559

Анонимен

преди 13 години

Черна комунистическа мумия.

558

черния Мавър.

преди 13 години

ИВАН ЗА ПЕНСИЯ.НАРОДА ТЕ МРАЗИ БЕЗГРАНИЧНО.ТИ ИЗМАМИ ХИЛЯДИ ХОРА И УБИ НАДЕЖДИТЕ ИМ ЗА ПО СПРАВЕДЛИВ ЖИВОТ.

557

Бай Колю

преди 13 години

Костов е невинен!Хи-хи-хи!

556

асан

преди 13 години

Иване комунисте под прикритие пази теменужките на партийната секретарка Елена от калинките.Иване сега много ясно казваш единичните грешки на министрите а защо не каза навремето защо махна корумпираните си министри когато беше на власт.За мен ти си по голям комунист и от Сергей.Ти си унищожителя на СДС.Ставаш вече само да сменяш памперси включително и твоя.

555

Анонимен

преди 13 години

Абе, както е зяпнал да ти стане тъжно за този човек, сигурно жена му го тормози и е под чехъл, та за това навън търси изява. Прости ни г-н Костов, занимавайте се с партийната си секретарка в къщи и не се пробвайте навън -- вече сте за пенсия

554

Анонимен

преди 13 години

Ми да прав си ! от суша оправляваше корабите с контрабандна стока

553

Анонимен

преди 13 години

Най се кефя като видя някой мишок като теб как си излиза от дупката и пише по 17 коментара под различни имена ! Мишки си бяхте и мишки ще си останете ЧЕР ВЕ НИ БО КЛУ ЦИ ! ! ! ! !

552

Анонимен

преди 13 години

Не бе, просто е болен човека, страда от логорея.Той е клиничен случай, не му се сърдете, може би даже и си варва на това което говори

551

Анонимен

преди 13 години

Почти половината от новородените в България през 2005 са извънбрачни, четем в испанския сайт intereconomia. Точната цифра е 49,04 на сто. В Швеция броят на извънбрачните деца е още по-висок - 55,4 на сто.

550

Анонимен

преди 13 години

Абе, каквото и да отворя тази личност ни преследва, като менторски натрапва мнението си.Няма ли някой да му обясни, че опротивя на целия Български народ.

549

krass BG

преди 13 години

Тоя грозен ***,не ми го навирайте в лицето,че ми се повръща. *** комплексара ! А пък каква грозна жена има в къщи,да не говорим.То затова тази комунистическа *** е толкова жлъчен !

548

Анонимен

преди 13 години

Брей, много пишете бе, хора. Всичко е много добре. Кучетата си лаем и си мерим продръжките, а керваните ни изнесоха. Кой откъде мина и каквото можа отхесе

547

Колю Ф.

преди 13 години

Батер Ваню..........., както винаги, класика....

546

tulski

преди 13 години

Ваньо го видяхме, какво може. Само Виденов, ще ни оправи. При него в началото бе добре.

545

Подкрепа

преди 13 години

И беше прав!!!

544

СС

преди 13 години

Естествено, че доктора се казва Менгеле!Как знаеш точното име! Само те проверявах, макар че бях сигурен, че си от нашите!Освинцим!Каква красота, а!Кажи нещо за евреите!Колко им стърчат петите на тях, а?Пичага си ти!Хайл!

543

А бе Серсемин..

преди 13 години

При тези условия които си поставил Борисов няма никакъв шанс да стане президент. Имам предвид условията по точки 1, 2, 7 и 8. Предлагам да му дадем възможност, като променим твоите изисквания по горните точки така:1. Да не е по възрастен от 55 години. 2. Да е бил член на БКП, НДСВи ГЕРБ. 7. Двамата му дядовци да са били шумкари, единият от които признат за активен борец против фашизма и капитализма. 8. Да е участвал в приватизацията на банки заедно с приятелката си. Това вече е друго. Нали ?

542

ХАХАХА

преди 13 години

Това сам ли го измисли или някой ти помогна ? Много си забавен ! Ставаш да въртиш колелото на късмета ...

541

Обикновен човечец

преди 13 години

Простете любопитството ми!Кое е това българско предприятие, в което Вие уважаеми сте изкарвали 600 $преди 1998 г?

540

za 547

преди 13 години

Не е така .......... министърът е наливал на двамата капитани, Янка има СРС -то които Костов е видял