112

starogradchanin

преди 13 години

kakvo komentirate ne mi e qsno , kato sigurno povecheto ot vas ne sa bili v stariq grad poveche ot 3 puti , pradqdo mi e gruk moje edin ot purvite zaselnici v stariq grad ot novoto vreme , i moga da vi kaja che nashata kushta (starinna) predi da q saborim beshe napravena ot kal i tuhli i keremidi , povecheto kushti sa taka , kak se jivee dneshno vreme v takava kushta , i ako ne sa turistite lqtoto ot kade si mislite che se pravqt pari za zimata , da ne bi da da ima zavodi i fabriki ili 100 firmi

111

Анонимен

преди 13 години

И това ще стане!

110

такава дискриминация

преди 13 години

Главна дирекция Изпълнение на наказаниятаОбявява следните конкурси за държавни служители Минимални и специфични изисквания за заемане на длъжността длъжност, звено, административна структура: Инспектор в главна дирекция I степен сектор Логистика и обществени поръчки към отдел Финансово-ресурсно осигуряване при Главна дирекция Изпълнение на наказаниятаГлавна дирекция "Изпълнение на наказанията" кратко описание на длъжността по длъжностна характеристика: Инспектор I-ва степ

109

Гражданин на РъБъ

преди 13 години

Защо пак започнаха с най-безпомощните да се правят на блюстители на закона? Ще повярвам, че наистина са такива, ако започнат с незаконните хотели, построени върху дюните, с огромните вили, кацнали по скалите, а собствениците им са си заградили плажа пред тях, с огромните къщи по склоновете на Витоша, дето заради тях са изсечени декари гори. Иначе, на българина отдавна му е ясно, че за кокошка няма прошка.

108

Анонимен

преди 13 години

Като са толкова отворени защо не идат да събарят в Столипиново и другите *** квартали. То там няма нищо законно. Трябва да изравнят със земята целия квартал. Европа веднага ше размаха пръст и затова си траят. Всичко , което е цивилизовано и се стопанисва добре трябва да се узакони и да остане.

107

до 42

преди 13 години

Поредният български *** взе отношение...вземи се ограмоти и после изказвай мнение!!!

106

Симсон

преди 13 години

"лакомо дупе кръв с**е" -за 20 години *** съсипаха Черноморието, а сега някой им е виновен... Искахте да станете милионери за едно лято, превърнахте целия район от Елените до Поморие в бетонно гето, а сега ревете че най-накрая някой ви поиска сметка. Още преди 5 години се зарекох повече и един лев да не оставям на мьекащите мизерници които освен да те излъжат, друго не могат и смятам и така да остане.И в Гърция и в Турция е сто пъти по-добре.

105

Анонимен

преди 13 години

Батка, те поне мутряци да бяха. А те са пасмина които им се иска да са мутряци. Това е по-страшно. Хора които не почитат държавата, законите и искат да са уреждачи и далавераджии. Ей от тези хора най-много ме е страх. Защото мутра си е мутра - престъпник и се пазиш от него. Докато другите са навсякъде и приличат на всички нас - обикновените хора.

104

Анонимен

преди 13 години

Пазете родината, почивайте в чужбина !

103

Анонимен

преди 13 години

ТИ ман не разбираш същността на нещата - нали? Има закони другарю. И те са за да се спазват. Това че 20 години приятели и роднини в общината са си затваряли очите не означава че няма нарушение на закона. Ако ти убиеш човек и полицаите са ти братовчеди и се правят, че това не е така, не означава че ти не си прекрачил закона. Факт. Толкова ли е сложно бе хора? Кога за последно сте спазвали правила... май за някой живели повече години в комунизъм им е доста трудно го разберат...

102

Един

преди 13 години

Хора,разберете едно - събарянето върви по "план" - това не са "български ломи/мръсни ***/", а чистокръвни БЪЛГАРИ.Законът е за КОНЕ; тоз който плати под масата и то достатъчно - няма да го бутат.Лъвът си е лъв, а на *** дупето все ще е голо.Нека да съборят хотелчетата на висшите, които не са в Несебърската архитектура,а и на тези получени по шуробаджанашки начин. Да ама не.Тях не ги пипат.Долу ръцете от курортите.Те не са ви наследствени.

