130

1234

преди 13 години

iИстината е, че "матряла" е нефелен - по мое лични преценки само 10-15 % от българския народ има чувство за отговорност.Огромната част (най-вече шоплука ) са пълни скатавки, деградирали от соцана принципа минимум труд-минимум заплата.А къде беше бай Тренчо като се разсипваще индустрията. Колко са работещите предприятия ? Какво се произвежда ? Откъде пари ? Та Дянков гледа да протака и да спечели време. Иначе лощо- революциите се правят от гладни хора.

129

kkk

преди 13 години

Този май се опитва да прокарва внушения, че живеем в ДИКТАТУРА?????Аман от *** комунистически номера!!!! Европа даде ясни сигнали, че се вземат грешни решения под натиска на синдикатите, така че нека да оствим най-после професионалистите да си свършат работата в тази държава!

128

Dios

преди 13 години

Komunizma vse oshte mjrda i se gjr4i, no vremeto mu bezvjzvratno e otminalo... Taka,4e koito simpatizira na komunizma da se naso4i kjm Severna Korea,Kuba , Venecuela ,kjdeto shte moje naviarno da se realizira v jivota...

127

Ахил

преди 13 години

Трябва да има справедливи обществени отношения---да има хляб за всички.

126

колкото толкова

преди 13 години

Ами от носене по течението това е резултатът.Защо като имаше *** не се помисли за фондове, за правилно дългострочни инвестиции. Защото Гагузовци, Масларовци, Овчаровци и Петковци бяха заети да измислят начин да откраднат, а не да постелят на някой друг.То и Симеон Велики е бил това което е бил, защото княз Борис му е постлал.Надали ще ме разбереш, хайде лек ден на всички.

125

br

преди 13 години

ne dqnkov ti si izperkal dart kozel

124

Ахил

преди 13 години

Според мен ,няма нужда от държава...държавата е създадена за излишните---както казва Ницше.

123

Реалист

преди 13 години

е хайде ще изберем тебе следващия пътда вдигнеш пенсиите и заплатите и да намалиш възрастта за пенсиониранеда дадеш на всички БАН, опери, артисти, лекари, полицаи, миньори...обещаваш ли че ще го направиш?

122

Анонимен

преди 13 години

Ще вдигнат вноските за пенсия, и здравния данък (щото това е данък!) ще увеличат и стажа, ще ни наложат и по-високи данъци и такси, и всичко, за да "стабилизират системата и държавата" и прочие след 4-5 месеца яе ни кажат, че сметките все пак не излизат и всичко трябва пак да поскъпне... Онова, което взимат от нас, никога не е достатъчно!

121

Българин

преди 13 години

Дянков е професионалист, макар че е голяма шматка. Но умните глави са такива....

120

Анонимен

преди 13 години

Как се изкарват 100 000 лева пич?

119

Анонимен

преди 13 години

Тренчев изперка!

118

Dios

преди 13 години

Симеон Дянков завършва Гимназия за чужди езици Екзарх Йосиф I в Ловеч, известна като Немската гимназия.[5] След завършване на гимназия постъпва във Висшия икономически институт Карл Маркс (днес Университет за национално и световно стопанство), специалност "Международни икономически отношения", възползвайки се от нововъдената след 1989 година възможност да не отслужва веднага, а да отложи казармата, след завършване на университет. [6]След 10 ноември 1989 се премества във Виенския университет (според Иван Славков е изпратен във Виена през 1988 от Знаме на мира на Людмила Живкова [7]), а след това в Свободния Университет на Западен Берлин. През 1991 г. заминава за Питсбърг, където защитава докторантура по международни търговски и финансови отношения в Университета в Питсбърг. По-късно получава степен доктор на икономическите науки от Мичиганския университет[6].През 1995 г. постъпва на работа в Световната банка, където достига до поста главен икономист на вицепрезидентското поделение "Финансов и частен сектор" (английски: the Chief Economist of the Finance and Private Sector Vice-Presidency), което работи по развиващата се световна финансова криза.[6]Паралелно на работата си в Световната банка изпълнява и длъжността директор на научен център по икономика в Харвар

117

БОЦ-БОЦ

преди 13 години

ПАРИ ОТ ЛУНАТА НЯМА ДА ПАДНАТ. ТВА Е ТО. АКО ИСКАТЕ СИ ИЗКАРАЙТЕ 100 000 ЛВ, БОЦНЕТЕ ГИ В НЕКОЯ ШВЕЙЦАРСКА БАНКА И НА СТАРИНИ СИ ЦОЦКАЙТЕ. И ТЕГЛЕТЕ ЕДНА МАЙНА НА ДЪРЖАВНАТА ПЕНСИЙКА БАРАБАР С ДЯНКОВ И НЕГОВИТЕ ПРОЦЕНТИ.

116

Цербер

преди 13 години

Ако имаш ликвидност защо да правиш промени. Герб направиха промени и вече сме фалирали. То не става само с пари(ядене),трябва и още една важна съставка-акъл.

115

Ахил

преди 13 години

Аз затова съм ги избрал --да смятат Те ---затова им плащаме всичко.Да ме изберат мен ----тогава ще смятам.Имаш силен дефицит на далновидност(

114

Гост

преди 13 години

Къде ли беше този шизофреник годините в които се харчеха пари?Сега като няма пари какво иска да се пусне печатницата на Виденов, заемите на Живков. Кризата винаги се изгладува от бедните и слабите. Тренчев забрави като се КУРдисваше до царя наметнал ватенката като овчар на мача с Левски и се правеше на незаконно отрочие на Фердинант, та няма за какво да му вярвам на този човек. Да има напрежение но не бих подкрепил некадърен синдикалист да ме ръководи

113

Анонимен

преди 13 години

Дянков е най-свестния министър в това правителствоизненадващо успешно се бори с кризата, не вдигна ДДС, не взима външни заеми, както правят Гърция, Румъния и др.колкото и да го плюете сега, след време ще бъде оценен високо

112

работохолик

преди 13 години

Най- много рев надават бюрократичните кърлежи. Хората с нормален бизнес или на нормална работа, имат сумати време да пишат коментари , а не да си гледат задълженията....Какви са тези пенсионирания на по 40 години с по 20 заплати, какви са тези преференции държавен служител... хиляди воденични камъни.Хич да не те е страх Дянков, от бюрократ армия не става. По-добре така отколкото да почукаме пак на МВФ вратата.

111

Dios

преди 13 години

Az,mislia,4e ti mnoooooogo predi nego si izperkal....