92

ASI

преди 13 години

TAKIVA KATO TOZI SARVYL,POLISIATA TRIABVA ZAKONA DA IM RAZREWAVA ,,DA STRELIAT NA MESO,KAKTO E NA NIAKOI MESTA PO SVETA.BIL OBEVEN ZA NASIONALNO IZDIRVANE,A TOI SE NAPIVAL KATO SVINIA ,KAK STAVAT TIA NEWTA.

91

Сина на бивш полицай

преди 13 години

Май си чел м/у редовете. Къде го прочети, че някой се е хвалил, че било хубаво!? А и как го реши, че познавам системата!? За излагацията се получава следното: прочел м/у редовете и търси на кого да се направи на компетентен и да избие комплексите си. Циби ве, батка.

90

Анонимен

преди 13 години

Изгледах го......Аз изгубих всякаква надежда!

89

vehtiq

преди 13 години

А в закона е написано че ухерите за да респектират използват физическа сила и помощни средства,а те просто май са се пооакали..НЕЩАСТНИЦИ...

88

Красив ум

преди 13 години

Като гледам как се е наежил народа, оставам с впечатление, че скоро цялата полиция ще бъде навряна в миша дупка от смелия български народ. С какъв хъс се плюе по полицията, направо хвърчат искри и клавиши от клавиатурите ви. Да ви се чуди човек на поривите във виртуалното пространство. Всички сте много силни, красиви, смели, можещи, знаещи, абе свръхчовеци отвсякъде. Чудя се, обаче защо не сте такива на улицата. Там сте едни свити, стреснати мишчици и като видите полицай се скатавате.

87

Анонимен

преди 13 години

tiq sa biii piqni i se vvra6tali ot zabranen lovi osven tova sa i mazohisti ,6tom i pravi kefda gi biqt ,ama i edna pila da im be ydaril,4eda e cirka palen

86

от 72

преди 13 години

Точно за това говорих. Никой няма респект о полицаите, а това в голяма степен ще се отрази на нас - обикновените хора, защото чорбаджиите си плащат за гяволъците, а обикновените хора няма кой да защити.

85

лоу кид

преди 13 години

Хахаха... пак глупост.

84

маалии

преди 13 години

Тоя в Щатите вече да са го погребали!

83

Анонимен

преди 13 години

Ти, като си син на бивш полицай, какво? Да не мислиш, че познават системата? Аман от лаици! Спри и не се излагай, че се получава следното: "Тати е ял баница и каза, че много хубаво било..."

82

ая бабасанъ

преди 13 години

Не си спомням да съм ходил на доктор поне от 40 години,нищо,че ми отдържат осигуровки!А здравите които останат след зимата ще ги броят през март месец,за това,ч се моли дано да си от живите!Испанския бендел не успя за 800 дни,но ученикаму не подценявай само!

81

wiktor

преди 13 години

Еее тея селяни братче... нема оправия.

80

vehtiq

преди 13 години

И тези ухери бдят над нашият рахат локум в живота???И в болницата са им надписали медицинските за да не издлеждат като МИНДЖИ...Къде живеем??*** и КОМИКС ДЪРЖАВАТА....

79

Анонимен

преди 13 години

Не знам кой е по-голям комплексар: авторът на тези измислици или разпространителят им ...

78

до 72

преди 13 години

Ами и 300 хиляди да станат и един милион - докато няма закони, които да ги защитават, когато употребят сила и оръжие - КЕЛ ФАЙДА. И впрочем, съвсем между другото, ПОЛИЦАИТЕ в България са ПОД 30 хил. души. Около 22 хил. - ако махнем и гранична полиция. 60 хил. са ВСИЧКИ служители в МВР - пожарникари, пожарни испектори, гражданска защита, домове за непълнолетни, медицински институт, администрация, преподаватели в АМВР и ЦСПП, хигиенистки, чистачки, готвачки, камериерки в почивни бази и т.н.

77

gtf

преди 13 години

като си около 120 кг. и ако си с повечко мускули боя печели тоз, който уцели първи ...

76

Син на бивш полицай

преди 13 години

Ами заради убития турски рибари промениха и устави и всичко ве! "Стреляш в безопасна посока, като пазиш живота и здравето на нарушителя"!!! После кажи ми как да не влезеш да си "набереш" малко желязо, тухли и какво ли не за *** катун. Абе тук е *** ве. Боко и Цецо са такива алчни мижитурки, че гледайте как потъваме тази зима. Не съм ***, ама тези може и да ме направят. Баси и некомпетентните управляващи си избрахме. Разочарован съм! Бойко ли!? Никога повече!

75

Анонимен

преди 13 години

Съзнаваш ли, че си доста болен?

74

Анонимен

преди 13 години

Хайде започвайте да ревете, че сме полицейска държава. Мислите си, че полицая е този, който носи жълта жилетка и т.н. Не забравяйте, че полицията до голяма степен показва какво е положението в една държава, а държавата - нейните поданици...! Смейте се и пишете злобни коментари, но не забравяйте, че полицаите също са хора като нас. И след много такива инциденти може и да гледат на другата страна, когато някой от нас има нужда от помощ, защото и те вероятно искат да се приберат при семействата си

73

гюру

преди 13 години

Май не ти е добре в главата, а? Мъчи те някаква болка..? Върви на специализиран преглед, защото тук няма да се оправиш.