101

Amenhotep

преди 13 години

Ти в ДУБРОВНИК ходил ли си? По сравнение с него Несебър прилича на КАПАЛЪ ЧАРШИ! Аман от мутряци, дето всички други са им виновни, само те са чисти като бебешка сълза!

100

Българо_Любец

преди 13 години

Кофти е да ти съборят къщата. Но... още по-кофти е да се нарушават законите от което да страдаме всички ние. Писна ми някой да се облагодетелства за сметка на държавата, да не си плаща данъците, да краде *** държава, да корумпира след което да се обявява за жертва на корупцията. Време е да разберете че държавата това сте вие - крадете ли от нея крадете от себе си. И от всички нас - тези които си плащаме данъците. Къщите трябва да се съборят - дори само за назидание и за пример че има воля!

99

Анонимен

преди 13 години

МНОГО ОТ ТЕЗИ ХОРА С А ПЛАЩАЛИ ГЛОБИ ЗА ТОВА И НИКОЙ ОТ ИНСТИТУЦИЙТ Е ТОГАВА НЕ Е ВЗЕМАЛ МЕРКИ ,А СА ГИ ОСТАВЯЛИ САМИ ДА С Е ОПРАВЯТ ,С ТОВА БЕЗРАЗБОРНО СТРОЕНЕ И АЗ КАТО НЕСЕБЪРЛИЯ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ,НО АРХИТЕКТА ИМА ЦЯЛАТА ВИНА ,НЕ СА ВИНОВНИ ХОРАТА ,ОСВЕН ТОВА ТЕ СА СТРОИЛИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ИМОТИ НА СВОЯ ЗЕМЯ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ СЕЛИЩА КОИТО ВЕЧЕ СЪБОРЕХА

98

Анонимен

преди 13 години

i men me odurvi taq ot snimkataaa ahaha

97

aaa

преди 13 години

абе ако няма да им събарят незаконните постройки защо не идем от цяла България да си построим и ние по една "виличка" там където намерим свободно място...къде в някои парк ,къде по пясъка палатки с огради по 3 метра :) абе където видим 5 квадрата свободни да строим там и всички да имаме незаконни имоти в Несебър,Сл.Бряг,Созопол и т.н. :) тогава ще протестират срещу нас че си строим там и няма да им плащаме наем когато сме на почивка...ейй голЯми селяци са

96

Протестиращ

преди 13 години

Защо не са се допитали до общината преди да ги построят да им издаде:1.Виза за проектиране;2.След това на базата на проект да им издаде разрешително за строеж;3.И чак накрая, когато е готов проект да им издаде Разрешение за ползване;Тези т.нар собственици не плащат данъци на тези незаконни постройки, просто защото те никъде не съществуват...Когато и мен държавата иска да ме глоби нещо и аз ще започна да протестирам.В нарушение съм, обаче протестирам :(

95

Анонимен

преди 13 години

Зимата не е най подходящото време за събаряне. Трябва да е през лятото, да направим допълнителна атракция на туристите.

94

Бай Ристо

преди 13 години

Незнам защо протестират...ако не им бутнат незаконните постройки и отпадне Несебър от списъка на ЮНЕСКО ако ще и на по 5 ката да строят няма никой да ходи. То и без това морето е станало една отходна яма, а и с бетонните чудовища на нищо не прилича. Чудя се защо пък софиянци са им виновни? Та нали именно софиянци ви пълнат гушите бе селяци- да не мислите че западняците които са ол-инклузив и си броят парите оставят нещо? Ей много *** народ значи!

93

гражданин

преди 13 години

ааах, каква света вода НЕНАПИТА са несебърлии...техните "къщички" били "коптори",,,СМЯХ ,ТА СМЯХ -ПРАВЯТ НИ НА *** -ВСЕ ЕДНО НЕ ВИЖДАМЕ КАКВИ ГИМНАЗИИ ТАМ СА ВДИГНАЛИ,,,!!!ИСКАТ ЗАКОННОСТ ,ама само когато се отнася за другите -НА ТЯХ ДА ГИ СЪБАРЯТ...!!!Абсолютно е сигурно ,че СА ЗНАЕЛИ ОЩЕ ЗАПОЧВАЙКИ СТРОИТЕЛСТВОТО ,ЧЕ ВЪРШАТ НЕЗАКОННО ТАКОВА И СА ЧАКАЛИ ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ ...!!!БАГЕРИ НАПРЕД...!!!