42

До №24

преди 13 години

Виж, за ваксинирането не си прав - в днешно време не можеш вече да го асоцираш с науката а с бизнеса по простата причина, че вече ваксините се създават май единствено за да се продават и да лекуват изкуствено създадените преди това вируси (бактериологично оръжие)! Справка: лъсналите напоследък истини за разните му птичи свински и тем подобни грипове и производителите на ваксините за тях!!! Та нищо чудно от добрите прогресивни намерения на тоя колайдер да се роди някое ново оръжие!!!!!

41

Веселин

преди 13 години

Спри с това гмо, че започваш да дазниш вече и ми звучиш като ония *** дето ходеха да протестират бездаже да знаят какво точно е гмо и за какво протестират...

40

До 32

преди 13 години

Умнико Големия взрив именно за това е теория, защото това твърдение не е доказано, а е просто предположение на база на нашите наблюдения над процесите протичащи във Вселената! Това че си задаваш въпроси е добре, но уважавай хората търсещи отговори на тези въпроси. Експериментите в ЦЕРН могат да доведат до революция в много насоки като например откриването на нови енергийни източници!

39

Юлия

преди 13 години

Г-не или г-жо Еди-кой си/коя си, книжки съм чела доста, самата аз се занимавам с наука, а какво знам или не знам никак не сте в състояние Вие да преценявате. Никъде не съм написала, че науката е зло. И ако само невежият я смята за такова, то само глупакът може да твърди, че от нея произтича само добро. Това, дето сте го написали за ползата от ГМО е тотална неистина и е повече от ясно, че внушенията и пропагандата на създателите на ГМО намират добра почва за виреене.

38

Веселин

преди 13 години

Много се дразня като някакви с хуманитарно образование тръгнат да ми философстват на сериозни научни теми.

37

Анонимен

преди 13 години

19100% съм съгласен с теб.Точно това исках да напиша но си ме изпреварил.Тези докато не направят ЕДИН ГОЛЯМ ЗОЛУМ няма да мирясат.28"най-големите умове на планетата" БЯХА "НЕОБЯСНИМО ИЗНЕНАДАНИ"......Селски що не си чаткаш в двора с теслата а си похабил пари компютър???

36

nnn

преди 13 години

Nqkoi da ne e ostavil otvorena vrata i da e stanalo techenie

35

Feodorov

преди 13 години

Великата мечта на българина : Да мрънка за щяло и нещяло, независимо , че не е на място. Новината е доста интересна , но не разбирам защо я свързвате с Българската политика.

34

Веселин

преди 13 години

Поредното доказателство, че жените сте доста ограничени в мисленето и както каза един човек по-долу МАРШ В ПЕЩЕРИТЕ като не ти изнася науката *** заспала! Всичките злини причинени от човека използвал научни открития не са причинени от учените а от ПОЛИТИЦИТЕ!

33

Анонимен

преди 13 години

Най големите умове с детската методика . Смях :)

32

До №3

преди 13 години

Много уместна забележка!!! Всички теории се градят на една единствена недоказуема теория - Големият взрив!!! А същата тази теория е толкова абсурдна, че няма на къде - съществува обяснение за абсурдността й но не съществува такова за истинността й! Много сляпа теория - ако е имало голям взрив, какво е имало преди него??? Взрив от нищото не става!!! А всичко се гради върху този взрив!!! Тъпо, много тъпо!!!

31

До 27

преди 13 години

Юлия вземи да прочетеш някоя и друга книжка! Първо без атомната енергия милиарди хора щяха да умрат от ГЛАД, а без ГМО /съмнява се да знаеш какво се крие зад тази абревиатура/ ще умра милиарди хора отново от ГЛАД! Само невежия смята науката за зло!

30

Анонимен

преди 13 години

Човече не се ядосвай , те хорицата не могат да си формолират мислите , според мен искаше да каже , че всчко голчмо науюно достижение е до толкова полезно , колкото и вредно за човечеството и планетата ни , и от тази гледна точка е прав , но израз като не на науката е *** сам по себе си ..

29

Пич

преди 13 години

Мдааа, това с ЦЕРН започва да ми прилича малко на ситуацията с фалиралите финансови пирамиди, които дълги години бяха стожери на световната икономика и накрая се оказа, че всички е било лъжа и измама. Та и тия от ЦЕРН - "Дайте още пари, че сме много близо до голямо откритие !". И така година след година, милиард след милиард. Резултатите ли искате ? Ааааа, това е дълъг процес, то трябва да се анализира още няколко години, но ще трябват още няколко милиарда. Пък ще се наложи и малко ъпгрейд ...

28

Анонимен

преди 13 години

А ти знаеш какво правят? Не ставай смешен! Там са най-големите умове на планетата, а ти ги сравняваш с деца и им даваш съвети.

27

Юлия

преди 13 години

Много си прстичък. И ГМО е плод на науката, и оръжията за масово унищожение са плод на науката, и още един милион поразии са плод на науката. Атомната бомба е страшен прогрес, признавам го. Дупката в озоновия слой и тя се бори за първото място. Долу шапките пред точно този научен гений, а?

26

Анонимен

преди 13 години

Lokster съгласен съм с теб, но според мен трябва да се отчете, че науката не е само полезна. Първото което се сещам е атомната бомба. Разбира се това е по скоро проблем с хората отколкото науката защото и най-доброто изобретение може да се превърне в нещо лошо ако попадне в зли хора (американци :) )

25

До 11

преди 13 години

Знаеш ли какво е казал Айнщайн за хора с твоето първично мислене? Цитирам - само две неща на този свят са безкрайни, човешката глупост и Вселената, като за второто не съм сигурен.

24

lokster

преди 13 години

Е*аси колко сте ограничени всички!"Науката ще унищожи човечеството" я се чуйте! Все едно слушам някакви невежи ***!Като не харесвате науката, тогава защо по цял ден седите пред компютъра, а? Нали и той е плод на тази "зла" наука? Защо гледате телевизия, защо ползвате микровълнова фурна, защо изобщо ползвате електричество? Защо се возите в автомобили? Защо се ваксинирате, защо ходите на доктор?Връщайте се в пещерата като не харесвате науката.Има една новост - нарича се "прогрес".

23

Ганата

преди 13 години

До номер 8е като имаш ядрени подводници и атомни бомби, какво те топли бе ?всяко ново откритие ражда нови проблеми, планетата умира заради *** "открития" , въздуха вече не се диша, моретата замърсени с петрол...НЕ НА НАУКАТАколайдера да се разруши НЕЗАБАВНО