387

r

преди 13 години

Глупости. Аз също помня и беше точно така, както го пише човекът. И недей да ми разправяш какво било тогава, защото всичко идваше от СССР. Освен това същите изкупувуха некачествената ни продикция на всичките заводи. В момента в който спряха д аго правят и целия ви комунизъм замина по-дяволите.

386

sdf

преди 13 години

EDIN OT NAI KRADLIWITE NA PREHODA PAK LALA BASI NAGLIQ TIP

385

Анонимен

преди 13 години

Можете само да му лижете краката на този ***,нечистоплътни българи!То вие не сте българи,а съветски предатели!***-де да имаше повече ***,като него!Поклон пред *** Костов,който върна Бълтария в пределите на Европа и я откъсна от Русия!

384

до yann

преди 13 години

366 ли?Извинявай,не съм видяла.Чорни-тотално разбулен компромат.Доказа се,че е лъжа.И никакъв Чорни,не играе във никаква фондация

383

r

преди 13 години

Обиращите мандри какви герой са бе, патриоте???

382

ддд

преди 13 години

Дано пак дийде 9 септември та и нашите внуци да поживеят нормално , по човешки !А такива като крадеца Костов да намерят своето място !!!

381

yann

преди 13 години

До 390: По-скоро ще остане в архивите на съдилищата. Рано или късно и неговите далавери ще видят бял свят.Надявам се това да се случи на всички, които ограбиха спествананията на хората по различни начини. Много са и по-много са крали, но както се казва: БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!

380

токо патриота

преди 13 години

Честит 9 септември на всички българи и нека почетем памета на всички героиски загинали за свободата на нашата родина .А г-н Костов не разбира говори неща за които ще мусе смее и малкия ми син .Господа моля малко уважение към нашите герои .Всяка една държава почита героите си.

379

Златко

преди 13 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БОРЦИ ЗА СВОБОДА И СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ!

378

yann

преди 13 години

До 389: Пич, не съм чел учебници, а съм го преживял. Така, че много добре знам какво е имало и какво е нямало. Гонили са ме с УАЗ-ка в Кайлъка, милиционерите от концерт на Щурците, ял съм всяка събота или неделя, заедно с цялото семейство на ресторант, намалявали са ми поведението за разпространяване на честотите на "Свободна Европа", купувал съм си бренди "Слънчев бряг" по 3.60лв бутилката и съм го пил с приятели...И много други работи съм преживял. И хубави и лоши.

377

Анонимен

преди 13 години

С КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ КОСТОВ! НЯМАМ ТЪРПЕНИЯ ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА МУ ИЗКАРА ДАЛАВЕРИТЕ НА БЯЛ СВЯТ! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

376

някой

преди 13 години

Иван Костов ще остане в историята на България и за него ще пише в учебниците!!!Андрей Пантев никой няма да го помни след 10 години - помнете ми думата!

375

някой

преди 13 години

До: yannИзвинявай, ама ти ако си чел от някой учебник какво е "имало" и "нямало" при социализма аз го изпитах на гърба си и мога да заявя категорично - никога повече!!!Да, вярно имаше тунквани вафли по 5 стотинки и боза от 4. Имаше евтин хляб но само с хляб не се живее. Съгласен съм, че не всичко беше лошо при социализма. Не всичко е било лошо и при Хитлер - той е направил аутобаните в Германия. Това обаче не го оправдава за милионите избити в лагерите. Е, така стоят нещата и при нас :-)

374

Ivan

преди 13 години

Другарю, Костов!Точно кога престанахте да бъдете комунист.Преди 1989г., когато преподавахте марксизка икономика и бяхте женен за партийната секретарка Елена Костова или след 1989г., когато стояхте близо до Луканов и му се слагахте непрекъснато.Или може би като министър - председател, когато проведохте масовата приватизация и обогатихте старата комунистическа номенклатура.А, и имахте кабинет пълен с комунисти и ченгета.А къде ви беше Закона за лустрацията?

373

дупница

преди 13 години

Внуците на партизаните учат на Запад, комунистите откраднаха на вашите майки и бащи спестяванията от банките станаха от комуникти първи капиталисти и сега са местни феодали на които вие се мазните и се покланяте доземи всеки ден и ги молите за работа и за парче хлеб превзеха морета, гори, изкупиха за жълти стотинки фабриките. А вас ви водят на такива вакханалии като Жабокрек, където ви черпят с кебапчета и захарен памук!

372

мицо

преди 13 години

БЪЛГАРСКИЯТ КОМУНИЗЪМ ДРУГАРЮ КОСТОВ ,ТЕ НАПРАВИ ЧОВЕК,ако нямаше комунизъм още щеше да ходиш по къра на село със свински *** със космите навънка да издържат повече на носене.не плюй там откъдето си ял много

371

Анонимен

преди 13 години

Тоя наглец защо си мисли, че сме забравили, че той е университетски преподавател по политикономия, а благоверната му съпруга- партийна секретарка? За толкова ли слабоумен смята българския беден изстрадал народец?!!!!Точно той ли трябва да коментира 9 септември?!!!!!

370

yann

преди 13 години

До 380: Стига говори глупости. От 1986 поне си имаше официални звукозаписни студия, където можеше да си запишеш KISS, AC/DC, IRON MAIDEN, PURPLE, RAINBOW и каквото си пожелаеш.Вярно е за телевизиите. Имаше и режим на тока от средата на 80-те, но факторите за това са въпрос на дълги разяснения. Ако искаш, пиши ми на посочения коментар 376 e-mail и ще се опитам да ти обясня защо се случи това. Ако искаш.Пак казвам - имаше и хубаво, имаше и лошо. Няма еднозначен отговор.

369

xax

преди 13 години

ADSKI tochno kazano - evala !!!

368

yann

преди 13 години

До 378: Кое не се е намерило? А отговри ми на кометар 366 де... Що мълчиш?