167

Кръчмар

преди 13 години

Кутев,Кутев...разправях ти аз да намалиш алкохола,ама ти не...

166

Реална Порта

преди 13 години

до ИВО"...качествата си на експерт..." Експерт по какво?

165

Анонимен

преди 13 години

Чудя се на тези двамата, а също и на Премиера, тези розови ризи дали не са им ги дали от склада на "Позитано" - един отбор, една цел. Да му мисли БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

164

Анонимен

преди 13 години

*** са жалки мръсни крадци, но по-лошото е, че и тези сегашните са от същото котило и действат по същия начин. Връзкари, далавераджии... един честен човек няма на ръководна длъжност. Всички *** работят на процент за червената мафия.

163

Иво

преди 13 години

Тази Калинка явно неслучайно е попаднала на този пост още на 29 годишна възраст-" Ден след като беше избрана за изпълнителен директор на фонд "Земеделие" - Калина Илиева, даде първото си интервю за bTV. Според Илиева тя е избрана за поста, заради качествата си на експерт, а не защото баща и е шеф на Столичната пожарна и се познава с премиера. С Калина Илиева разговаря Богомил Грозев."

162

Малее

преди 13 години

Много ви е страх от този Сергейчо бре!Боко става и ляга с него,вие по форумите се занимавате само с него.Леко, че инфарктите идват неочаквано.То и ББ беше държал само *** и охранявал Тато и Царя,но стана Премиер какво толкова се пените.ББ каза,че политиците са "***, обвити с целофан" и стана политик по простата причина,че фекалии при фекалии отиват,какво толкова.Стига вече.Старите бяха отвратителни,но от тези за пръв път чух,че закон ги задължава да гласуват за децата си.***-това е.

161

Емигрирайте!

преди 13 години

Ако все още има млади учени в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в *** и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически ***. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо *** е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, *** и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

160

ив

преди 13 години

Червени провалили се плужаци ни учат какво да правим.Какво лицемерие ,каква наглост.

159

до Иванчо

преди 13 години

Никой не казва да не се назначават млади хора, но на подходящи за тях постове. Как може да се назначи тази жена на такъв отговорен пост? Фонд "Земеделие" всъщност храни държавата.И храната на 7/8 млн. българи е в ръцете на ГЕРБ агентка.А може точно и това да е целта!

158

www

преди 13 години

Nagli komunqgi .Ne stiga che okradoha dyrjavata ami sega i akyl davat. Kakwa komunisticheska naglost....

157

1111

преди 13 години

АМИ С Е Р Г Е Й Ч О откъде го икопаха бе нещаснико, той за никакъв *** за нищо не става , тоя на работа през живота си не е ходил, а министър-председател го направиха.............

156

Анонимен

преди 13 години

тези мишоци от снимката, срам нямат ли, колко неща откраднаха....................

155

@@@

преди 13 години

Ако беше станишев, до сега да са ги прилапали 150млн... избрани лични фермерчета. Щот при комунистите като няма за всички, има само за богоизбраните.

154

Тотален Цирк

преди 13 години

Тази Илиева нали беше пратена от Борисов и Ко. да слухти, шпионира и донася за всичко ставащо във фонд "Земеделие". Как от шпионка се издигна до поста изпълнителен директор? С едно PR интервю по телевизията в стил евро-момиченце и после си стана мила родна картинка. Шест месеца дума не се чу за нея само, за да и мине изпитателният срок за длъжността и после се развихриха стил "Садим дървета и храсти" покрай летището.

153

До 143

преди 13 години

Като ви слуша човек-изпозастреляхте и оправихте където сварихте де що има жив човек!Като свършат комунистите ,хомото,***,турците....кого ще стреляме???А като си почнал от комунистите сложи първо баба си и дядо си до стената и с един откос!Големи юнаци се навъдиха по форуми,ей!

152

Анонимен

преди 13 години

Познавам двама души - единият бивш военен, човек на БСП, който засмука 25 млн. от проекти при предишното правителство, а другият е от ДПС, той пък прецака няколкостотин земеделци взимайки субсидиите им.

151

Иванчо

преди 13 години

Уж да се даде път на младите,уж да има нови хора в управлението.....абе цялата страна не знае какво иска,днеска ще плюят в лицето на Бойко,утре ще му целуват крата,*** И *** НАРОД сме и това за жалост е истината !!!

150

анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера щом няма усвоени пари, какво правят служителите в това министерство или по точно разплащателните агенции, които хич не са малко. Защо не им се плаща за свършена работа и какво са свършили щом няма усвоени пари.Извинявам се за въпроса , но разбрах какво правят служителите- оргии.

149

Shadravana

преди 13 години

Бойко тиквата е ГРОБ

148

Иван

преди 13 години

А серГЕЙ КАТО ГО НАПРАВИХА ПРЕМИЕР ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ БЕ МИШКИ ?!?!?!?!КАК СЕ СТАВА ПРЕМИЕР НА ДЪРЖАВА БЕЗ 1 РАБОТЕН ДЕН И С ДИПЛОМА ЗА ЖУРНАЛИСТ ЛИ КВА БЕШЕ ТАМ.... С ДИПЛОМНА РАБОТА ЗА РОЛЯТА НА УНИФОРМАТА В ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ,ЕЙ МАМА МУ СТАРА МНОГО ЗАБРАВЯТЕ,ТОГАВА КАТО МЪЛЧАХТЕ И СЕГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ !!!!!!