73

ANONIMEN

преди 13 години

NE ZNAM KOI KAKUV E -SAMO ZNAM CHE V DNESHNA BULGARIQ *** SA NA POCHIT-IMA MNOGO BULGARSKI MNOGODETNI SEMEISTVA ZA KOITO NQMA RABOTA I PARI I POMOSHTI,NO NA ZA *** VSE SI IMA,A TE SI ZATRIHA DECATA.IMAM PREDCHUSTVIETO CHE IDVA VREMETO NA ***,KOITO E PRETOPQVAL ZA CHISTA NACIQ,A NASHITE SUVSEM SAMI SHTE NI SVURSHAT USLUGA.TO I BEZ TOVA MNOGO BRUKNAHA V DURJAVNIQ BUDJET,TA MALKO IKONOMII NQMA DA SA NI IZLISHNI...

72

Анонимен

преди 13 години

Бащата е българин , майката ***

71

знаещ

преди 13 години

До 64: Това семейство има защитен минимум от344.50лв. месечно, в т.ч. 175 лв. семейни добавки и останалите до защитения минимум от 344.50, 169.50 са месечна помощ.И това, ако майката е в период 45 дена преди раждане и големите са редовно в училище. Сумата не е малка /за година е 4 134лв./ и няма смисйл да я удвоявате. Въпроса е как държавата да ограничи раждаемостта от хора, които нямат идея защо раждат и как ще ги отглеждат?

70

Аз

преди 13 години

Вместо да закриват домове, да откриват такива. Да не се чака някой родител да убие детето си, за да се намесят социалните, а още при раждането да се преценят условията да живот и отглеждане на дете и ако липсват такива, детето да се отвежда в дом и да му се търсят осиновители. По този начин бизнесът с деца ще спре или поне ще намалее. Вместо да ми развива теории за по-добрата семейна среда, този служител да се замисли над това, че ако децата бяха в институция, сега нямаше да има жертви.

69

Анонимен

преди 13 години

Да ги настанят при депутатите и те да си ги отглеждат. И без това са им бъдещ електорат ***...Пък и те си ги обичт от години..

68

нервна

преди 13 години

майката е с 2,75 промила алкохол.Аха,а нероденото и още *** след два месеца ще се пръкне мъртво-пияно и вероятно уродливо.Онзи ***,бащата,е за разстрел.Не стига,че е довлякъл *** в къщата си,ами и е направил 3 полу-чаавета.Нека сега лежи доживот убитото ***,щото то дори не е негово,а е от първия мъж на ***.

67

Amenhotep

преди 13 години

67Тези въпроси ги задай към Надя ШАБАНИ и към предшественичката и Ширин МЕСТАН!

66

Анонимен

преди 13 години

Това което се случва не е реално. Как може да плащаме заплатите и на някакви хора, които твърдят, че защитават правата на децата. Всички са знаели в каква среда живеят тези деца и никой не е предприел мерки да ги защити. Какви хора сте вие бе! Как позволявате на такива *** да имат деца! Кога най-сетне някоя институция ще си свърши работата и ще защити тези деца! Кога най-сетне някой ще си отвори очите и ще види за какво става пърос! СЪБУДЕТЕ СЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ОЩЕ ДЕЦА ДА УМИРАТ!

65

Фред Астор

преди 13 години

И Гоце така е отгледан пък вижте какъв стана.

64

Amenhotep

преди 13 години

*** към децата си:- Пий мама греяна ракия, че да спреш да кашляш и като пораснеш да не работиш!

63

Amenhotep

преди 13 години

Повече от 400 лв са. Както се видя, *** няма граждански брак, т.е. е САМОТНА МАЙКА (това води до бонуси). Също така е БЕЗРАБОТНА и МНОГОДЕТНА, което също води до +++ пари. Бащата също е безработен, което значи, че и той е на соц. издръжка от ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. По грубва сметка, тия на месец, само от държавата (без *** организации и фондове), получават по НАД 700 ЛЕВА!

62

глупав до саркози

преди 13 години

г-н президент,и ние ли да започваме на греяна ракия от заранта,та да намерим общ език и приобщим ***??

61

до № 55

преди 13 години

Тъпчо, аз например работя на смени и днес съм почивка, а утре - вторник, съм на работа. Та ще си пиша, нищо, че е понеделник, какво те бърка! Аман от *** хора, ей!

60

Анонимен

преди 13 години

Живеят от помощи и кражби.По селата няма къща дето да не е претарашена, а в тези дето трайно не живеят хора (но си имат собственици) са извадени дори проводниците на инсталациите от стените, но на кой му пука!Имаме магистрали и метро, а ще имаме и нов стадион!

59

Луди

преди 13 години

Абе хопа вие тотално се побърхате. За каква семейна среда става въпрос, че нещо не можах да разбера. Тези хора са пълни *** и никога не трябва да виждат повече децата си. И двамата трябва да получат доживотен затвор за това което са направили. ПЪЛНИ ***! Те и хора не могат да се нарекат. Няма оправданеие за такива като тях. ДОЖИВОТЕН!!!

58

до 56

преди 13 години

Какво се възмущаваш за тази Бенат-ова. Тя е еврейка, ама защо евреите не си вземат *** при тях. Само при нас всичките виреят и цегани и турци и арменци и евреи и *** и виетнамци. Не сме нация, просто сме си продала изадните части.

57

Анонимен

преди 13 години

Не знам, но не прочетох че става въпрос за роми. Пък и само с тях се оправдаваме - това е национална черта, баби, дядовци и родители да се радват на деца, които пробват алкохол. За този случай, който е патология мога да кажа, че все по-често ще се случва, защото веруюто в тази държава е, че който не пие е будала. Знам за много семейства, български, в които първо се заделят пари за алкохол и оттам каквото остане. Докато не се върне принудително лечение на алкохолиците родители така ще е .

56

aha ,

преди 13 години

Мързи ги да работят, обаче за пукница кинти намират. от мене и от тебе !!

55

Анонимен

преди 13 години

Много хора тука се изказват как били издържали манговците със заплатите си.Абе кой ви ги дава тези заплати като в работен ден /понеделник/ от сутринта сте си заровили главите да пишете тук. Сигурно сте държавни служители които вземат заплати от нашите данъци вместо да си вършите работата стоите и киснете в нета.

54

Кво по дяволите

преди 13 години

Тези типове получават по 400 лв помощи от нашите данъци ВСЕКИ МЕСЕЦ? WTF!