158

Анонимен

преди 13 години

160Е кое видя бе ***??Че оставиха 8млрд. резервЧе Бг беше една от НАЙ-ДОБРЕ представящите се икономики в европаЧе заплатите растяхаЧе на баба ти нивата поскъпна няколко пътиЧе когато се срутиха куп банки в Европа и се наложи правителствата там да ги спасяват в Бг банките са БЕТОНТова не го видя *** смотан,нали?!Аман от *** и инфантилен народ-***.

157

Българин

преди 13 години

До Кравар. Просто си за съжаление. Краварът поне извършва общественополезен труд,докато ти само ядеш и с..ш.Бъди сигурен ,че "горният ти етаж "е празен.Не обиждай краварите като им ползваш името.

156

нишка

преди 13 години

Кризата не е само икономическа-кризи има навсякъде и във всичко Те са благодарение на ВСИЧКИ редуващи се правителства до сега

155

КИРО

преди 13 години

Е ТЕБЕ ТЕ ВИДЯХМЕ КОЛКО СИ КОМПЕТЕНТЕН,ВЗЕМИ СЕ ЗАСРАМИ И МЛЪКНИ,ЧЕ СИ СМЕШЕН

154

Василев

преди 13 години

Ей заради такива ла**ари като Гергов , ще гласувам винаги анти БСП.Трябва обаче да си признаем , че наистина Герб са некадърници и е една лидерска недемократична партия.

153

Кравар

преди 13 години

Абе шугав *** к...а ми да ядеш. Няма да вземете повече от 2-3 % на изборите. Електоратът ви пълни грабищата , а тия дето са още живи като слушам по опашките най-подир им дойде акъла и ви проклинат. Дори 2%са ви много

152

Селянин

преди 13 години

Прав си рано е на станишев, както и на костов - доста бели направиха от компетентност. Мисля, че мястото им е заслужено. НАРОДА им показа ЧЕРВЕН картон за позиции във властта. Нека се замислат преди да плямпат.

151

мухъл под налягане

преди 13 години

Дереджето го докара Триглавата ламя начело с др.станишев. Именно той трябва да се извини пред нацията и да признае, че единственият начин ГЕРБ да "пусне" повече пари е първо някой да ВЪРНЕ тия пари на ГЕРБ. Не трябва магическа пръчка. Надиплени са по частни джобове, ССтанишев добре знае чии. И нека ССтанишев събере сили ПРЪВ да предложи национализация. Защото друг начин просто нЕма. Което му е пределно ясно. А интригите,плюенето и клюките са мухлякъл похват над 100 г. Закъде с него?

150

всичко се помни

преди 13 години

ВИДЯХ НА КАКВО СА СПОСОБНИ ЧЕРВЕНИТЕ - ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, ПАЛЕНЕ НА МАГАЗИНИ, НАСИЛСТВЕНО ОХРАНЯВАНЕ, ОТВЛИЧАНИЯ, МАГИСТРАЛНИ ОБИРИ, ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА, КУПОННИ СИСТЕМИ, КРАЖБА НА ДДС И ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ, ПОДКУПНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И КАКВО ЛИ НЕ. ДА, ВСИЧКО БЕШЕ МНОГО КОМПЕТЕНТНО ИЗВЪРШЕНО.

149

Селянин

преди 13 години

До Анонимен 132. Хората не могат да си платят кредитите защото им ги дадоха неразумни банкови служители с цел печалба. Пример: бинго зала в града в който живея - служителка взима заплата от 500 лева осигуряват я на 240лв. от бакшиши от спечелили на смяна е взимала 50 лв., което на месец е правило около 800лв. и общо с 1300лв. на месец не имала проблем и е плащала отпуснати банкови заеми за сумата от 800лв. на месец. Спират да идват комарджиите, падат премиите до 10лв. на смяна и проблем.

148

Киро

преди 13 години

допълнение към 147!3 минуса - странджата и 2-та опосума са тук :)))))))

147

andreshko

преди 13 години

СТАНИШКО ИМА ПЛАН, НО ПЪК ИМА НИСКА КОМПЕТЕНТНОСТ !ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА ГОЛЯМА "ЯРОСТНА" УСТА НА ***, НО И СИЛНАТА ПОДДРЪЖКА НА НАЙ-ГОЛЯМИЯ КАПИТАЛИСТ В ПЛОВДИВ.

146

Киро

преди 13 години

Хахахахха назначите тебе боко на топла държавна службичка и сега плюем :)))на предсрочните избори ще видиш от кой ще се отървем :))))

145

zar

преди 13 години

mlakvai be cherven ***.....koga li shte se otarveme ot vas zavinagi..?!

144

Анонимен

преди 13 години

Защо искате станишев? Бойко ви е новият станишев!

143

Анонимен

преди 13 години

Червените нямат грам срам да се показват след безобразията на 3-ната...

142

Киро

преди 13 години

Искам си Станишев............и личния ми лекар,дет не ми даде направление вчера щото вече нямало и той си иска Станишев,само странджата и 2-та опосума от нова.тв се кефят на Тиквата

141

анонимен

преди 13 години

а, пък Станишев е нагъл!

140

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

" Абе Странджата днеска пих ли хапчета бе... "... - не знам Мими - май не си ги пила...

139

РЗС

преди 13 години

Искам увеличение на заплатата.Нека Боко си запази лъжите за *** от ГРОБ.На калпава ракета космоса и крив.Оставка!