51

Фен

преди 13 години

Лотар, вземи Бойко, той прай по две парчета миниум.

50

Вук

преди 13 години

Е па татарете играт за ЕС И НАТО,оти Бугария е ***!!!!

49

mathur

преди 13 години

"Лъвовете" - =***....

48

Анонимен

преди 13 години

na6te balerinki pak se porazhodiha...ligli

47

Иванчо

преди 13 години

Аз предлагам на Лотар Матеус ,да дойде в нашето село да си избере футболисти много по добри от тези които ги има сега,защото играят за една бира и едно кебабче,а *** ако им предложат две ,направо никой не може да ги спре...фурии...

46

Анонимен

преди 13 години

Вук да не значи "Вкарвам в Усту ***" ? *** евнух.

45

киро

преди 13 години

ВУК-чо ке *** ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ ............ЕДНА ШЕПА *** ДЕТО СКАЧАТ НА БОЙ АМА КЕ ЯДЕТЕ ШАМАРИ МАМИЧКАТА ВИ.........

44

Dan

преди 13 години

Абе какво стана с "Мачкаме Сърбия 17 години след паметния 17-ти ноември"? Де го този юнак написал това безумно заглавие, ако има доблест да се индикира във форума да му кажа едно две нещица за "компетентните" журналисти!

43

БАУ

преди 13 години

Ние сме обречени! Отровени от социализъма, неизживели феодализъма си и под гнета на мутродемонизма....е,нима имаме бъдеще!?

42

Анонимен

преди 13 години

"Български сайт се пише с малка буква в България ,когато е в средата на изречението ,велики патриоте. Иначе съм съгласен не сме ***, защото и едни тоалетни нямаме ,че да иде човек по нужда "Пише се "...за да отиде....", велики учителю. И ще си пиша "Български" както си поискам. Предпочитам да го пиша "Български" пред "български". Сега се оплачи на МВР, че написах толковва пъти "Български" и не съм спазвал граматиката.О, Желики Просветен и Сияещ УМ.

41

Анонимен

преди 13 години

Честно, изобщо не съм гледал мача, защото тези хора отдавна само ме дразнят,но като видях какво е станало не можах да се въздържа и им теглих една две ,па вече и не гледам Бг - мачове ,те са някакви бавни ,уж играят, ама някакси бавно ,като че ли не са яли и спали едни такива с меки крачета

40

киро

преди 13 години

*** сръбска е *** в а ---мръсен *** сръбски ***.щЕ ОСТАНЕТЕ И БЕЗ НИШ И И ПИРОТ-БЪЛГАРСКИ И ВОЙВОДИНА И НОВИ САД ЩОТО СА УНГАРСКИ !!

39

PENE

преди 13 години

Какво ... , какво ??! ЕРАТА ??! Той Лотар , онзи ден дойде а вече стана ЕРА ? ? ! Тези журналисти са УЖАСНИ ПАЛЯЧОВЦИ ! ! !А и мисля , че е по-важно да бием в официалните мачове а контролите са за други неща , като обиграване на отбора , проба на тактики , заучване на положения и др. !

38

Дидо

преди 13 години

Такива като теб винаги са ми били отврат,Чех,Поляк,Марсианец,каквото каже венъж,вие цял живот го дъвчите.Щом си съгласен за ***,значи нямаш против да те приемаме като фекалия.Е,поздрав значи и за теб.

37

Български Войн

преди 13 години

И те същите като сръбските нали, хаха

36

бай ганьо

преди 13 години

вук ли си *** ли си незнам ама да ви *** *** майна сръбешка в гъзъ

35

живко сталев

преди 13 години

Сърбия Ви УДАРИ ,щото Сърбите играят за Сърбия.А нашите момчета-ЗА татуйровки,пиене-ядене и някоя фолк певица,сиреч.Това бг футболист е като бг политик-и 2мата все с акъл мъчат да бият другия,въпреки че са умствено скопени!!!!

34

Анонимен

преди 13 години

Бях там. Безбожно безинтересен мач, няма дори какво да се каже.Не трябва чистка на националния. Трябва изцяло да се замени, всички текущи да напуснат. Младежкият ни отбор да стане национален, в началото може и да падаме, ама поне ще гледаме футбол...

33

Анонимен

преди 13 години

че ти *** пичкото матерно мамче ти поганска

32

Анонимен

преди 13 години

Матеус на прескоференцията запя друга песен вече не сме били фаворити за второто място??!!Явно и той разбра,че в България в близките поне 5 години футбол няма да има!!!!