68

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО,ДРЪЖ СЕ НЕ СЕ ДАВАЙ,НАРОДА Е С ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

za 63

преди 13 години

Кротко бе мекерета, Путин не е казал че ви иска........:))

66

Анонимен

преди 13 години

искат да купят тръба и то нова на цена за километър за която в Германия няма да купим и 100метра.

65

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ...НО ПУТИН ДОИДЕ ЗА ДА СИ ВЗЕМЕ....КАРАКАЧАНКА....

64

Анонимен

преди 13 години

Пак надупени ??????????

63

дава ми се да знам

преди 13 години

45,прочети статията по-внимателно и ще разбереш още някоя и друга подробност,по-точно за резервирането

62

123

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ ДА ЗАПАЗИ СУВЕРЕНИТЕТА СИ, ЧРЕЗ НАПУСКАНЕ НА ЕС И НАТО.

61

Червената помия

преди 13 години

Аз пък познавам едни, дето набират миячки за чинии на запад, компаньонки и болногледачки за 70 годишни гъркин и италианци и какви ли не, както и хамали за строежите на западна Евпопа, берачи на домати за Италия, на маслини за Гърция.Все дефицитни и високоинтелектуални професии, скъпо платени при това.Да ти кажа къде са, и бягай докато има свободни места!!!

60

Бореца

преди 13 години

И каква стана тя?Значи ние ще си платим тръбата, а ЕС като хищник мършояд ще ни смуче както на неговите бюрократи им харесва!И ако това не е рекет здраве му кажи хак ние на нас!Защото разни измислени демократчета които са на ясла в Европарламента като Кунева,Калфин,Нейнска,разни архонти и тем подобни *** си мълчат като бити чорбета на Армията как няма да си мълчат на месец си взимаш около 15000 евро и ти дреме на някой орган какво става тука!Такова чудо не можеше да си случи преди 20 год.!!

59

Анонимен

преди 13 години

Да живее "демокрацията"!

58

OBIAVLENIE

преди 13 години

RUSKI PASPORTI , ZA BALGARSKI KOMUNISTI , PRAVIM EKSPRESNO , MOJETE DA PATUVETE SVOBODNO , OTNOSITELNO , BEZOPASNO V BIVSIA CCCP . AIDE NA PROMOCIATA , KOLI4ESTVATA OGRANI4ENI !!!!!

57

до 53

преди 13 години

Какви условия, какви народни пари???Ти знаеш ли къде отиват паричките и кой намазва?За нас цените ще останат същите, а условията за които пишеш си има ДОГОВОР и както виждаш не сме ние тези които в крайна сметка поставят условия!Айде на водичка пак..

56

Червената помия

преди 13 години

Като четох коментарите под статията, от сега мога да кажа кой ще спечели на следващите избори.Не е важно името му, ще спечели този, който обещае(излъже),че ще отстоява националния интерес пред ЕС,САЩ, НАТО и Русия, и няма да граби, а ще възражда страната ни, като се бори с корупцията, и помага не само на едрия, а и на средния и малкия бизнес.Друг е въпроса, че ако реши да претвори в дела предизборните си обещания, не му давам и 3 дни стабилно здраве, и на 4-тия ще почине от" инфаркт".

55

Анонимен

преди 13 години

Шебеци, статията ви манипулира.......

54

Lehr

преди 13 години

По тази логика България може да поиска дял в Северен поток, нефтопровода Франция-Германия, и нефтените платформи в Британския шелф.Или е приет специален закон-изключение за България и каквото е на нейна територия.ЕС казва - вашето е и наше, а нашето си е отпреди гарантирано наше.

53

защо

преди 13 години

Защо ,когато хохлите врътнаха кранчето,ние не получихме газ от норвегия,щом няма да имаме суверенно право над тръбата,а щела латинската комисия да определя квотота ни- е....мижитурките който сме-без права ,а със задължения към този съюз!!!!!

52

До 52

преди 13 години

Има полза, ако не харчим народна пара. Забрави ли като врътнаха кранчето през Украйна какво стана? Защо да няма алтернатива - дано стане и Набуко, да направим и връзките към Гърция и Турция и тогава вече можем да си поставяме спокойно и ние условията, а не като сега да пристъпваме от крак на крак сакън да не ядосаме руснаците. И мерси за водичката, на друго съм

51

до 45

преди 13 години

България и народа ни има ли полза от тръбите ?Не, напротив - ползата е за елита на България!На нас няма да ни смъкнат цената на газта !Айде ходи пий една студена водичка..

50

СССР

преди 13 години

"Холцнер заяви, че благодарение на експерта, изпратен в София за преговорите по настояване на нашето правителство, е подписано по-благоприятно споразумение." --- Абе ***,как може такива дивотий да пишете?

49

Анонимен

преди 13 години

Понеже това споразумение е изгодно , още първата година си връщаме 1/4 от вложените пари , Искат да се включат и компании от ЕС, няма стане. да дават същия километраж от тръба в друга ЕС страна например Гърция или Италия.