52

Анонимен

преди 11 години

Какво толкова се притеснявате, че ще изгоните чуждите инвестиции!? Не е целта тук да идват чужди, а целта е ние да можем да произвеждаме, живеем и работим тук в България! Тази страна не е за чужденците, не чужденците са я поддържали жива през всички тези векове, а народа! България е красива и богата страна, но тези богатства трябва да се използват от българите! Имаме достатъчно земя и богатства, за да можем да бъдем независими!

51

MM

преди 11 години

Цяла България протестирала - 50 000 в София ..... че довечера на мача Ман Сити - Челси ще има повече хора бе. Баси революцията, баси единните искания на народа! Браво на руската енергийна мафия, че ще направи така че този народ с протести ще се зароби още повече! Овце!!!!

50

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЗА СТАНДАРТА НА КУБА МОЖЕШ САМО ДА МЕЧТАЕШ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И БАНГЛАДЕШ НИ МИНА ПАК ИЗБЕРЕТЕ БУДА ТОЙ ЩЕ ВИ ОПРАВИ

49

Анонимен

преди 11 години

caria sashto na sad s milev velchev .

48

Отново Алтавото

преди 11 години

До Анонимен 52 Е баш правото им казуваш

47

Анонимен

преди 11 години

Който не е за национализация явно е на хранилка - национални предатели!

46

Анонимен

преди 11 години

farliaite gybezi nema a sa predavate ... a kade e AZIS

45

Анонимен

преди 11 години

Варна стана градът които претендира за цяла Бългрия!Писна ни от статуквото на държава в Държавата!Писна ни от милиярди пръснати за метрото и софииски глезотии ,включително магистрала до морето.Искаме за всеки район по право и с преоритет -реална икономика пред градска среда!

44

диди

преди 11 години

Това се казва единност. Народа се събуди. Жалко само, че не можаха да хванат президента на тясно, да даде обяснение на народа, които със сигурност щяха да го попитат дали има общо с високата цена на тока.

43

Анонимен

преди 11 години

СТИГА СТЕ ЗАЩИВАЛИ ГРОБАРСКАТА *** И ТЕ СА СЪЩИТЕ АЛЧНИ САМОХВАЛНИ ПР Л**** И ТЕ КРАДОХА И ТЕ НИЩО НЕ НАПРАВИХА НАРОДА ОСКОТЯ И ЗАРАДИ ТЯХ НЕ МИ ГИ ХВАЛЕТЕ ГРАМ НЕ СТАВАТ И ТЕ СА В КЮПА- СЪД ЗАТВОР

42

Анонимен

преди 11 години

Вече и Турция няма да иска да ни окупира,толкова сме прости и жалки.Аиде обратно в комунизма,ще мечтаем да имаме стандарта на Куба.

41

до 43

преди 11 години

Подкрепям каквото написа. Национализацията ще ни превърне в Северна Корея на балканите. Ще станем затворена система, а без помощ отвън няма как да се развиваме в ЕС. Безотговорни са исканията за национализация.

40

Анонимен

преди 11 години

безработни били.па кръчмите пълни с хора.скъп им бил бензина.а места за паркиране няма.не можели да раждат деца в българия-било скъпо.а не е скъпо да плащате по 400 лева за една вечер в банско за к*рволък.

39

Анонимен

преди 11 години

ии, сега ония си викат: "брей, тоя народ още мърда! значи има още за крадене!"

38

dp

преди 11 години

Бе как никой ни от *** "политици", врякащи за нова конституция, ни отповтарящите като папагали призива хора от публиката не каза какво точно искада промени в наличната такава.То е ясно, че не знаят и са просто подкарани в тая посока, аман вече от гласовита безмозъчност.

37

Анонимен

преди 11 години

С тези протести отиваме все по-дълбоко в пропастта. Истината е, че българския народ не е дорасъл за мажоритарно управление. Единствения начин това да се случи е да нямат право на глас за личности хора без образование. Трябва само хората с опит и образование да могат да вземат национално отговорни решения. В противен случай можем само да вървим надолу.

36

Анонимен

преди 11 години

ГУРБЕТЧИЯТОЧНО ПЪК С БЛОКИРАНЕ НА УЛИЦИ И ДВИЖЕНИЕ ЩЕ ИМ ПРЪДНЕТЕ НА ОНАЗИ РАБОТА НА УПРАВНИЦИТЕ !!! ТАКА ВИЕ ПРЕЧИТЕ НЕ НА УПРАВНИЦИТЕ ,А НА ОБИКНОВЕНИТЕ КАТО ВАС ХОРА !

35

Анонимен

преди 11 години

Дон Тиквун на съд за геноцид! В една килия с Дянков! Цецо при Алексей Петров!

34

будител

преди 11 години

На хората им писна от авторитарното непрозрачно управление, грижовно за монополите и основателно излезнаха на улицата. Дано тази кръгла маса при Президента да има някакъв реален резултат, защото намаляването на сметките за комунални услуги няма как да стане - хазната е празна, а митниците и НАП не могат да я напълнят заради сивата икономика...

33

Идиот

преди 11 години

За Бойко-палче нагоре, против Бойко-палче надолу! Май ще видиме, че има само един двама герберасти в този форум...