111

Ф.С.В

преди 13 години

България в шестък ( ден между петък и събота)

110

Анонимен

преди 13 години

Гласуваш за проекта получаваш бонус-Яне,Алексей,Галеви,Баретата,Гуцанов,Янко Станев,Доганчо-все отбор бандити,чието място е в затвора!

109

киро

преди 13 години

Стига с тия ЦЕНЗУРИ ,БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!остави хората да се изразяват СВОБОДНО

108

но комент

преди 13 години

Генерал Михов.Като ще избираме генерал за президент, барем да е генерал от авиацията , а не от пожарната!При всички случаи хората са доста по-читави от *** около Бойко Борисов.

107

Анонимен

преди 13 години

АБВ е еманация на кафява субстанция която се получава след поглъщане на червени домати с ракия и минерална вода

106

Kolio

преди 13 години

Vujdate li kakav tsviat e stranitsata na toia sait.ne gi obijdaite!

105

СС

преди 13 години

Нестава бана а *** смотан

104

вв

преди 13 години

Василев ти ли си ...пак псуваш...

103

СС

преди 13 години

Виждаш ли колко са неграмотни *** и комунистите. Сложили *** за ***. На всичкото от горе е и ***!

102

Анонимен

преди 13 години

Това не е "широка гражданска инициатива", не идва отдолу, от гражданското общество, не се ражда по нормален път като такова, за пореден и последен път комунистите нанасят удар, този път финален, съкрушителен, на идеята за зараждане на такова гражданско общество в България изобщо! Хора, бдете!

101

Kolio

преди 13 години

Toia sait samo komunisti zashtitava i e palno s plateni cherveni podrajnitsi.

100

Анонимен

преди 13 години

тоя вместо да вземе останалото му достостойство и да се отегли като президент, сега ще яде бой като бит пед*раст за смях на хората....всъщност така ще е по добре

99

въпрос към Гоце

преди 13 години

Къде ти е железния зъб *** ?

98

BIG AL ::)))))

преди 13 години

(2) Президентът и вицепрезидентът НЕ могат да бъдат народни представители, да изпълняват други държавни, ОБЩЕСТВЕНИ и стопански ДЕЙНОСТИ и да участват в ръководството на политически партии....:)))))))/ разрешеното им е описано изчерпателно в конститъцията /Гоце и полу-юристите около него НАРУШАВАТ Конституцията..Въпреки ,че са го посъветвали , че НЕ може да прави партия , той като комуноид, заобикаля забраната и прави "гражданска" , сиреч ОБЩЕСТВЕНА "инициатива", за нещо си ..) Това също му е ЗАБРАНЕНО по Конституция ..))Измамата винаги е била в сърцевината на комуно-учението и деятелите и ..:)Разбира се , сега Гоце е спокоен , че Нар.събрание , НЯМА нужните гласове- за да му иска...Прочитане на целия коментар импийчмънт-отстраняване..Багодарение РЗС- и други негови агенти ..Но е важно, да се обяви публично , че НЯМА право на никакви "инициативи" извън посланията и обръщенията ..) Колкото и да се крие -отзад, ТОВА не е дори фондация ..Това е напън на бивши ченгета , *** и пенсионирани военни , да ОСТАНАТ още на държавната софра. Отделно , са си и руски агенти-по назначение..)) ГОЦЕ нарушава , парекселанс, Конституцията..Той няма ПРАВО дори да УЧАСТВА в подобни "граждански" инициативи / обществена дейност / , камо ли , да са по негова инициатива"..))))))))Очаквам , следващите ходове на бандата му ..НО за мен ,участието на Китов, чиито баща е бил по концлагери е..изненада..Слаби са ти ракийте , гоце...Очаквах повече, от 'заверата "..***, червен ...))

97

историк

преди 13 години

Браво момчета! Само така! Кокала е един, а вие сте много и с различни цветове!

96

пиянде

преди 13 години

Ти какво, от Луната ли падаш? Страната отдавна е на пазарни принципи? Даже мацките с които говоря, първо гледат към джоба ми, към автомобила който карам, дали нося костюм и раница с пари, а после се усмихват или се мръщят? Гоце отдавна е на пазарен принцип и затова е плеймейкър. Ами такива глупита като мен дето още са на комунистически принцип, мрем и сме в калта? Лошо брато, лошо? Прав беше тате, че каза, че за нищо не ставам. Но засега съм отличен електорат и вярвам на всичко, което ми кажат.

95

ВЛАДИМИР ИЛИЧ

преди 13 години

Политическият труп ГОЦЕ ТРИПЕРОВ СЕДЕФЧОВ ще прави отнова банда да ограби БЪЛГАРИЯ...Вземи си една пивица да ви пее .....МАРИАНКА се казваше на КАВАЛИ пее:))))))))))))))

94

бЕдНяК

преди 13 години

"24. И тъй, всекиго, който слуша тия Мои думи и ги изпълнява, ще оприлича на благоразумен мъж, който си съгради къщата на камък;25. и заваля дъжд, и придойдоха реки, и духнаха ветрове, и напряха на тая къща, и тя не рухна, защото беше основана на камък." (Мат. 7: 24,25). Поне малко да искахме да разберем тези думи - нямаше да ни излъже, който и да е политически театър. Със сигурност голяма част от политиците ги разбират и затова първата задача беше да ни се разбие ценностната система.

93

неразбирам...

преди 13 години

ми то на народното събрание е написано:"СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"!!!Какво толкова различно иска Първанката, че не разбрах, защо се напъвате, да изкарате всички *** и комунисти. Може би това наистина е алтернатива, да спреме да се делим на наши и ваши, на червени, сини, *** и всякакви там ...

92

norm

преди 13 години

Като си започнал да раздаваш всичко за "каузата",не забравяй,че имаш и ***.