172

elvis

преди 13 години

Еййй за една туба ракия на какво са способни хората в България...ужас!

171

Българин

преди 13 години

177 - така е нагласено, че порядъчният гражданин да бъде отказан от всички опити да се сдобие със законно огнестрелно оръжие... разбира се, за *** не е особен проблем да се сдобие с незаконно такова, ако не - с нож, брадва - и да тръгне да граби и убива !!!Редът трябва да е *** - всеки, който не е осъждан и е изкарал военна служба, да може да си купи пистолет.

170

Нов морал

преди 13 години

Стрелеца да бъде оправдан веднага и да му бъде наложена поне глоба, че не е възпроизвел контролен изстрел в главата на крадеца!

169

Иван Иванов

преди 13 години

Само едно нещо ми харесва на америка, че ако някой ти влезе в имота без да е поканен можеш да го напълниш с олово и после нищо да не ти направят. И полицаите там понякога първо стрелят после питат. Ей това ако стане тук може и да се оправим!

168

truli do trulski

преди 13 години

mislia 4e e tozi saita: pishtov.

167

poohy

преди 13 години

Престани с тази фантасмагория, че лекарите са убили новородено - било е 5м. нежизненоспособен абортиран плод. Разгърни си учебника по анатомия - дори и седмаче е проблем да оцелее. А иначе смърт за гадните крадци. Но не искай от лекарите това. По-добре да го оправят, та нашият човек да се размине леко. При българските закони това е единствения начин.

166

Българин

преди 13 години

136 - Чингиз хане - не е само това. Издръжката на *** струва над милиард годишно, близо милиард са пропуснатите ползи (защото не работят, не плащат данъци и осигуровки) и около милиард са нанасяните щети - и това ВСЯКА ГОДИНА !!!Тоест всяка година толерастията към това мръсно, нисше племе струва ТРИ МИЛИАРДА на бедна България, на изстрадалият ни народ !!!

165

truli do trulski

преди 13 години

mislia 4e e tozi sait:pishtov

164

Anti

преди 13 години

Do 157 - ei v 4as li si ve ??? Idi da sa pregledash nai dobre!!!

163

Българин

преди 13 години

В тая безумна държава гнусните *** не трябва да се прострелват, трябва да се убиват. Лично аз знам поне 2-3 места, където да изхвърля туловището на ***, така че никога да не го открият.Крайно време е да се създадат специални закони - абсолютно право на хората да защитават домовете си, включително и с оръжие, а защо не и декриминализиране на отстрелът на ***?Толерантността ни към гъгнивата раса, трябва да бъда равна на тяхната толерантност към нас - НУЛЕВА !!!

162

мона

преди 13 години

Ще го оперират и спасяват,я....нали е "здравноосигурен",има си и"направление" и "клинична пътека"

161

truli do trulski

преди 13 години

oooooooo priatelu zabeleji dali sam se ogramotil vav pisaneto 4e spred teb predi pi6ex kato *** jijiiiiii. sega seriozno pro4etox vav edi sait 4e vseki moje da si izvadi razre6itelno za kaso orajie stiga da ne e osajdan.

160

do 157

преди 13 години

Или се майтапиш или си луд. Евалата на човека дето е стрелял по обирджията! *** или българин крадеца си е крадец. Получава слаб 2 за недовършена работа! Лошото е, да няма проблеми със уж 'закона' в БГ. Жалко, че данъкоплатците са платили за операцията и за транспорта на крадеца.

159

БАУ

преди 13 години

В случая е трябвало по съвсем друг начин да се развият нещата, освен това не става ясно какточно е успял РАНЕН в черния дроб да избяга толкова далеч?! Тука има нещо нечисто! А начинът е следния: стреляш, докато падне мъртъв, изнасяш го и го копаеш в пущинака, осигуряваш си алиби, заличаваш следите и на никого ни думица по въпроса. Никога няма да разберат какво е станало, нито пък да го докажат! А сега една камара адвокати и съдии ще ти обясняват колко си бил крив да утрепеш крадеца!

158

SP

преди 13 години

А как да се защитим ние, които сме без "законно притежавано оръжие"?

157

По-евтиното

преди 13 години

В такъв случай трябва да се лекува но след това да възтанови изрзходваната сума за лечение. Не е редно обществото да плаща лечението на айдуци.Трябвало е да го утепа - все пак е криза и трябва да се търси по-евтии решения.

156

Анонимен

преди 13 години

do rimlqnina 157-izkazvcaneto che romite sa rimlqni napravo kurti plochki

155

Анонимен

преди 13 години

В момента всеки може да влезе във вашия дом, да ви ограби и дори да ви убие, но вие нямате право да се защитите, защото ако го направите автоматично вие се превръщате в престъпник. Това не е просто скандално, това е нарушение на основните ни човешките ни права. Всички ние гражданите на тази страна без значение от етноса си, трябва да решим дали продкрепяме или сме против престъпността! Крайно време е да се приемат нужните законодателни промени за овладяне на битовата престъпност!

154

Българин

преди 13 години

Нали знаете какви ще са последствията от това произшествие?1. За лечението на мръсното хъхрещо полуживотно ще бъдат похарчени десетки хиляди от нашите здравни осигуровки, защото гъгнивата твар не е внесла и стотинка в здравната система.2. Щом питекантропът оцелее, ще бъде възнаграден с пожизнена инвалидна пенсия, която отново ние ще плащаме... все пак за един *** това си е направо трудова злополука.3. Човекът ще бъде разкарван по съдилищата, задето е имал нахалството да защити живота си.

153

Roma rimlqnin

преди 13 години

Абе сектант, ти нормален ли си ? Какви глупости говориш ?