108

до империалист

преди 13 години

Абсурдистан е определено извън времето и пространството последните 50 години.

107

Нинка

преди 13 години

Арнолд винаги е отказвал да се снима във филми, щом ЛОШИТЕ трябва да са руснаци, винагжи е оплювал такъв тип пропагандни филми, играл единствено положителна роля на руски полицай във филма "ЧЕРВЕНА топлина". Той е *** също, искам бат Бойко трябва да го набие:)))

106

империалист

преди 13 години

Е и това ако не е изкривяване на реалността здраве му кажи.Премиер да надзирава лично асфалтирането на някакви 100 километра.Е няма такова нещо и на луната.Определено ние сме извън времето и пространството.

105

до 151

преди 13 години

И какво общо има ЕС с Световната банка?Може ли да си изкажеш мнението по-подробно?Държиш тази окрадена държава да взима кредити и да плаща експерти комисионни след като правителството на ГЕРБ бе избрано заради предполагаемият му опит и интелект? Наясно ли си, че те по този начин декларират некомпетентност и харчене на държавни пари за "интелект".

104

Анонимен

преди 13 години

Слушам разни телевизионни репортерки, които до вчера в напъна си да се харесат на Цвъ. Цвъ., следваха зададената от него линия и наричаха Алексей Петров просто "Трактора", днес, след излизането му от ареста го именуват "бившият служител на ДАНС". Голям смях!

103

до тото - Реалноста

преди 13 години

Ако ми кажеш какво общо имат писанията ти с Световната банка и експертите й ще ти бъда много благодарна?

102

Анонимен

преди 13 години

След като сме лошото дете на Европа, съвсем нормално е да ни гледат под лупа. Капиш?

101

Анонимен

преди 13 години

Арнол е враг номер една на Костов и Гейб, снима се заедно с руския президент, разменят си често подаръци, Медведев му предложи да стане кмет на Москва. Арнолд ***:))))

100

тото

преди 13 години

Та значи, понеже гледам, че не си много в час, точно комунчетата казваха, че няма да се оправим без заем. И то при условие, че целия цивилизован свят беше в криза... Е, минахме без заем, затегнахме коланите, някои бяха съкратени, ама кажи ми къде не беше така?И не теглихме заем. Просто в държавата има толкова пари, ако щеш от такси, ДДС, сива икономика... кажи ми тебе на колко те осигуряват? Ама честно!И сега пак връщат колеги, които са били съкратени.. Ама не ви е изгодно да погледнете истината

99

Нина

преди 13 години

А Арнолд Шварценегер трябва да бъде пуснат за издирване от Гейб, защото е скрит комунист, още преди се снима във филма "Червена топлина", сега съдейства за построяването на рудската Силиконова долина, нали така 146. И Арнолд е комунист:)))

98

2010 м.Септември

преди 13 години

Държи те ли да ви намеря репортажът по телевизията, в който Борисов казва, че експертите от Световната банка са пристигнали вече в България и работят по ... "въпроса".-------------------------За "разсеяните".

97

сссс

преди 13 години

Всяка дума срещо Боко,Цецо и Герб трябва да бъде причислена за престъпление срещу БГ.............Ясен ли бях комунисти .......отговаряйте

96

Реалноста

преди 13 години

И по въпроса с Краун Ейджънтс и М.Велчев се обърнете пак към Борисов.Той е компетентен и по този въпрос. ---------------------------------------------------------Не са "цакали" комунчетата, а българският народ.Разликата е, че тогава беше НДСВ И БСП на власт, а сега ГЕРБ са с Световната банка и сателитите й.

95

сссс

преди 13 години

Гербер да се наричам ,първа радост е за мене.......Мълчите а ? КОмунги прости........Хамстера пак мънка днеска...

94

Данчо

преди 13 години

Така трябва да е!! трябва и ние наи сетне да имаме магистрали,както и другите европеиски държави!

93

тото

преди 13 години

за това ли става на лафМинистерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията създаде Консултативен съвет за жп транспорт. Целта на учредяването е подпомагане дейността на министъра, който провежда държавната политика в транспорта. Консултативният съвет е съставен от независими водещи експерти и специалисти от бизнеса, държавната администрация и научните среди. Участниците няма да получават възнаграждения за дейността си. Заседанията ще се провеждат един път месечно.

92

Анонимен

преди 13 години

Браво Бате ,що за държава сме ако лично старшия на зоопарка трябва да фърчи на 20 за да накара строителите да работят

91

тото

преди 13 години

А и дай пример, или поне линк към източника, за да видим, че си прав. Всичко друго е пропаганда.П.П. абе на вас не ви ли свърши работното време?

90

Анонимен

преди 13 години

Кой му плаща горивото на вертолета? Пък и какво разбира от пътно инженесрство, все пак искаме и качество, а не само срокове.

89

до тото

преди 13 години

Google.bg е за такива като теб - пише се: България, Световна банка, Бойко Борисов, експерти, БДЖ, заем, "комисионни" и т.н.