158

Гари Ху

преди 13 години

имам много изпити да вземам тая сесия а не знам как,само се напушвам пия бира и изобщо не съм на тая земя. какво да правя,моля помогнете,как да си взема изпитите тоя семестър,много е важно ,добри хора...

157

Amenhotep

преди 13 години

Пий си хапчетата!

156

Алекс

преди 13 години

Цветанов беше направил списък топ 300 престъпници, които тормозят обществото, но в интернет явно са топ 4000. Излиза, че във виртуална България има над 10 пъти повече престъпници отколкото в реална.

155

Amenhotep

преди 13 години

186Откакто Бойко е навлас, мило мишУенце България изпрати в Афганистан 2 (два) нови контингента!

154

До 185

преди 13 години

Така като гледам, не се претесняват много изброените от теб. И банки обират и дрога продават. Злите езици разказват, че и куки имало в изброените дейности. А ти си трай, следващата година бюджета за подслушване ще е 200 млн., а на учителите ще им намалят заплатите !Ако тези 100 млн. ще спрат престъпността, лично аз ще им нося куфарчетата с парите до министерството :) Ама... години наред са ги давали и знаем какви "успехи" са постигнали !

153

Како Сийке не сме...

преди 13 години

Тази статия разбира се няма нищо общо с предсоящият протест на полицаите, нееее да не си помислите нещо, че настройват хората срещу тях, няма такова нещо, имаме независими медии, които не изпълняват такива "мокри поръчки"....

152

Анонимен

преди 13 години

da ne bi boiko da e pratil kontigenta v afganistan, ovcharda ne bi pri prednite da ne se davaha pari za SRSa kak si razpredeliaha biudjetnia izlishyk, pomnish li?

151

Анонимен

преди 13 години

Какво ми пука ако ме следят,как се разбирам с приятели кога и в колко ще пием кафе!Да се притеснява онзи, който пласира дрога или ще обира банка!

150

Газта

преди 13 години

Абе тия коментари са само отдушници..Я всички в неделя с ченгетата на митинг...Много лаете само по коментарите, мишки...

149

Анонимен

преди 13 години

защото са заети да подлсушват нас, не искат да се занимават с Вождовете, за това. На следващите избори ще гласувам за тези, които обещаят да отменят всички закони, приети от сегашните. Няма пари за култура, няма пари за здравеопазване, няма пари за пенсионерите, няма пари за вдигане на минималната работна заплата, ОБАЧЕ ИМАМЕ 100 ИЗЛИШНИ МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ПОДЛСУШВАНЕ???!

148

анонимен

преди 13 години

ето сега как хора облечени във власт,които са недобросъвестни ще тормозят хората,и ще ги изнудват

147

до 173

преди 13 години

Ти си спал на течение... Винаги, всеки, във всяка държава има досие, което често сам пълни като начало с автобиографията си, собственоръчно написана...Всеки досег с власта му седи на "сметка"...Хайде не ни плашете с нещо, което навсякъде е факт. Въпроса е кой и за какво ползва информацията. Затова има ограничаване на достъпа и бой, кой да се добере до нея. За достоверна информация глави падат от време оно...

146

TPE3BEH

преди 13 години

Червен сайт. Лошите полицаи ви следят в интернет. Добрите съдии, са единствените които ги спират. Хвала им.

145

Стига глупости !

преди 13 години

На Цуки пикливите апартаменти са ни най-малката грижа. Ако си върши работата, накрая на мандата цял блок с апартаменти трябва да му подарим. Но дали си я върши?

144

ррррр...

преди 13 години

ТОВА СИ Е НОРМАЛНО КОГАТО МИЛИЦИОНЕРИ И БИВШИ ФУНКЦИОНЕРИ НА ДС СА НА ВЛАСТ,ПОДСЛУШВАТ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,ЧРЕЗ ВНУШЕНИЯ-КОМПРОМАТИ И ДОНОСИ,НИЩО СЪЩЕСТВЕННО В ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ,ТЪЙ ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПИШЕТЕ И ГОВОРИТЕ ДА НЕ НАКАРНИТЕ НЕЧИЙ ИНТЕРЕСИ.....

143

Хиподил

преди 13 години

"Бате Бойко няма ланец, но е кръгъл ***.Бате Бойко е индианец, но от ромски произход.Бате Бойко ти си мъж.Бате Бойко е веднъж."

142

Българин

преди 13 години

А защо МВР не провери как Цв.Цв. е купил 12 луксозни апартамента за милиони левове в елитните квартали. Защо не проверят колко милиарди народни пари е източил Б.Б. в Сибанк?

141

Драган

преди 13 години

В Русия съм!!!

140

Да, ама не !

преди 13 години

Много хора си казват: "Нека да слушат, да ги е страх тези, дето нещо крият! "Е, да, ама не ! Знаете ли защо трябва да ви пука? Защото тези пари са ваши, а очевидно не се използват по най-добрия начин. Ако 100 млн. се използваха правилно за подслушване, едрите мафиоти нямаше да ни се подиграват по медиите, а данъчните нямаше да хвърчат с хеликоптер от страх да не ги бият нечии мутри. Има нещо гнило в България !Да не говорим, че децата ни учат в коптори и 100 млн. имаше къде да бъдат похарчени.

139

Анонимен

преди 13 години

Всеки ще има досие като едно време.Къде е роден, с кого се среща, интереси.Папката с данни ще расте. И после, ако искаш да манипулираш човека ще е лесно.