353

imperialist

преди 13 години

До Стария Браво учудващто умни и умерени думи които няма да се харесат на повечето пияни вресливи националисти.А че народа е '***' това е ясно на всеки непредубеден но не е точно БД човекът които трябва да го изръси.

352

imperialist

преди 13 години

До Стария Браво учудващто умни и умерени думи които няма да се харесат на повечето пияни вресливи националисти.А че народа е 'ши**н' това е ясно на всеки непредубеден но не е точно БД човекът които трябва да го изръси.

351

Калин

преди 13 години

Виж сега не се и опитвам да навлизам в изказаните ти съждения за Кремена, тя ме кара да усмихвам, намирам начина и на изразяване за адски симпатичен .. и доста интелигентен в същноста си .. какво по ясно от това искаш.. да изпадна в потрес ли.. може а *** от уморителните ти занимавки.

350

до 353

преди 13 години

Без ирония, човече! Знаем се.)

349

Анонимен

преди 13 години

Приятел,няма как да разбереш ,че ти казвам нещо, когато не го проумяваш.Това са законите на природата:не го проумяваш-мислиш че нищо не съм ти казал, проумяваш го- ще мислиш съвсем по друг начин, различен от предубедеността си,че аз съм изкуфял,***,***,***, изперкал и т.н.

348

Анонимен

преди 13 години

Сега е модерно развалянето на нещо да се нарича "реформиране" - БАН, здравеопазване, образование... На мен пък вчера ми се "реформира" телевизора, и не мога вече да гледам ББ като открива шадраванчета и градинки, или пък като игре футбол със Стоичков или тенис с Бекер. Ама какво да се прави - "реформа"...

347

kolekcionera

преди 13 години

Бойко ти си голям патриот бре откаде те изкопаха пак съдиш ама кого и ти самия незнаеш.В крайна сметка се оказва че съдения и съдените са България и Българския народ аман от ваши цирк със Цветанов и т.н.време е Българския народ да ви осъди всички вас управляващи от 20 години .както в Румъния .Чаушеско .иначе управия няма да има в тази държава

346

Калин

преди 13 години

зачетали и поста .. няма случай в който да не съм и кликнал плюсче:)

345

Калин

преди 13 години

Ти май нещо не си таман?:)

344

Анонимен

преди 13 години

Всъщност ти не си дал един от другите 2 плюса на поста на Кремена.Единия е моят,другите 2 не знам на кого са,но със сигурност ти нямаш положително мнение за Кремена.Иначе нямаше да реагирваш така на моя пост което бе обръщение към нея.Нали? Признай си! Не е грях.

343

Калин

преди 13 години

Реформа не се прави с орязване.. това не е реформа, имбецилите по министерства и служби .. и разни чавета експерти и ентилигенти си нямат и понятие от това що значи Реформа!те са там да смучат .. блага и да реват дайте ни пари.. и едни резултати отчитат и едни смехории, откровенно маргинални .. такива глупости - отчети, изказани резултати по това и онова съм виждал..че ми се довръща.

342

Анонимен

преди 13 години

А ти какво каза сега? Хахаха!Вземи се ограмоти детето ми.

341

Калин

преди 13 години

А *** що си мислиш, че ми казваш нещо .. И какво като се базика :) впрочем намирам лицето за много интелигентно.. и какво искаш, така и не става ясно.. ясно *** сме хубави .. такива сме и какво да го местим ли?

340

Ели

преди 13 години

Да ,но къде са парите ни сега. И не е толкова трудно да ги хванат,.Много е просто ,който набутат -глоба и съд .Да видим тогава как ще източват пари. НЕ ИСКАТ.А и реформи не се правят с рязане на пари ,защото е на гърба на хората.Дреме му на шефа на болницата ....

339

до 341

преди 13 години

Приемам не редакцията, а по-скоро логичното онаследяване на един достоен дояч, от един достоен руски дояч и негови турски и мадридски ортаци.Те пък са наследени от вярното куче на дояча едно време- и си имаме един доячески кръг.

338

Стария

преди 13 години

Прочетох всички коментари. Има тема, по която се дискутира, но голяма част от вас я размиват като вкарват национализъм, нещо което на въпросният БД много ще се хареса. Защото, той на тази деликатна тема гради своята кариера, като използва историята за користни цели. Всеки човек, родил се на този свят, при даденостите, в които е израстнал, сам определя своята национална принадлежност. И никой няма право да му натрапва своето становище по този въпрос. Историците и политиците са тези, които използват миналото с подли намерения. И какво постигнаха: разделиха ни и партийно на българи и турци, провокират ни да мразим всички съседни народи и т.н. Отговорете си на въпроса -можем ли да станем отново България на три морета? Кой, защо, с каква цел се рови в миналото? Даже и това, ако някой иска да се нарича македонец, това е неговото самоопределение. Един ден, това какъв си, няма да има такова голямо значение, каквото му предаваме сега, играещи по гайдата на родолюбците.Що се отнася до изцепките на БД и раздухването на неговото поведение от медиите, мога да кажа следното: такъв унижаващ народността ни начин на изразяване не може да бъде извинен по никакъв друг начин, освен с оставката на този определящ се като голям патриот историк. Тези, които са на неговото мнение за народа ни /те били 60%/ и тези, които цитират стихове на Ботев, Вазов и Славейков по тази тема, трябва да осъзнаят, че тази оценка за народа ни важи за тях и за техните близки. И ако мислите така, такива ли ще си останете или ще използвате този случай да скъсате с робското си поведение и да започнете по нов път, така както са постъпвали българските възрожденци и борците за свободата и независимостта на България. Кога ще се събудим? Докога ще търпим да ни крадат и да ни се присмиват?

337

Калин

преди 13 години

нека ги съдят, но мен лично ме съмнява .. нагласата им, от няколко години трупат такива задължения - който в крайна сметка влизат като пасив в бюджета, нещо повече това са укрити задължения за пред хората и международните организации - отровени корупционни схеми .. едва ли искат да им лъснат творбите!не могът да ме убедят маститите управители на болници, че ще съдят НЗОК!Те просто трябва да се преструктурират е от години го говорят и смучат същевременно :)

336

Анонимен

преди 13 години

Tragikomediya...6**ana darjava.

335

до 299, калинчо

преди 13 години

Мое заблудено дете, акълът ти, както и на много от пишещите тук не могат да разберат ,че Кремена не само се бъзика с вас,но и с новините като цяло-те са маловажни.Пишейки по този начин, ви показва, колко сте тесногръди , плоскоповърхностни и колко повече знания има от вас главата си и как по един уникален начин ги пресъздава като мнение в дадена тема. И ребуса е именно у мен-как може да има хора,които са толкова елементарни във вижданията си-характера и възприятие на действителността,като вас?!

334

Анонимен

преди 13 години

До 332 малка редакция, ако позволиш :)Цветелина Бориславова влиза в един парижки магазин за кожуси, палта и други.Харесва си един кожух и пита продавача колко струва.Той: 8000 евро.Тя: Ще го купя.- Какво работи мъжът ви, за да си позволите това палто - запитва продавачът?Тя: Всъщност парите са от любовника миТой: Какво работи любовникът ви?Тя: Овчар е.Той: Че колко овце има?!!!Тя: 7 милиона.Той: Че как успява да ги храни, да ги дои?Тя: Те сами си намират храна, той само им говори и ги дои.