268

Анонимен

преди 13 години

Да, ама нещо си се объркал май.1. Карлос Тевес Манчестър Сити 9 132. Йохан Елмандер Болтън8 143. Aндрю Керъл Нюкясъл 8 144. Кевин Нолан Нюкясъл 7 135. Флоран Малуда Челси7 146. Димитър Бербатов Манчестър Юн 6 12

267

житен клас

преди 13 години

Барбука не може да тича. ТОЧКА. Не може да изиграе 2 силни мача. ТОЧКА. В Англия му се смеят. ТОЧКА. За националния няма един мач.ТОЧКА. ти си ***. ТОЧКА. Барби е п*тка. ЗАПЕТАЯ.

266

za 262

преди 13 години

Един е само и е левскар..........а левскар нешибан няма, турците не прощават........

265

!!

преди 13 години

Извънаредно включване от рума за дразненене на НOEАП - Неуспели, Озлобени Екземпляри от Аграрен Произход :***, много ми е приятно да ви напомня, че начело на стрелците на острова е -БЕРБАТООООООООООООООООООВ!!!!!

264

Анонимен

преди 13 години

264 - и аз се чудя това отборче Блебърн Роувър по каква работа въобще е във Висшата лига. Лично за мен остават съмненията за "черно тото". Мисля, че в близките дни ще има повече яснота. Очаквам и Платини да изпрати комисия да разследва мача. Това не беше футболна среща, а цирк, при това на махленско ниво.

263

Анонимен

преди 13 години

Блекбърн излязоха със свалени ***, а вратарят спокойно можеше и да не излиза от съблекалнията. По смешен и жалък отбор не съм виждал. Всеки друг централен нападател на мястото на Бербатов би вкарал не 5, а поне 25 гола.

262

Петров

преди 13 години

Левски с бай Гандьо (сори Батков) що не прави такива футболисти? Повечето левскарчета все в смешни турски отбори ритат.

261

Анонимен

преди 13 години

Божидар като ви каза че сте *** народ, не вярвате.Вижте само какви коментари има по-долу.Толкова сте ограничени и завистливи, че се отчайвам мислейки какво бъдеще ни чака.Браво на Бербатов!

260

a.furgison

преди 13 години

i az da sam srestu Блекбърн Роувърс ste vkaram povece zasto ne go vijdame da vkarva na po golemi otbori i ako ste zabelqzali vsi4kite mu golove sa po slu4aynost ....balerina...bez komentar..... nacionalniq otbor nqma nujda ot balerini a ot istinski futbolisi!!!!

259

екс

преди 13 години

Боза, аман от псевдо "експерти" и мрънлъовци като тебе! С други думи - мързеливи завитници ...Бербатов е футболист от световна величина! ТОЧКА! Направи хубава кариера, и сега е в един от най-силните клубове на света!ТОЧКА! Той е българин и аз съм горд с неговите успехи. ТОЧКА! Срам ме е от завистливи и мързеливи съграждани-дрисни като тебе. ТОЧКА! ...

258

Анонимен

преди 13 години

За да си голям футболист се иска освен да риташ добре топката и самият ти да имаш топка. Бербатов няма нито едното, нито другото.

257

boza

преди 13 години

Abe ,ja ne go pravete futbolist ot zvezdna velichina,tova che e vkaral pet gola nisto ,ama nisto ne oznachava,stoto vseki koyto se interesuva ot futbol ste vi kazhe che Berbatov e futbolno nedorazumenie .

256

Анонимен

преди 13 години

Барби, най-добрата *** сред футболистите и най-добрият футболист сред вагините !

255

Анонимен

преди 13 години

berbo ako be6e balgarin nikoga nqma6e da hvarli nacionalnata flanelka toi e edin dolen *** koito za pari si prodade rodinata i zabravi 4e rita6e vav pirin za 250lv na mesac

254

Анонимен

преди 13 години

мила,малка димитрино,вземи да потичкаш малко стрино,спри като малка глезоранка ти да плачкаш и най-накрая здраво се хвани да бачкаш,не гледай лошо истинските футболисти на терена,за да не ти нацепят и без туй твойта броня разрушена,че чичко алекс те обича всички знаем,но докога все тъй главата ти на старчето ще маеш?че си със женско дупе всички знаят,докога все тъй ще си го даваш ти под наем?Нани,руни,видич,скоулс с право сърдят се защото си ***!

253

Респект

преди 13 години

До 248, 249, 250, 251. Дано тия коментари ги е писал един човек защото обратното би означавало колко МНОГО, МНОГО ПРОСТИ И ЗАВИСТЛИВИ сме българите.

252

Анонимен

преди 13 години

Отношенията на този дядка с барби съвсем не са футболни. Това не е цинизъм, живееме в абсолютно деградирал свят. Всеки треньор ще види че това са възможностите на този футболист, плюс това вече минава 30.

251

Анонимен

преди 13 години

барбарина барбарина, добре че чичко алекс твойто нежно тяло мина и плати той лири на купчина, за да можеш мила барбарина и балетчето да си играеш и на сънародниците си от високо да пикаеш,но не ставаш мила барбарина ни за футболист, ни за мужчина и продължавай чичко алекс нежно да обгрижваш, защото инак в марикостиново ще ти се наложи пак да тичкаш

250

Анонимен

преди 13 години

Бербатов, крайно време е да се прибереш в родното си село. Всички те видяха, че не ставаш за нищо. Само слепеца Сър Алекс, май още ти вярва. Няма да се учудя ако се гушкате тайно.

249

Анонимен

преди 13 години

В Англия всички се подиграват на Бербатов и му се присмиват. И 10 гола да вкара, нищо няма да се промени. Той просто не става за футболист.