371

jj

преди 13 години

6000 марки !!!! 6000 марки !!!!

370

IND

преди 13 години

Вчера го даваха по бтв - голем семех, макар, че не е смешно. Но като си помисля доста хора биха реагирали по този начин и аз не мога да кажа с чисто сърце, че не бих се подвел... това си е българска черта.

369

Българин

преди 13 години

Кой Бойко "рублата" ли? Ще помълчи около седмица, докато измисли некакво оправдание и после пак ще е пръв във сутрешните блокове на БТВ.

368

H8C0RE

преди 13 години

Готин и оригинален журналистически номер. Този път браво на бТВ..... НО, едно голямо НО - кой точно определи на кои хора да се пратят покани!? По какъв принцип ги подбираха!? Логично е поканата да не е била към всички депутати, щото все един щеше да се намери един по-грамотен да знае кой е Клаус Барби! Тъй, че провокацията малко намирисва на поръчкова с цел публично омаскаряване на определени депутати. Не, че депутатите не са си маскари де.

367

Да помислим ...

преди 13 години

Каква алтернатива са ГЕРБ ? Калина Ментето ли е алтернатива или Лъчо Мозъка :) Аре малко да помислим, преди да пишем, а :) Герб се превръщат в най-голямата опасност за България, засега само *** и ДПС са по-големи бандити, ама има време !

366

7-8

преди 13 години

От днес ББ сигурно ще откаже да дава интервюта на бТВ заради това. :)))

365

Киро

преди 13 години

И 5000 коментара да напишеш все тая. Лъчо Мозъка пак първа пушка, пак на първият ред!!!

364

Пишете

преди 13 години

Пишете на световните организации за случая. Не стига че избиват елита на нацията - лекари, учени, студенти, но и са нацистки ***. Пишете на Антидефамейшън лигата, на ЕК, на всички. Тия ни избиват. Тия са нацистки ***!

363

СДС

преди 13 години

Чети, бе човек. От СДС и ДСБ хора няма, а са поканени от всички групи пропорционално. Може би от Синята коалиция са по-интелигентни и знаят кой е Клаус Барби, можи би са по-честни... все тая. Аз им пиша ОТЛИЧЕН и не съжалявам, че съм гласувал винаги за СДС !

362

7-8

преди 13 години

Предизборната им пропаганда на ГЕРБ беше, че предните били крадци, а те са партията с новитя морал и това което е било няма да бъде повече. Е да намираш някаква разлика от депутатите на ДПС и ГЕРБ ?

361

Йордан

преди 13 години

тези от БТВ направо ги разбиха, гледах новините и много се изкефих, *** депутати и очакваме от тези продажници да управляват държавата. Единественото което правят е да търсят собствена изгода. Продажници, вън!!!!!!!!!!

360

Анонимен

преди 13 години

Никой от тези *** ли не е знаел кой е Клаус Барби и че не е собственик на модна къща, а известен нацист?

359

бай ивань

преди 13 години

дайте да напраим 1000 коментара

358

никога отново!!!

преди 13 години

N8 kapo:"Честито! Вие си ги избрахте! Следващата година пак за Тиквата гласувайте!"за БСП или СДС или може би за ДПС трябваше да гласувам???????!??!?!?!?!?!?!??Герб беше единствената алтернатива...но явно също напразно е било...

357

7-8

преди 13 години

То е ясно какви са другите. Проблема е, че прехвалените депутати с новият морал от ГЕРБ са първи в списъка.

356

не

преди 13 години

не си прав пич цялото депутатско съсловие се изложи ... така че много моля без пристрастия....всички парламентарни групи се представиха достойно...

355

Дени

преди 13 години

Именно. Това са думи на Цецка . Щяла да сезира Комисията по етика. И тези хубавци ще бъдат оневинени и отново няма да понесат отговорността ,любимата дума на Премиера.

354

ined

преди 13 години

Като се има в предвид манталитета на "народните представители", не разбрах защо от 38 са отишли само 16? Да не би да е имало и друго парти с по-скъпи подаръци?

353

1234

преди 13 години

Най-много депутати от Герб - учудва ли се някой на милиционерската лакомия? Няма нито един от Синята коалиция - браво на тях!

352

da

преди 13 години

Очевидно е че ДПС депутатите са най-бързо обедняващи и се нуждаят въпиющо от подаръци , безплатни обяди и всякакви видове аванти...Да не забравяме ,че те бяха най-разглезени в това отношение...Независимо от малкия си брой лапачката им в относителен дял беше най-голяма ...затова не се учудвам че от ДПС групата се юрнаха най-много дупетати.....