99

вертууу

преди 13 години

Ха хааа не им се е получил замисъла . Всички са очаквали Цецца Струтаро и Доска Фидоска да отидат , но не са измислили часа на партито. Те незнаят , че обедно време те дори и за телефони за 6 хилядарки не напускат парламентарния стол. Колкото от депутатите обявени от Синята коалиция и не отишли , трябва да се попита къде са били , защото от четиримата само един е бил по това време в залата, когато уж случайно Мая Манолова е поискала провекра на кворума в залата. Интригата е пълна.

98

Dan

преди 13 години

Както казах и в предишният си пост успяха да ги компроментират , но не измествай фокуса на компромата а именно от кой е поръчан.... и с какво този и подобни компромати помагат на България???? Според теб кой е поръчал компромата това те питам???!!! И с какво този и подобни компромати помагат на България???? Два прости въпроса ти задавам отговори ми моля те ама не с локуми! За мен нещата са от ясни по-ясни, компроматите са поръчани от БСП и обслужват желанието им пак да са на власт и да крадат !!!

97

НФБ

преди 13 години

но от Синята коалиция са поканени 4-*** депутати но никой не е откликнал!

96

da gi izmetem

преди 13 години

Na vsi4ki ot ATAKA da im go nahakam!! Edin tehen 4ovek se osra na metenoto i vednaga sko4iha!! Kvo ska4ate be palq4ovci takiva??? Koi vi pla6ta na vas zaplatite , 4e nqma da hodite na rabota a?? Bokluci! Za sajalenie vav vremeto Volen izlezna dolen!

95

Дени

преди 13 години

Трябваше всички поканени да са от Герб. Нали претендираха за нов морал и нов начин на работа. Нали излъгаха хората ,че бъдат неподкупни и некорумпирани. Нали за това и народът ги избра .Обещаха възмездие и честност. Обещаха нови правила .Именно за това по-голяма част от поканените са от тази партия.Защото ТЕ са уж новите. Каквото и да се пише -Резилът е голям и стоката е отново некачествена. И както каза един политолог -Скандалите им са много повече от тези на Тройката.

94

Ivan Grozni

преди 13 години

А не можеше лид а създат групата на ПОДАЛИТЕ СИ ОСТАВКА.. смешни жалки гнусни душици...

93

.

преди 13 години

Ако трябва да се заподозре някой то това е собственикът на БТВ Кр. Гергов, който е собственик на хотели построени в защитени територии, незаконни голф игрища - всички подлежат на събаряне. Заради него прокарват поправката Гергов, за да могат да унищожат рекламният му монопол. Определено има да им го връща. Не напоследно място Гергов е бивш агент на ДС, син на активен борец...т.е. близък до президента или БСП...изводите си правете сами

92

.

преди 13 години

От ГЕРБ поканени са 21 депутата 8 отиват това са около 40%От ДПС поканени 4, 3 отиват около 80%От БСП поканени 2, един отива 50%от РЗС поканени 2, 2 отиват 100%от Атака 4 поканени, 1 откликва 25%Синята Коалиция 0% присъствалиЦифрите са достатъчно обективни и безпристрастни за случилото се: Пъро съвсем тенденциозно не са поканени на пропорционален принцип депутати, като за да се изложат ГЕРБ от тях са поканени най-много, но както се вижда по-процент корумпирани депутати те са едва на 4-и

91

БайКолю

преди 13 години

А бе Данчо, как може да компрометираш някой, който не се поддава на подобни провокации?! Защо не компрометираха сините примерно?! Нещата действително са прости! Видяха скъпите подаръци алчните депутати и забравиха всичко! И клетви и принципи, всичко! Иначе, и аз бих поканил най много от герб, не защото са най много, ами ЗАЩОТО СПЕЧЕЛИХА ВЛАСТТА ТОЧНО С ПРИКАЗКИ СРЕЩУ КОРУЦИЯТА, ДАЛАВЕРИТЕ И Т.Н...! Не смяташ ли че така е редно?! Комунистите са си крадливи, тях си ги знаем! Ама тези нали уж щяхя да бъдат по различни?! ПЪК ТО КВО ИЗЛЕЗЕ?!?!

