307

Анонимен

преди 13 години

Некадърна ирония. Не ти се получи!

306

za 316

преди 13 години

i hubav kashkaval im napraviha samo i samo da hvanat gorata..........uvi, sediat vyv forumite i slovobludstvat samo

305

dp

преди 13 години

'Икономическата криза не се бори с полицейски мерки, подчерта Станишев. 'За съжаление е 100% прав и за съжаление има 0% шанс ченгьорите по кабинетитес Бойко начело да го загреят.Бил съм антикомунист и то по времето, когато това беше опасно съмсе заявявал като такъв, и сега съм - но с фактите не се спори.

304

Транзит

преди 13 години

Работата е там, че Бойко се отдаде на тенис и държавата се управлява от Волен Сидеров и Капка.Волен обаче го е яд на народа, че не гласува масово за него и сега ще ни направи на маймуни със съкращения, вдигане на стажове и тормоз.Накрая ще докара и турците, и ще избяга на Сейшелите.

303

Малее

преди 13 години

Това "изкарах ли те от нерви" вземи го смени вече. Знам, че се ограничен речников запас и интелектуален такъв, но поне прояви малко старание. Или бегай да ти сменят поста, че ставаш за срам вече. Много тафтология:)Ще ти отрежат премията:)

302

До 312

преди 13 години

Леле малеее как само ги надушвам отдалеч платените червени драскачи, изкарах ли те от нерви, признай си. Айде чао, че си имам работа за разлика от теб.

301

asi

преди 13 години

nai dobroto koeto mojete da napravite e da napysnete tazi darjava,zawtoto nikoga niama da se opravi.az go napravix predi 15 godini i nikoga niama da sajaliavam,nito da se varna.da jiveiat kanarskite ostrovi.

300

Аз

преди 13 години

И аз искам да ми цъфнат налъмите ,но една врачка ми каза,че това ще стане ,когато *** пак станат партизани ! Май ще пада голямо чакане ?!

299

фани

преди 13 години

е как с густо да не му кажеш

298

а сега де?

преди 13 години

Ако приемем,че ГЕРБ=БСП които не ги харесват какви са според теб?

297

Малее

преди 13 години

И недей кара на беее. Знаем, че принадлежиш към стадото.

296

Малее

преди 13 години

Па ти много фундаментално мислиш. Цитирал едно мое изречение, защото не може да състави свое и от там нататък само нечленоразделни писанки.Само толкова ли можеш:) А напъни се малко, може и да се роди мисъл някъде подсъзнателно:)Ама как ще се изразиш - не знам. Много препятствия има по оста мисъл-реч.:)

295

До 303

преди 13 години

Малеее, абе много елементарно мислиш беее: "То се знае, че който не харесва ГЕРБ е ляв, който не харесва БСП е гербаджия" ама откъде толкова акъл да направиш толкова фундаментално откритие- Евала, аферим, ашкулсум, машалла бе будала сеир, както казват вашите коалиционни брати и съкрадци.

294

Анонимен

преди 13 години

И аз мисля като теб, но най-близките ми хора напуснаха страната,не защото не са истински българи,защото им беше писнало да им се подиграват за труда,който полагаха тук с жълти стотинки.И понеже са силни характери не можеха да търпят тази гавра. Обещали са каквото съберат там...след време да го инвестират тук в Родината. Това им е и целта,а не да живеят там някъде си. И в България можеш да живееш много добре...добри доходи обаче трябва да имаш.Един живот всеки живее-трябва да се използва шанса.

293

Анонимен

преди 13 години

яяя гледай, този политически труп говори

292

Малее

преди 13 години

Че за какво да убивам човек, който ми доставя удоволствие:) Абе ти мазохист ли си?:) Пак доказвате,че мисленето на гербер е далеч от нормалното човешко мислене. Май си духовно и сексуално малтретиран. Не се дърпай бре. Аз оживяхЩе оцелееш и ти. Още повече, че като гледам имаш желание, но явно не ти стига вътъка. Да не си физически увреден бре?:)

291

Анонимен

преди 13 години

шумкарска му работа

290

Малее

преди 13 години

Да сапуна го изпуснах и ме уважиха, което е чест за мен, поради факта, че са оценили моите достойнства. Ти обаче докъде ще я докараш-ни интелект, ни търговски вид. Абе мъка:)

289

ПАТРИОТ

преди 13 години

Каквото и да става в България, оставам тук! Левски да не би да си е казал -"Тук е зле, братя българи, не оставайте тук, а бягайте в чужбина!" Не, останал е и е умрял за Майка България! И ние, дори и да сме в най-ужасно положение, трябва да останем тук - в зямата на нашите велики предци, където да оставим костите си редом до тях! Братя Българи, не напускайте Отечеството, останете тук и го превърнете във Велика България! И един Българин да остане само, той ще положи началото на Нова България!

288

До Малее

преди 13 години

Маллеее, кво стана бе, да не си пострадал като в като оня виц: извади туй мясо, че ако уживея щае те убия.