61

Християнин

преди 13 години

Вие може да се увеличавате ама сте аборигени, живеете като първобитните хора, джамосвате се във вашите ракети и си мислите че ще хванете Алах за шлифера. Ама не. Живеете като аборигени и ще си умрете като такива, първобитни влечуги.

60

Анонимен

преди 13 години

Като ти гледам снимката ако си ти, доста си свястна чиста фолк певица си, а те са от "най-свестните"! Без да се обиждаш, чисто к*****ве си мадам!

59

ДО 44

преди 13 години

Според мохамеданството жената няма право на нищо, а мъжът се развежда като казва три пъти "развеждам се". Там няма любовници и жени, има харем. Въобще между нас и тях няма нищо общо, така че се чудя какво ли коментираме въобще.........

58

Анонимен

преди 13 години

Ari ve shte q ubivate li taq nai nakraq che veche mi pisna basi sapunkata

57

8-ия ден

преди 13 години

до 36 - Защо си "анонимен", правозащитнико ????Българин ли си ??Страх те е дори в анонимен форум да си сложиш някакъв никнейм ?Е, не се прави на защитник и обвинител - анонимните не дръзват НИКОГА да се идентифицират, когато става напечено - стоят и гледат сеир, иначе - драскат се за големи патриоти !

56

Анонимен

преди 13 години

Повечето от вас не познават собствената си религия, тръгнали да коментират исляма, който пък няма как да познават, понеже им е чужд...А да наричаш дадена религия "мохамеданство" само показва колко невеж човек си - такава религия няма :-)))))

55

жена

преди 13 години

няма смисъл от сексистки спорове, ние не сме Иран в България.. поне това не сме.Лош знак би бил в глобален мащаб екзекуцията на тази жена,защото говори за нескрито капсулиране на исляма от другия свят и делене. отделно говори и за безсилие на световни дипломати и организации..би било много лошо за всеки,който е в състояние на зависимост от арабски държави, както стана с медиците ни примерно. Никой няма право да убива за изневяра или да разполага с неговия живот, още повече това да се води законн

54

до 53

преди 13 години

Никой не измества темата. Темата е една - мери се с един аршин! Значи в България може да се случват небивалици в правосъдието, несъгласни с това няма, но когато стане въпрос да защитим нещо в чужбина, веднага ставате по-чисти и от Христос!Доста двулично бих казал...

53

Турчин с фес

преди 13 години

Хех зачетох се сега в левит,глави 18-20 са много яки, мисля че трудно ще се намери християнин неподлежащ на умъртвяване според тези разпоредби :) тъй че не се чудете защо изчезвате от лицето на земята и защо ние се умножаваме :)

52

от 44

преди 13 години

То в Корана много неща не пише, но са практика в мохамеданският свят.В харемите на султаните е имало хиляди жени.

51

8-ия ден

преди 13 години

до 34 :Глупави сравнения правиш, изместваш темата, ако искаш да знаеш, за студента Стоян Балтов, за Мартин Борилски...за съжаление списъка на нелепо отишлите си от този свят млади хора е голям, ТИ не можеш да знаеш каква е позицията ни/ми/, а вярвам че тя не е различна от твоята, но тук се коментира друго....По скоро кажи че корумпираната ни съдебна система е в основата на ненаказаните престъпници за тези случаи, защото парите и лакомията обезценяват стойността на човешкия живот, кастрират човешкото чувство на тези служители на Темида...

50

Ани

преди 13 години

Щом не е написано, това значи, че не е престъпление. Щом мъжа може да има любовници, тя не може ли? Я да си оправите КОРАНА тогава и да дадете на жените равни права с тези на мъжете. На прелюбодейците мъже наказанието какво е?

49

Анонимен

преди 13 години

Съвременни мохамедански богослови спорят дали жените могат да отидат в мохамеданският рай.Тъй като в в рая според Корана има реки от мляко; плодове; храна; и ангелоподобни жени, които задоволяват сексуалните желания на мъжете.Тези жени са с името Хурии.Но... никъде в Корана не се говори за мъже, които да задоволяват желанията на жените в рая.Въпросът е: Ще има ли жени въобще в мохамеданският рай?

48

Анонимен

преди 13 години

Violetta...Като ти гледам чалга снимката и ми е ясно защо защитаваш иранката...Обичаш да спиш с чужди мъже, нали :-))

47

Violetta

преди 13 години

Свестните жени са толкова много, но явно мъжете гледат към к---те и ги цитират преди всички. Е, сори, но трябва да се огледате малко повече и да видите и онези дами, които не се обличат като фолк-певици и не си правят пластика на 25г.Децата се развиват добре в една здравословна семейна среда. Ако мама и татко не се понасят, ако татко бие мама или ако мама си търси щастието другаде, това прави децата нещастни. Другото са глупости.

46

до 44

преди 13 години

Само да уточня, че в Корана пише: Мъжът може да има 2 и повече жени ако има възможност да ги издържа и на всяка да дава полагаемото и се без да прави разлика между тях и децата им!!! За любовници нищо не е написано!!!

45

Ама никой ли няма пр

преди 13 години

42 това възможно ли е да се случва в наши дни?! Значи друг определя кой да обичам, така ли? Нямам начин!

44

Турчин с фес

преди 13 години

Впрочем братя християни, това с изневярата не е ислямски закон. Още от стария завет е наследен (левит/20/10) и никъде не е отменян. Ние си го спазваме, а вие преиначавате думите господни и затова той е с нас, а не с вас и знамето с полумесеца ще се вее над бащино ви огнище, толерасти с толерасти извратени :)

43

Анонимен

преди 13 години

В България не живеят неандерталци, не... :-)) "Оправихте" България, взехте и света да "оправяте"... Започва да прилича малко на "Изпрати SMS за Хаити" ... Милион и половина *** напълниха джобовете на някого :-))...В социалните домове е пълна мизерия, децата умират от глад, милиони защитават някаква ханъма или пускат SMS-и за тоя дето духа...И какво построихте в Хаити??? :-)) А след "Байландо"? Балъци!!! Отворете SMS линия и за тая ***, докато децата на България умират от глад и мизерия!

42

Анонимен

преди 13 години

Според мохамеданството жената няма право на развод.Мъжът пък, ако иска да се разведе просто и дава разводно писмо и готово.Мъжът може да има 4 официални жени и колкото си иска любовници.Може да се развежда колкото си иска пъти.