32

Десен

преди 11 години

Някой задава ли си въпроса какво значи смяна на политическия модел или система. Това означава да минем към еднопартийна система - това ли искате. Като не ви харесват сега съществуващите партии направете си ваша обърнете се към суверена и ако ви даде власт я упражнявайте. Това е демокрацията, другото е диктатура или анархия - вие кое предпочитате. Повечето протестиращи ако ги питате за малко повече конкретика в техните искания няма да могат да ви кажат нищо, същото важи и за организаторите.

31

Нина

преди 11 години

От Варна започна всичко...там са най-много хората излезли да протестират срещу мизерния си живот и калпавия кмет..Във Варна цените са европейски, а заплатите смешни...Медиите винаги попрескачат Варна, но чуждите медии отразяват точно там....Мафията тресе градът и дано има нови хора, които да я изкоренят...

30

Анонимен

преди 11 години

ГОРД СЪМ С НАРОДА СИ РАДИКАЛНИ МЕРКИ ЗА БЕЗРАБОТИЦАТА БЕДНОСТТА ЕМИГРАЦИЯТА МАЖОРИТАРЕН ВОТ РЯЗКО ПОКАЧВАНЕ НА ДОХОДИТЕ

29

БМ-13

преди 11 години

Протестите са срещу социалната политика на модела БУДА - 4 години замразени заплати и пенсии, 4 години увеличаване на безработицата, притискане на малкия и среден бизнес в ъгъл за сметка на монополите и олигарсите. Обещанията за справедливост и наказание за престъпниците бяха пренебрегнати за сметка на новосформирана политикономическа групировка за разграбване на България. Мутрата на съд. Цвъка на съд. Дянков на съд.

28

Гб

преди 11 години

Трябва да се гласува, защото по този начин се тушират манипулираните гласове. Това означава, че ***, турските и комунистическите гласове няма да имат тежест. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова по-слаби ще са ДПС и БСП.

27

Анонимен

преди 11 години

Варна си иска своето място в държавата!Писна ни дългата ръка на София да командва 700 000- 800 000 град сякаш е някакво треторазрядно село!1/2 от институциите -ТУК!!!Градът да спре да се води 350 хиляди какъвто е бил в 89 година!!!

26

Анонимен

преди 11 години

40000 души? Е*ати протеста...

25

БПФ

преди 11 години

Браво,Народе ! Истински чеда на Майка България ! Вие сте надеждата за нейното спасение!Точно сега истинските мишоци се спотайват и ръсят небивалици във форумите и къде ли не ..за комунизъм,ДС и подобни ..но процеса е необратим ..НАРОДА ще поеме нещата в свой ръце ..ПОБЕДА,ПАТРИОТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24

D-R CIC

преди 11 години

До Dido- SIGURNO JIVEESH V HRALUPA

23

АТИЛА

преди 11 години

РЕВОЛЮЦИЯ===ОРЪЖИЕ===РЕВОЛЮЦИЯ===ОРЪЖИЕ !!!Сега е момента да поправи грешката от преди 24 години и да *** до крак Комунистическата и Милиционерската Безродна Русофилистична ***.Никакво спиране на протестите, един път хванали ли сме Юдо Комунистите и ще ги ш*баме до ГРОБ !!!Комуниста не е дошъл на власт с избори, той дойде с Оръжие, Преврат и Руски Танкове и може да се свали само и единствено с Българско Оръжие и Кървава Революция.КАЗАХ !!!bulgarya.cu.cc/communism.html

22

до 14

преди 11 години

хайде сподели ги какви ще са тези бързи мерки срещу безработицата - ще правим пак ТКЗСта? Ще привличаме чужди инвестиции?Ти би ли инвестирал в държава в който народа всеки момент може да поиска да национализира някоя фирма щото не му харесват цените?Тока бил висок - национализация на ЕРПта!Бензина бил скъп - национализация на Нефтохим!Шоколада бил скъп - национализация на Своге.Държавата в ръцете на гражданите - къде видя граждани в тази държава?!?!!

21

Наблюдател

преди 11 години

Да обобщим малко нещата...В София има около 20 хиляди , по преценка от тв , което снимат от хеликоптерВарна ги представят за повече местните репортери , но като гледам и там са около 20 хилядиПлодвив около 10 хилядиБургас около 5 хиляди ...За останалите градове не са давали подробна картина и не може да се каже ...Но това което ми прави впечетление че събралите протестират много мирно и демократично ,ЗА КОЕТО ИМ КАЗВАМ ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО и се вижда , че провокаторите са били платени от БСП

20

мъдрец

преди 11 години

Честито Бэлгари светлий комунизъм се завърна победоносно,Сега вън от НАТО И ЕС пълна национализация,и т.н.време има годините на изолация са пред нас.Жалко вече и Турците няма и да иска да ни окопира.

19

ВВВ

преди 11 години

КЪДЕ Е МУТРАТА ДА ИЗЛЕЗЕ СРЕД НАРОДА НАЛИ БИЛ МНОГО ОБИЧАН МЪЖ

18

алтавия пак..

преди 11 години

Дааа...сменяте ги и кво веднага новите ви вдигат заплатите и пенсийте така ли ...дабе...нещо не вервам...пари се заработват така знам ...а лъжи слушкам 23 години от политици..вие си им вервайте аз не мога затва съм имигрант от 10г.и там некаде ша си остана щом върнете БСПи Догана на власт..

17

Анонимен

преди 11 години

BAREKOV V MOMENTA LIJE-MAJE

16

Анонимен

преди 11 години

НЕКАДЪРНИТЕ КРАДЛИВИ ПАРТИИ НИ ДОКАРАХА ДО ТУК ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ

15

Анонимен

преди 11 години

Сигурен съм , че 80% от протестиращите не знаят какво е конституция, велико народно събрание и исландия. Който иска да празнува , грешка протестира може да отиде и да си пие бирата на витоша цял ден и да си протестира!!

14

Dido

преди 11 години

може ли някой да сподели начина на преброяване на протестиращите? Цяла България била протестирала .... абе аз си мисля, че в България живея, а не виждам хора да протестират около мен.До кога ще се продължава с манипулациите?!?!?До сега едни ни манипулираха, сега други .... мишу шамара лице на протеста .... този до 1000 неможе да брои, преброил 40 000 във Варна и 50 000 в София .... айде стига мизерници!!!!!!

13

До Алтав

преди 11 години

До Алтав ..Верно си алтав