72

ПРОТЕСТИРАХ

преди 11 години

В НАЧЛОТО ПРОТЕСТИТЕ НИ БЯХА СПОНТАННИ, СРЕШУ ЦЕНИТЕ , МОНОПОЛИТЕ И БЕДНОСТТА.НЕ ИСКАХМЕ СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, А ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ИСКАНИЯТА НИ.СЛЕД ТОВА СЕ ПОЯВИХА ЛИДЕРИ, ЛОЗУНГИ И ПРОВОКАТОРИ, ИЗДИГНАХА СЕ ТРИБУНИ И МИКРОФОНИ.НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ КАК ПАРТИИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ НИ УПОТРЕБЯВАТ В МОМЕНТА!!!!

71

БРАВО

преди 11 години

Най смисленото нещо което можеха да направят протестиращите ...Всички потеглят към съдебната палата ...Време беше някой да посочи истинския виновник за случващото се последните 20 години ...Ако имахме честна съдебна система и бяха осъдили хората които ограбват България , щяхме да сме много по добре.Ако няма работеща съдебна система , каквито и да са законите , каквато и да е конституцията , каквито и да са управляващите - Няма да има резултат

70

Анонимен

преди 11 години

През 1991 г. 39 депутати от СДС отказаха да подпишат конституцията, защото тя бе началото на узаконония комунистически грабеж на българите!Днес народът я гори по площадите!Нека си спомним кой бяха тези депутати!

69

Анонимен

преди 11 години

Само комунистите може да спасят България.

68

Мунчо

преди 11 години

Явно Герберастите са се уплашили много, щом пускат платените си еничари по форумите!

67

Анонимен

преди 11 години

ПРЕЗИДЕНТА-ПРОВОДНИК НА ЕНЕРГИИНАТА МАФИЯ.....ЦЕЛНА Е ДА СЕ ЗАМАЖАТ ДАЛАВИРИТЕ НО БОКО ТИКВОЧО...ПИЧА ИЗБЯГА ЗАРАДИ ПАРИЧКИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНКА..ЗАЕДНО ЦУЦАТ,НЯМА КАК ДА Я РЕЗНЕ..А СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК МАЧО...ХАХАХАХАХА!!!!

66

DW

преди 11 години

Защо си пуста оставка подаде? Златно злато ли ти не стигна, или ти бляскаво сребро малко беше? Милиард евро ли не усвои? Твои другари мутри ли те предадоха, или на другари олигарси не угоди? Снимка ли цветна ти Обама отказа, или те Путин върло нашляпа? МОСАД ли ти заповед даде, или ти Хизбула бомба подложи? Алчни електромери ли ти тиква пукнаха, или гладна *** ти вертолет подгони? О, Бойко, Бойко!

65

citizen

преди 11 години

Когато вързаха касовите апарати с НАП, оревахте небесата, че съсипват малкият бизнес. Някой да го помни това.Иначе правителстовото да си събира данъците, а?Държава пълна с мързеливи селяни....

64

ISTIHATA

преди 11 години

KOGATO MYTPITE CA DOBRE HARODA E ZLE!!!!!

63

Анонимен

преди 11 години

ГУРБЕТЧИЯТОЧНО ПЪК С БЛОКИРАНЕ НА УЛИЦИ И ДВИЖЕНИЕ ЩЕ ИМ ПРЪДНЕТЕ НА ОНАЗИ РАБОТА НА УПРАВНИЦИТЕ !!! ТАКА ВИЕ ПРЕЧИТЕ НЕ НА УПРАВНИЦИТЕ ,А НА ОБИКНОВЕНИТЕ КАТО ВАС ХОРА !НАУЧЕТЕ СЕ КОГАТО ПРОТЕСТИРАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ТАКА ,ЧЕ ДА ПРЕЧИТЕ И ПРИЧИНЯВАТЕ ЩЕТИ НА ОНЕЗИ СРЕЩУ КОИТО ПРОТЕСТИРАТЕ ! САМО ТАКА ЩЕ ВИ СЕ ЧУЕ ГЛАСЪТ И МОЖЕ БИ САМО ТАКА ЩЕ БЪДЕТЕ РАЗБРАНИ И УВАЖЕНИ !С БЛОКИРАНЕ НА ПЪТИЩА И ПРЕЧЕНЕ НА СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ НЕ СТАВАТЕ ГЕРОИ ,А ПОКАЗВАТЕ КОЛКО СТЕ ГЛУПАВИ !

62

Анонимен

преди 11 години

Казват че улицата ражда новите управници. Нека се погрижим новите управници да не бъдат необразовани и хора от миналото. Всеки един, който се гласи да бъде в управлението трябва да има манталитета на Левски и Ботев. Да поставя държавата над личните интереси. Нека не позволим на революцията да докара мафиоти и силови структури във властта.

61

анонимен

преди 11 години

ниама ни6то дасе оправи

60

за харакири

преди 11 години

Не съм виждал такъв нахал като варненския кмет. Човек се запали, а тоя не мърда и се прави на ударен. Харакири или поне оставка. Айде, Киро ТИМаджиро!

59

sk

преди 11 години

цяла БГ излязла по улиците, глупости. излезли към 100 - 200 хил безработни и това е. да си направят партия и да ги видим колко са на изборите. ни е сме правова държава. тези които искат анархия да си търсят друга държава.

58

Анонимен

преди 11 години

65, не знаеш какво говориш. Ако ги няма чуждите пари и тези от ЕС ще си мечтаеш за купоните от '91ва.

57

citizen

преди 11 години

Какво ще национализираш бе ***, преди ревахте, че държавните чиновници ви изяждат хляба, сега искате всичко в техни ръце да давате.Абсолютн, неграмотни шизофреници напълниха улиците и сайтовете...

56

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 49 От правителството зависи в България да има потребление, производство от там ръст на търсенето на услуги, от там търсене на работна ръка, конкуренция и при тези условия безработицата намалява, а когато безработицата намалява - заплатите нарастват! В същото време правителството трябва да си събира данъците и осигуровките и с тях да осигурява социална защита на безработните или хората с ниски доходи. Тези неща правителството на Борисов си ги пусна през левия крачол....

55

страшния_съд

преди 11 години

агенти на държавна сигурност:========================1.георги първанов2.Сергей Станишев3.ахмед доган4.бойко борисов5.цветан цветанов6.иван костов7.яне янев8.меглена кунева9.лютви местан===============без АТАКА няма победа===================

54

dan4o

преди 11 години

Brabo na smelia balgarski narod -sas sigornost balgarite v 4ugbina se gordeiat . neka sega otvoriat i smetkite na politicite da vidim kalko sa ni krali .mogem i sami da se opravim ne ni triabva novi investitori na koito posle da robuvame .

53

лл

преди 11 години

до 41 съгласен с написаното но мисля ,че организаторите знаят какво искат и го постигнаха на 100%,вече единственото решение за минимилизиране на загубите е доброволно излизане от ЕС и бързо гласуване на молба за присъединяване към Русия.