно за да Флезеш у университето!Кой ти даде на теб диплома за средно образовение, бе ***! Сигурно си я купил бая еФтино!

104

до 108

преди 13 години

май чалгара си ти, въобще разбра ли какво исках да кажа, до междинната станция на лифта, абе какво обяснявам на ***, тъни в л**ната