163

Анонимен

преди 13 години

Умник, ако беше прочел нещо щеше да знаеш че този кодекс спира изборния туризъм от Турция и анонимните дарения за милиони на Яне и РЗС.Това което обещаха ако си спомняш.Впрочем като си изсипа акото тука олекна ли ти?

162

богаташ

преди 13 години

Ей мама му стара заради тия данъци ми отидоха джобните за днеска.

161

Анонимен

преди 13 години

Брей, ама верно ли в целия свят!!!

160

Анонимен

преди 13 години

Що бе, да не сме като ирландците и гърците?

159

НАП

преди 13 години

20 лева??Ами че просяците изкарват повече на ден!!!!

158

1

преди 13 години

Пак ще спечелят- всеки ден толкова мръсотии се вършат направо пред очите на българите, та няма да манипулират резултати на изборите! В момента там, горе, пак се разпределя кой, какво, кога и колко, ние сме им последна грижа. Нито едно правителство по света не е толкова далече от народа си и от грижите му колкото българското.

157

баи иван

преди 13 години

ало днес даите сега клипа с трамвая ха ха ха

156

123 и 128

преди 13 години

Че на теб няма да ти скочи данъка с 90 лв. Ама айде, нали си само чукча писетел....

155

Бойко Борисов

преди 13 години

да идват танковете!

154

от ГЕРБ

преди 13 години

тази година увеличение, догодина две увеличенияГЕРБГеури за Европейско Развитие на Башибозука

153

баи иван

преди 13 години

аиде *** изкараха брадвите що ли ми е познато

152

1

преди 13 години

Това е- нямат удерж, толкова са лакоми, че дори не помнят какво са обещали- толкова не можаха да изчакат 15 дни да дойде новата година, пак тогава да ни "зарадват"! Ако продължаваме да мълчим и да се скътаваме, просто ме е страх да помисля до какво ще стигнат тези наглеци моралисти едномандатници!

151

до 121

преди 13 години

оффф момче,ти не си в час.ГЕРБ нямат намерение да ходят на избори по честен пъттука в Бургас единствената партия,която я хванаха да купува гласове беше ГЕРБкмета на ГЕРБ отишъл в цигънската махала и казал на *** "ако не гласувате за мене,ще ви съборя катуните" и така *** в редица гласували за ГЕРБ.ако не вярваш *** да ги питаш,вчера ги даваха по телевизиятата в тоя ред Бойко смята да фалшифицира изборите,затова и са тези многобройни корекции в изборния закон,които приеха наскоро

150

Анонимен

преди 13 години

Абе ДНЕС.БГ засрамете се! Защо лъжете хората? Нали след няколко месеца, като хората почнат да си плащат данъците и се резбере че на са пипани отново ще станете за смях.

149

homer simpson

преди 13 години

поздравлениа за снимата...dnes.bg...

148

Анонимен

преди 13 години

Мдааа, днес снегът паднал сутринта рано, та затова имали проблеми...Сега: "Не вдигаме данъците, а възстановяваме справедливостта", посочи Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ. Да живее комунизма!Спомням си, че навремето със същите изявления, работехме за наводненията, за сушата, за гладуващите във Виетнам, за предсрочно завършване на петилетния план и т.н и т.н....Презонирането бе прието с гласовете на ГЕРБ и "Атака"....Последните гласове ... които давате, господа и дами от ГЕРБ

147

до 149

преди 13 години

обяснявам отново за неразбралите:с тоя данък Тиквата ще си купи най-новата Джи класа

146

България

преди 13 години

БX за Cф!!!!!!!

145

Та*шак пълен

преди 13 години

В спецализирираната клиника, наречена България, експериментите върху пациентите продължават под пълна пара, само че горките пациентчета толкова са опиянени от харизмата на Слънцето и неговата партия, че не виждат по-далече от сополивите си носленца.Честито отново, за кой ли път ви &*%#$#$ дълбоко, дълбоко. Може би и ви харесва ! Мазохисти сме българите, убеждавам се за пореден път.

144

Баста

преди 13 години

Да им покажем червен картон на изборите, иначе наглостта им няма край. Първо на местните, а после и на парламентарните.