5000 LV ????? tiq dobre li sa ???? q toi da prodade 100 tira soq i slanina puk nqma li da dade posle 5000 hilqdi leva. ... are pak s tiq nomera ... nie moje li da zavedeme delo che si davame parite za fail bull shit "hrana"
sega se se6tam za edin vic edin kebap4iq pital drug abe kakvo slaga6 v tvoite kebap4eta 4e se prodavat tolkova mnogo ami... kaima *** i dr aaaa ama ti i kaima li slaga6
A stiga be, kilo kaima v Germany struva 3,10- 3,30 Euro. Tia praseta v Bg da ne iadat zlatni drojdi??????????????
със минимална заплата от 220 лева,едва ли ще си позволиш да дадеш 10 лева за кренвирши,а ще си купиш за 3 лева
Преди малко купих 3 вакуумирани кренвирша в/у 9.79 лв.кг. Първо ще дам парченце на булонката ми, тя е експерт по колбасите. Резултатът, ще бъде побликуван след един час.
И като си мелиш кайма у дома от къде вземаш месото? Да не би да ти стигат прасенцата, дето ги гледат баба ти и дядо ти на село? Пак купуваш ***, пълни с хормони и антибиотици, и си мислиш, че правиш нещо добро за себе си. От доволен консуматор по-глупаво нещо няма!
Крехвиршите у нас винаги са били отвратителни(когато ги е имало в магазина). Винаги са били с пълнител и винаги са били чрез смилане на нискокачествено месо и кости. В малките градове месо докарваха един път в месеца. Луканка и шпеков салам се пускаше на Нова Година, Девети Септрмври и Първи Май. Киселото мляко нямаше защо да издържа дълго защото не достигаше , т.е в 9 сутринта вече беше свършило. Не лъжи младите.
Тука няма толкова *** хора-всички знаем ,че когато си купиш едно кило свинско и го смелиш,цената е 8 или 9 лв,за какво трябва да се търсят сензации...Логично е новата кайма да има такава цена.Но аз пак така ще си купувам месо и ще си го меля.
Ha ha ha ,bravo ! Navsqkude tova chudo - krenvirsh e nai evtiniq kolbas i samo super bednite go kupuvat , v Bulgaria tozi *** shte e samo za nai-bogatite.
няма стока произведена в България която *** да не е развалил и омаскарил...така че почакайте и ще се уверите сами...ще остане само истинска цената...но не и качеството...и пак ще ги оплюваме и търговци и производители..а бе *** ли е не ми го хваляйте...той без шмекери все едно че не е жив..ха да ви е сладко..пък макар и солено
По цял свят е така.Влезте в хипермаркетите-има евтини храни, пълни с един куп ситетични хим.вещества,има и хубави храни с високи цени, има и продукти с етикети "Био"-екологични,без ГМО,на баснословни цени/3-4 пъти по-скъпи от другите/.Кой каквото иска и каквото може да си позволи.Чете етикета,гледа цената и си прави сметката
да яж ми к...ра. Сега го *** ,но тогава това поне не ставаше. Всеки си беше заровил главата св пясъка и ходехте по манифестации.Ела си Тошо ,че без теб по-лошо. Ние намазахме поне от тогавашното. А сега ходете безработни ,немили не драги и навеждайте се на чужди чорбаджий.
До 221 Има 10% качественни кисели млека точно защото има другите 90% със сухо мляко и имаш голям избор. Ако останат 3 марки мляко /примерно най - добрите/ след известно време ще ги скапят , защото няма значение как го правят, а е важно да отговарят на изискванията /по документи/. А сега се стремят дори да ги подобрят,за да си разширят пазара или поне да го задържат,докато *** на всеки няколко месеца постоянно се сменят.
Десетачка за кило кренвирши, ама ги ядеш по БДС