80

Анонимен

преди 13 години

Льольо , тва е личен избор . Т.е ако дъщеря ти е решила да става *** , ще стане без значение ти какво мислиш по въпроса . Ама ако е легализирана проституцията поне няма да се страхуваш ,че утре ше я намериш в канафката убита от любимия й сводник. Па ако ще е за личния пример , земи стани един проститут , да ти плащат яките мангизи па ти да си правиш кефа щом не е работа.

79

Ибаси Мамата

преди 13 години

Кви милиони бе...в студентски град за една водка+сок получаваш вувузел и то от бъдещето на нацията :)

78

ел

преди 13 години

а да кажем защо не можем и ние да се организираме като французите, като гърците и да протестираме? да гоним интересите си? толкова ли е смазан и равнодушен нашият народ? Няма сплотеност всеки гледа само за себе си..може аз да не съм добре , но и вуте да е зле.Примирени се съобразяваме и ако трее до 70 годишни ще работим а ? за 150лв пенсийка за 40 години стаж. по другите държави само 1 год да си работил ще ти пращат пак толкова Не децата ще лапат на чужденците ами и челна стойка ще правят.

77

321321

преди 13 години

Колега снимката може и да е стара, но тези двете все още са си там!Така, че снимката си е актоална и днес.

76

рендосан

преди 13 години

Ами да! Вече си имаме фараони! Да легализираме проституцята, след това робстовото, педофилията и да минаваме в робовладелския строй! Да *** нещастните изпилени мозъци! Няма оравия няма и да има! *** народ, проста държава - робовладелски строй!

75

Анонимен

преди 13 години

Евала-голема глупост каза. Никаква логика няма в безсмисленото ти изречение. От ГМО-то е сигурно.

74

до 81

преди 13 години

Напротив пич , за легализация са само тия дето са наясно , че хората с низки страсти са твърде много по принцип и няма значение дали ще е легална или не - проституцията винаги ще я има . Само че в единия случай тия дето си дават телата за пари поне ще си плащат данък както всеки нормален работещ човек , а срещу това , когато се сбръчкат и сбабичкосат ще имат пенсия и няма да *** в кофите както сега.

73

Анонимен

преди 13 години

За легализация са само онези, които имат гнусни страсти. И при това България е де факто най бедната страна в ЕС - ***, най бедния квартал на Европа. Пари за култура и образование няма, но ГНУСНИТЕ НЕЩА СИЛНО ВИРЕЯТ И ЦЪФТЯТ. ТОВА Е бЪЛГАРИЯ - УТАЙКАТА НА ЕВРОПА. ПФУУ !

72

гмо

преди 13 години

Които са за легализиране на проституцият, да дадат личен пример:Да изпратят дъщерите, сестрите, жените и майките си в бардаците!

71

gmo

преди 13 години

Които са за легализиране на проституцият, да дадат личен пример:Да изпратят дъщерите, сестрите, жените и майките си в бардаците!

70

ренде

преди 13 години

АлоооУ! Някой божи дан няма ли да смените снимката бре, мързели-и-и!!!!

69

Анонимен

преди 13 години

Някаде бях чул от телевизията, че не се легалезира протитуцията в БГ. ,защото щяли са да я забранят в целия ЕС... това го каза някакъв журналист по ТВ.

68

Анонимен

преди 13 години

da se legalizira prostituziata nai dobre

67

Мониторинг

преди 13 години

Всички медии показват "златки" - високо интелектуални девучки, които незнаят колко са буквите в азбуката. Успеха на мързела над мотиката е очевадно подчертаван и насърчаван. И какво може да прави необразован индивид - да слугува за малко пари (метене, миене и т.н.) или да си вдигне долните крайници и да получи за 15 минути същото възнаграждение, както за 8 - часов работен ден. В природата всичко се движи по най-малкото съпротивление, е , ако това се прави и от държавата тогава .....

66

Анонимен

преди 13 години

кой ги *** специално тия от снимката бе?!?! това човека е егати животното

65

ел

преди 13 години

Много е правилно - чаалгарски народ - нисък морал , без ценностна система и влечение към ефтиното и пошлото...Ам и държавата прави хората *** заедно с чалгата и разхайтената младеж - синтетиката им проми мозъците в комбинация с алкохола. Малолетниците ето и в момента мият стъкла на булеварда и само чакат някой да им даде знак да се качват в колата.

64

Анонимен

преди 13 години

Мдам , много хубаво би било , ако я легализират, обаче няма да я легализират и ще ви кажа защо.Защото ако я легализират , самите *** като работещи ще трябва да имат някакви права и сводниците им ще го издухат.Сводниците и наркобосовете са били винаги във властта,те не искат да легализират тоя си бизнес , защото така ще се лишат от огромните печалби от него, които после ползват за да стоят на власт под формата на една или друга "партия" и да доят другите *** - народа- легално.

63

ужас

преди 13 години

някаква мацка ми изтри целия екран...

62

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 13 години

"Трети сме по износ на момичета за секс 7 *** изкарват по 1 милион евро годишно "Да го напрашим законен бизнес.Да се създаде М-во на проституцията.Министър-Ванко1.Яко данъци ги облагаме.И Бг за 2-3 години става средноевропейска държава.

61

Дедо Гаджа

преди 13 години

Аз съм за легализация на най-древната професия на нежния пол, но със строг медицински контрол и само в затворени ареали. Примери за точно такава реализация в ЕС много. "*** за петица" е неприемлива ьлтернатива!