24

Анонимен

преди 13 години

Броят на *** се увеличава,така че и броят на купените книжки ще расте...

23

*

преди 13 години

А ти как си взе книжката ?-без да плащаш , спознат инструктор или познат в КАТ

22

Анонимен

преди 13 години

Как *** и по-мързеливите българи ще си вземат книжките, ако се сложи краят на купените книжки?

21

bonev

преди 13 години

6te sloji krai DRYG PAT :) :) :) 4AK SAMI SI VQRVAT p.p. no vse pak dano :)

20

555

преди 13 години

Това е като висшето образование- книжката не прави шофьора както дипломата не дава интелект.Има хора които им идва от вътре да са шофьори и такива които назубрат всичко вземат книжка и после не знаят как да отворят колата.Просто трябва да се преценява кой става и кой не става за шофьор, на кой му трябват допълнително часове и на кой не,на кой му трябва придружител 5-6месеца и кой може да кара сам.И не на последно място първите1-2години да карат коли с по-малка мощност

19

пак аз

преди 13 години

е как така ви късат по 4-5 пъти не ми е ясно .... толкова ли сте ... по-добре да не употребявам неценьурни думи че от днес.бг обичат да трият коментари ... аз се явих с предходната група на изпита след само 14 дни кормуване и решаване на листовки (по няколко часа на ден) и изкарах нула наказателни и си взех книжката от първия път ... и никой не ми е искал пари ... а на вас ви искат пари защото сте тотално некомпетентни, некадърни и нахакани като супермен ... ама сте супер никой!

18

НАЙ НАКРАЯ

преди 13 години

Карах си курсовете при инструктор в съседство от сградата на ДАИ.Взех си двата теоретични изпита без грешка и бях много добър в шофирането.Нодаяджиите бяха решили да правят сечено на цялата група като от 100 човека явили се на практически изпит , всички бяхме скъсани.И тогава инструктора ме посъветва , да не се занимавам и просто да бутна 100 лева , за да не се занимавам с месеци с тая проклета схема.ДА АЗ СИ КУПИХ КНИЖКАТА , но карам внимателно и отговорно, а колко от тези дали пари карат така?

17

amsterdameca

преди 13 години

ha ha ya si vij sebe si i ti ne moje6 da pi6e6 no namira6 kusuri na drugi.

16

лекия

преди 13 години

само най некадърните си купуват книжки, не съм чул и видял човек който мине практиката и теорията с допустимият брой грешки да бъде скъсан...като можеш да караш караш и няма как да ти кажат че грешиш, като можеш да учиш, учи и изкарваш теорията....ама льохманите все нещо им куца

15

ПРОЗД СИЛЯНИН

преди 13 години

ПаК неам късмет.Тъкмо викам на женътъ, дай да си взеем по еднъ, че да си имаме и ний като орътъ, и те взехъ, че ги спрехъ да ги продавът.

14

Alex

преди 13 години

Turcite sa negramotni i tuk v Holland..Imam 10-ina kolegi ,koito ne zmaiat kakvo e MOLEKULA ILI ATOM-xora na po 25-40 godini..Kato cialo srednovekovna izostam-nalost..

13

ххх

преди 13 години

НЕ РАЗБИРА СЕ.

12

Ivan

преди 13 години

Не знам къде карате курсовете, но на мен още в самото начало ми се намекна, че друг начин, освен успешното преминаване на изпита няма . Така и още от първия път си взех книжката, без да съм давал и стотинка . Късаните по 5 и повече пъти да видят вината в себе си - не инструктора, а самите вие заставате пред волана и бивате оценявани . Успех !

11

Анонимен

преди 13 години

Pomacite sa po-nekadarni i ot romite

10

Анонимен

преди 13 години

Turchin li e ne mi govori. sashtite sa kato romite- ne znae da chete i govori kak stavat tiq raboti

9

s

преди 13 години

az vzeh ot purviq put bez da me kusat ama i dosega ne moga karam bqha mn koerktni ne znam v sf rqdko sum 4uval da iskat pari

8

АХМЕТ

преди 13 години

то и да не е купена пак не означава ,че можеш да караш кола,*** са много не купените книжки за шофьор.

7

ssss

преди 13 години

Без майтап турците от селата като се явяваха на листовките не можега да ги прочетат,че чак изпитващия почна да им превежда......Викам си е*ах това ДПС кво напрай..........В УСА отиваш имаш листовки от 20 въпроса ,плащаш 20 долара и те пускат да караш 20 мин кола само с газ и спирачка и ако се справиш вземаш книжка........А тука е некво чудо........Неам думи

6

Анонимен

преди 13 години

Turcite golqm zor dokato izkara

5

Анонимен

преди 13 години

Познато. Мен ме късаха 4 пъти. Явно очакваха, че ще ми писне и ще платя. Обаче вместо това просто се отказах. И сега нямам книжка. А май си трябва, та мисля да се запиша отново на курс и дано този път няма такива изпълнения.