106

иво

преди 13 години

този все едно е работи без пари...патриота

105

пожарникар

преди 13 години

Какви инвеститори ще привлече Бойко, когато няма квалифициран и то инжинерен персонал? Само нискотехнологични, такива с ниско заплащане и с ниска добавена стойност. Поради това и приходите в хазнаата ще остават трайно ниски и дори ония, дето правите кебабчета ще стоите вечно бедни. Те западните страни не от глупост отделят толкова пари за наука и образование.

104

анонименс

преди 13 години

ти да не ми се разсърди сега... милия няма няма....

103

Анонимен

преди 13 години

Айде пак се почна. Бойко-Първанов-Костов-Царя. Стига с това други теми се заети тук.

102

Светльо

преди 13 години

... няма да го направите... просто защото не ви стиска :) Страхливци

101

ТОНИ

преди 13 години

До:СветльоЗащото, ако утре всички ние, които ни съдират кожите от данъци, решим да спрем да плащаме и излзем на протест - познай кой ще оцелее последен?

100

пожарникар

преди 13 години

Повечето от ония които не разбирате за какво ви е наука и образование не правите сметка. че така лишавате страната от висококвалифицирани кадри. Самия Бойко изръси глупостта е "лошия матриял". А какво прави за да се подобри матрияла? Руши не просто имиджа на институциите които създават квалифицирани кадри, а унищожава самите институции. Къде тук е логиката?

99

гражданин

преди 13 години

България я шитнаха на ЦРУ. Заради това имаме финансов министър- щатско протеже и министър-председател с визия на полуграмотен латино-американски диктатор. В тази кофигурация БАН не я виждам. Дано да оцелее някаква наука докато това управление отиде там където му е мястото: в музея на безпросветността, като предупреждение за това, какво се случва, когато простащината у нас бива овластена.

98

Анонимен

преди 13 години

Сорри не прочетох всичко което си написал. Ами изказавай си гласа никой не те е спрял. И аз си го изказвам. Ншмам дастъп до телевизия затова си го изказвам в форума г-н учен :))).

97

Светльо

преди 13 години

... на достатъчно места съм си дал гласа - като се почне до урната и се стигне до телевизиите. Не се страхувам и срамувам.

96

иво

преди 13 години

каква наука беееее хората ХЛЯБ НЕМАТ ТОЙ революционер за науката ще става смени каузата

95

анонименс

преди 13 години

абе сипвам си ти и много се забавлявам защото нищо не влагам като усилия да те сложа на място така че би било безмислено и да се виждаме..и не те плюя а не харесвам такива като тебе които реват за пари просто ги мразя щом сам не си си оплел кошницата ...аз ли да ти я плета :)

94

пожарникар

преди 13 години

Повечето които коментират и са против БАН и университетите нямат понятие какво е наука и как се прави нито у нас нито в чужбина. Затова ще ви обясня ситуациятаа с БАН и университетите по най-простия начин. В момента българия е в състоянието на безработен, който чака някой (чуждестранен инвеститор) да му даде работа. Междувременно има някакви пари. Въпроса е, за какво да ги даде, за плочки в коридора (магистрали) или за професионална преквалификация (наука и образование). Вие как бихте постъпили?

93

Светльо

преди 13 години

Еми ОК... хайде да не даваме левчета. Нека да нямаме учени. Нека да нямаме лекари. Нека да нямаме учители. Нека да нямаме полицаи. Добре, хубаво...

92

иво

преди 13 години

нали ви дават от бюджета,какво да проследяваме как идват при вас, от народа много си нагъл и смешен

91

Анонимен

преди 13 години

А ти къде си дал твоя освен във форума и на стчката :))) ?????

90

Светльо

преди 13 години

... и къде си дал своя глас, освен във форума? То така анонимните мижитурки само могат... да си излезнал по площадите? Да си помагал за протест? Да си изказал мнение по телевизията? Всичко това аз съм го правил. Съмнявам се, че вие разните му там охранени пред компютрите имате способността да организирате един протест срещу науката.

89

Dido

преди 13 години

А ти защо мислиш, че имаш право да ми казваш какво да правя с моето левче?Всеки месец едно левче за БАН,едно левче за лекарите от чийто лекарски грешки имам сърдечни проблеми на 25 години, едно левче за помощи за *** и т.н. и т.н. и т.н. и на края за мен какво?Защо всеки мисли че ако вземе по малко от всички, всичко ще е ОК? БГ има повече които само чакат да вземат по малко от всички от колкото такива които могат да дават!!!

88

анонименс

преди 13 години

ти май си учен или там каквато степен имаш само в една област..тъпотията аз като давам на държавата а тя на тебе...????някаква връзка да виждаш?Хайде загадка за всички учени-държават от къде ще вземе пари че да ви даде на вас? хм хм

87

От 108 до 107

преди 13 години

Това важи и за теб.