36

Bo

преди 13 години

"За едно правителство не е важно какво говори, а какво прави" - Това е казано от един много мъдър политик. Мисля, че точно тук всеки един от нас трябва да си направи съответните изводи. Редовия българин е склонен да вярва на гръмки изказвания - 800дни, 7 магистрали и прочие. Ние все чакаме принца на белия кон, който да дойде и да ни изведе в рая на благоденствието. Оставете политическите си пристрастия, вижте си семействата. Ние обедняваме и затъваме.

35

Офф...

преди 13 години

Правим си изводите. За Олимп например. За "приватизацията".За 10%-овия министър Божков, който модерно се фръцкаше из радиата.За безумната (анти-) социална политика на Нейков. За още по-безумната външна политика на Надето Михайлова, дето не отбирала от арабистика и забатачила положението на медиците ни в Либия, а пред публика имитираше върховни усилия. За безобразията в образованието на В.Методиев, който осакати поколението с *** подскоци и игри, вместо задълбочено учение...и т.н.

34

Анонимен

преди 13 години

Всички партии в Бългаия са създадени от комунистите, а комунистите са създадени от масоните, а те пък са създадени от ***, а те пък - от Мойсей и илюминатите, които пък са от извънземните...абе много *** тука :))))

33

анонимен

преди 13 години

всички партий са рожба на БКП.всички играят заедно. ГЕРБ няма да падне шоуто продължава.пияндурника Иван Славков един път се изтърва и рече че България никога няма да се оправи защото една група хора има полза от това да прави пачки.всички в парламента играят комбина и простия народ ги разделя на БСП ,ДПС или ГЕРБ,а те всички са едно и също

32

factotum

преди 13 години

Всички партии в Бългаия са създадени от комунистите и си играят на политици,а ние се плюем и мразим по форумите докато лека полека ставаме роби.

31

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Бойко не го е страх от вот.Това правителство е най-доброто за последните 20 години, затова има подкрепата на народа и висок рейтинг.Дерзай Бойко, с теб сме! всички виждаме, че пътя е верен.

30

Аз

преди 13 години

Ти вярваш ли си наистина на това, което пишеш? Никъде не растат заплатите, но заплатите, та дори и пенсиите са им нормални за живеене. При минимална заплата от 1000-1500 евро на месец, цените им са като нашите. И да не им растат доходите, хората получават достатъчно, за да живеят, а нашите доходи не стигат дори за физическо оцеляване. А за разликите в здравеопазването изобщо няма да коментирам.

29

Анонимен

преди 13 години

Мама им *** комунистическа,готови с дявола ортак да станат ама те да се на власт!Смятат,че държавата е само тяхна барабар с народа.Не разбраха ли,че мястото им е на бунището на историята и в затвора.

28

Фактите

преди 13 години

Костов управляваше посткомунистическа страна със срината банкова система и тотално принадлежаща на ДС клановете. След 4 години управление страната беше кандидат член на НАТО и ЕС, а силите на червените бандити бяха на привършване, страната беше стабилизирана финансово, стикерите на ВИС и СИК свалени. Мултигруп беше унищожена. Костов успя !Борисов управлява страна от ЕС, която има други преоритети и съюзници. Неговото положение е много по-добро... а той не се справя ! Правете си изводите...

27

адем

преди 13 години

СДС хем недоволни от управлението на ГЕРБ най много ги критикуват, но в същото време ги подкрепят....:)) Моята логика подсказва, че на никой не му дреме за държавата целта е да се задържат там....Не съм доволен от ГЕРБ но е рано за ниви избори е моето мнение... Каквото сме си наддробили от това да си патим....

26

Анонимен

преди 13 години

хора вие помните управлението на тройната коалиция,когато световната икономика беше във върхови позиции,когато никой не беше чувал за финансова криза,какво ни се случваше...искате пак Доган ли,този,който още не се научи да ходи на парламентарни ззседания,той терориста,''консултанта'' за милиони държавни пари...айде моля ви се!

25

dancho82

преди 13 години

tova e da si glupav komunqga!!kato iskat vot na nedoverie neka poglednat pove4eto zapadni strani i da kajat kade nqkoi antikrizisni merki ne rabotqt,kade zdraveopazvaneto e idealno i kade dohodite rastat?!Po4ti nqvsqkade situaciqta e podobna na na6ata s razlikata 4e tuk vinagi e bilo zle,a horata se opitvat po nqkakav na4in da go napravqt po-dobre!!

24

Наблюдател

преди 13 години

Вот на недоверие няма да мине, всичко е за парлама да се изкарат уж загрижени.Истината е, че никой депутат няма интерес от предсрочни избори, защото няма гаранция че пак ще е депутат. Трябва да е луд да си рита сам хляба.Друг е въпроса дали има основание за вот, според мен няма, но опозицията е длъжна да го поиска, инак каква опозиция ще е.

23

Hasan

преди 13 години

Siniata Koaliciq i RZS da ne se pravyat na opozicia, te sa sauchatsniti v prestupleniqta na GERB i Ataka. Za 1 godina GERB susipaha durjavata. BSP I DPS do 2 godini otnoso idvat na vlast. Naroda pomni che pri tqh vsqka godina se uvelichavaha pensii i zaplati i parite za zdrave i obrazoanie bqha poveche. DOLU GERB!

22

Анонимен

преди 13 години

Истинските братски партии са ДПС и БСП. Иначе СДС е толкова близка с БСП, колкото е и ГЕРБ.

21

али

преди 13 години

Да но и ГЕРБ не стават :( ...к'во ще правим ???

20

Анонимен

преди 13 години

10"Народът не е ***"??????Какви са тези сказки?Ти добре ли си?Народът е АМА МНОГО ***.

19

Анонимен

преди 13 години

Манолски, би ли посочил поне един "отнет" от *** и депесарите кокал?Освен ласкаещите егото постове нещо реално?Газа и петрола, "Големия Член" Бургас-Александруполис, Южен пАток и АЕЦ Белене, Формула 1, субсидиите за тютюнджиите, пристанищата, Дунав мост 2, пенсиите на АБПФК-тата, общинските далавери? Да са им накривили поне капата? Разкарали Мазнарова и *** до съда? И к'во? НИЩО! Ще им узаконят безобразията като си излязат оневинени!За една година едно незаконно барбекю не сринаха!

18

Bo

преди 13 години

Това правителство трябва да падне. Колкото по-скоро, толкова по-добре за България. Яд ме е, че заради тази глупава игра на сини и червени ще страдаме всички ние. Единствената политическа логика е да се чака Борисов да се *** още повече. Което ще е пак за наша сметка. /което погледнато от друга страна си е в реда на нещата - ние си избрахме Борисов, сега ще му сърбаме популистката попара докато не започнем да повръщаме/

17

До слабоумните

преди 13 години

Каквото и да пишат разни *** *** и заблудени вЕрващи (в Симеон, Биби и други "спасители"), най-читавите хора в БГ политиката са в Синята коалиция.А най-успешното правителство на България е това на Костов и СДС. *** да си спомнят колко долара заплати получаваха в края на управлението на БСП и колко станаха заплатите им след СДС!?!?!И не ми пишете за Балкан, че ставате смешни :)