51

Ватмана

преди 13 години

Ще видиш кой ще гласува пак ще сме на власт свирач.

50

Stany

преди 13 години

А вие помните ли колко вота на недоверие имаше срещу тройната коалиция? Едва ли Бойко ще се върже на червената пропаганда. Лошото е, че Костов като видя, че няма да намаже като подкрепя правителството и мина в опозиция. Един дол дренки са със СерГея и Доганя.

49

Аз

преди 13 години

Кажи им го на тези тук дето им се плаща да плюят по Бойко, защото другите хора го знаем това, че е единственото добро правителство за България.

48

Васко

преди 13 години

По- големи некадърници и простаци до сега на власт не са идвали.Чалга манталитет държавата потъва те се правят на мъже ,ама този народ и магаре ще избере.

47

Анонимен

преди 13 години

Този вот няма да мине, но със сигурност ще има втори вот на недоверие. Този втори вот ще е по всяка вероятност февруари месец. Но той ще бъде поискан от Бойко като вот на "доверие" и ще посика поне 65% подкрепа. Няма да я получи защото Атака до тогава ше са още по надолу %-но сред народа... и като замирише на кръв, всичките ще се втурнат да се спасяват. ГЕРБ ще се разцепи на 2: Цветанов/Борисов... Както стана 1995-1997 така ще стане и сега... спомнете си Филип Димитров

46

Аз

преди 13 години

Айде пии си хапчетата и право на четвърти километър, че докторите се притесняват за теб. За БСП и Първанов гласуват само и единствено неграмотните бабички и старци от селата.

45

анонимен

преди 13 години

ама така да ги разклатят, че дянков да вземе и да си отиде и след него цялата *** на Герб. Некадърници такива

44

HOT

преди 13 години

Стана модерно да плюеш Бойко. Същото беше и с атака преди време. Пропагандата на *** бачка. Няма правителство без грешки и Бойко има такива, но все пак подкрепяйте Герб защото това е най-доброто нещо ,което се е случвало на БГ. Костов също хвана БГ в трудни години (след комунисти отново) и понесе много критики. По Волен също се изля много помия, но това са хората , които се мъчат да променят нещо. Това правителство в момента е идеално и ако го подрепим още 1 мандат нещата ще потръгнат.

43

Боко пъпеша.

преди 13 години

Първанов Доган и Станишев нова тройна коалиция аз съм за.

42

Народа

преди 13 години

Ще клатят те ??? Така ще ги изклати народа на следващите избори, че я влезли в парламента, я не. Да не иска да променят прага на 2 % за влизане заради тях ако направят коалиция при това ? Пък Гоцко идеолога им да вземе и да си отиде в Москва при приятелите, щото и той такова клатене ще отнесе с новата му формация, че глава ще го заболи.

41

Ватмана

преди 13 години

Бойко го подкрепят *** и хлапаци ,наркомани и друга ***.Зрелите хора гласуват и ще гласуват за БСП и Първанов следващия мандат е наш.Партия ГРОБ няма един свестен министър Доган е турчин ,но се подиграва с Боко срам и позор.

40

Анонимен

преди 13 години

защо да им е несъвместима коалицията.баш си се съвместяват. еднакво нагли са,и крадат като за световно!

39

Анонимен

преди 13 години

те сега ще почнат да рекетират бойко за всеки министър -или го сменяш,или вот. и после ще се подкикват,че бойко ги сменя,че не може да намери кадърни. със сигурност сега ще почнат дянков.

38

hehe

преди 13 години

izchakaite oshte nqkolko godini da se promenqt nqkoi neshta v konstituciqta, da se smenqt nqkoi sadii i shte vidite kak Stanishev i Dogat shte si tarkat dupetata v zatvora

37

виктор

преди 13 години

Не бойте се въпреки трудностите народа усеща ,че Бойко прави нещо и никой друг в този батак не би се наел да управлява държавата в криза и то след мародерското управление на Тройната смръдлива коалиция .Те знаят ,че ако Бойко падне трябва те да вадят държавата от Бататка който сами я вкараха ! Това им е предсмъртното поритване с краче .Бойко ще управлява даже и още един мандат !

36

Гейски

преди 13 години

БСП и ДПС да ги изклатят анадолските. Да ги изклатят дано. Да ги клатят, клатят, клатят.

35

Анонимен

преди 13 години

Явно твоите познати са безделници и висят по кафенетата.Мина времето когато милицията събираше безделниците от кръчмите и ги водеха на работа.Време е сам да си потърсиш работа,но явно си от тия които питат първо за заплатата и се оглеждат дали ще има нещо за крадене.

34

Stany

преди 13 години

Да вземат БСП и ДПС да се "изклатят" взаимно, че да им мине мерака.

33

Анонимен

преди 13 години

Тези двамата на снимката да вземат да ви изклатят вас. Ама такова клатене да ви хвърлят, че нито за ДПС нито за БСП да се сетите после. Така да ви треперят краката, че с години да не можете да ги спрете след това. Те такова клатене ви трябва.

32

Анонимен

преди 13 години

6te se potite o6te mnogo *** vi