90

х

преди 13 години

Така се правят нещата. В дните когато се приема бюджет 2011 година и се разпределят млрд - и за следващата година се пуска една сапунка и всички задружно кълвят , и никой не говори за протестиращи лекари , студенти , данък колиба ами разнищва парламентарна група ГСМ .

89

смях в залата.бг

преди 13 години

Понеже сред коментиращите винаги се намират индивиди, които да бълват "ако не им пишат името, значи са от *** (турски) произход".Е! Сега им написаха имената! Значи са бели българи! И какво излиза? Че българите са по-големи *** от ***! *** ходи на далавери, щото няма работа. Българо ходи на далавери, дори и не на най-отговорен държавен пост - депутатски!Расисти :) С вашите камъни по вашата глава. Ай заповядайте сега с хилядите минуси.

88

Олеее

преди 13 години

Е как от 2-*** поканени от БСП, единият отишъл другият не, и според теб процента е 67% ? Все си мисля, че процента е 50%.

87

до 79

преди 13 години

Естествено че е подривна дейност , насочена срещу Герб . Пратили покани на Цецка Цачева на Искра Фидосова , тоест на водещи депутати от Герб , но не пратили на СерГейко и Р.Овч или пишльо фон тейн .

86

XD

преди 13 години

Всяка група представлява хората които са гласували за тях. Ниско морално и ниско образовани хора гласуват за 'Атака", РЗС и подобни. Не е случайно, че никой от Синята коалиция не е отишъл.

85

Дени

преди 13 години

След това катастрофално управление не знам дали ще остане и троха от тази попара ,която тези забъркват. Май само студената вода ,пари дори за мляко няма да има.

84

Анонимен

преди 13 години

Абе, момко, "успеваемостта" на "акцията" е .... 45%!Направо - всеки втори от "поканените" не се е замислил, а е хукнал с изплезен език като последен ***!И с какво са тия по-различни от Сополя? Само мащабът! Същността е същата!Даже от записа се видя как един от дупетатите си попита най-сериозно какво очакват от тях срещу "подаръчето"!И това докато гласуват данък "колибка"!

83

сноб

преди 13 години

които са се отказали са толкова наядени, че 6 бона ги нямат за ниш :)

82

Dan

преди 13 години

Бай Кольо пак с общи приказки се опитваш да се измъкнеш, а нещата са прости, след като на ГЕРБ са предложили на 10 пъти повече хора отколкото на БСП целта е кристално ясна - компроментиране на ГЕРБ - е успяха, но всетаки частично, и кажими според теб подривната дейност на БСП с цел компроментиране на ГЕРБ, с какво помага на страната ни? Оказа се ,че онази в земеделското министерство не била от ГЕРБ колкото и да ни го натякваха иначе, нямаше да носи подслушвателни устройства при Миро нали!

81

Пич

преди 13 години

Това с катастрофата е твое мнение и мнение на определени медии. Аз имам навика да гледам по-далеч от БТВ и "168 часа" и виждам какво се случва в България и в другите европейски държави. Прав си - въпрос на мнение.

80

Анонимен

преди 13 години

Със стари ****и нов бардак се направи.А лицата от 20 години са си едни и същи само се трансферират от една партия в друга(БСП,НДСВ,ДПС,СДС,ГЕРБ,РЗС,АТАКА и т.н).Като се появи нова партия и почва да тръби колко са честни и как те ще управляват по добре,а се вижда че същите хора просто са сменили абривиетурата в заглавието на партията.Но харода от простотия ли,от какво ли се кефи и гласува за тях.После му е криво на народа,ама нали народа си ги избра тея депутати и управници.