262

Анонимен

преди 13 години

до 262.Анонимен. Погледни се в огледалото и виж , че и ти си същия като Цв и затова повече му вярваш а не вярваш на очите , мозъка и ушите твои.

261

коко

преди 13 години

Бате Цецо кажи ги тия неща да захраниш журналята до нова година ,пък после кой остане ще ги чете.

260

Читател

преди 13 години

Чета, че Цеца давала по 35 000 лева на полет за да се разхожда по света. Искала частни самолети за да не се бута с плебеите. На нея кой ще и търси отговорност ?

259

анти

преди 13 години

*** за пръв път България има шанса да излезе на чисто съдерете се ама така ще е .

258

Анонимен

преди 13 години

"Че мутри от Симеоново и ВИФ с подкрепата на Големия брат ще управляват тази територия докато може, а това можене може да продължи бекрайно" Да, ГЕРБ е управление на мутрите! Интереснио че то неотдавна получи подкрепата на директора на ЦРУ, посетил София, за борбата си с корупцията и орг. престъпност. Борба, която се води твърде избирателно. Какво стана с Борина Цветославова и с други приближени до ББ? ББ каза:"Поради моята принципност останах без приятели.

257

Слузест

преди 13 години

Евала ЦЕЦО! Разкажи им играта! КОРУМПИРАНА СЛУЗ! И мен ме устройва.

256

TEN4O

преди 13 години

TARALEJA CECKO I KU4ETO BOIKO-TAPI KATO GALO6I SASIPAHA DARJAVATA I BEDNIQ NAROD.

255

Анонимен

преди 13 години

Когато Бойко влизаше в политиката с типичната си хитрост и находчивост разбра, че е по-добре да говори това, което искат да чуят хората, за да става все по-популярен. Лошото е, че все още не може да се отърси от този навик, който не е толкова актуален, при положение, че вече кара кораба. Толкова се стараеше да бие всички, че сега като ги би, не знае какво друго да прави. Няма логика в сегашната криза да плюеш по малкото останали външни инвеститори. Защо го прави? Ами просто това искат да чуят хората! Защо обяви Белене и Цанков камък за най-скапаните енергийни проекти? Сега, когато единия основен инвеститор напусна, а другия е на път, кой ще ги довърши? Хората искат да чуят, че няма да се харчат парите им!? Има ли представа, че другия АЕЦ Козлодуй е дал 37млрд лева на страната? Ако преди години разсъждаваха по подобен начин, щяхме да загубим тези пари! Ами какво беше енергоснабдяването преди да се изкупят мрежите от австрийци, чехи и германци? Да, възможно е някой да е излъгал държавата с инвестициите. Това се е отразило в себестойността на тока и респ. на всички нас. Може да е така, може и да не е. На фона на инвестициите, това са няколко милиона евро. Знае ли Бойко обаче колко дължат потребителите на парно например? Повече от 400млн лева са общите дългове. Защо не каже: Защо, бе жители на София, Варна и Пловдив не плащате парно? Това е икономически логично, но е абсурд за театрал като Бойко. Всички други са виновни, само не и публиката..

254

Анонимен

преди 13 години

Герберите понеже са нечленоразделни, цъкат минуси мълчаливо и успяват да пуснат някой с ОФ лента да вдигне поредния лозунг... Алоуууу, милиционерите, напишете нещо. Нещо смислено, вместо по терлици да минавате през форума и да хващате тендовагенит от цъкане по мненията ... Болезнен е бе. Па и упорит. Трудно се лекува, а предвид грижата на любимеца ви към болничните заведения ще осакатеете бадева. Грижа ме налегна за вас..

253

макето

преди 13 години

Не искаме да казваш,вашата работа е да доказвате без много шум и да има осъдителни присъди.Ще ви повярваме ако вкараш поне един олигарх или крадлив политик в затвора.Пример-АХМЕД ДЕМИР ДОГАН,основание ония списък в турското посолство-НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.Това е наи малкото което можете да сторите,ама трябва да имате Т...ци

252

НЛО

преди 13 години

ТОЯ *** НЯМА ДА КАЖЕ НО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ В СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА.

251

Анонимен

преди 13 години

ОТГОВОРА Е : серГЕЙ и Румен *** ***

250

Анонимен

преди 13 години

Цъкай на тая дето й викаш майко - в това ...

249

Анонимен

преди 13 години

България е обречена на милиционерщина. 20 години след така наречените "демократични" промени отново ни управляват комунистите-милиционери, или по-точно техния обслужващ персонал.

248

Цъкльо

преди 13 години

До 252А къде да цъкаме ако решим, че ти си най-простия индивид тук?

247

Анонимен

преди 13 години

Не знам защо много повече му вярвам на Цецо отколкото на тези дет го плюят! Просто плюячите са си доказана *** от години => Цецо е прав!

246

Анонимен

преди 13 години

Евала ЦЕЦО! Разкажи им играта! КОРУМПИРАНА СЛУЗ!

245

!

преди 13 години

КАЖИ ГИ БЕ ЦВЪКИ! СТИГА СЕ СИЛИ !

244

?

преди 13 години

Колко страшни ще бъдат нещата, Цветанов?

243

Анонимен

преди 13 години

Цвъ Цвъ пак се е изцвъкал.