86

e

преди 13 години

Първо - жалко за момичето :(Второ - и в Англия и в БГ здравните системи си имат плюсове и минуси, тук в Англия главния проблем са цените (понеже си споменал за зиболекарски услуги - метална пломба тук е 45 паунда, а керамична е 90, а ако е на частно там не ми се говори), но поне си разбират от работата лекарите, докато в БГ (макар и да излиза евтино) 80% от тях са некадърници и това го казвам от много лош опит. Така че ако не си видял лично и не си си патил, не можеш да говориш!!!

85

Tur4in

преди 13 години

6tom angliyskite telewizii i westnici go kazwat,zna4i imash nehsto wqrno.

84

MD

преди 13 години

Аз до сега съм чул англичани да мамят други англичани в Бг, но никъде не се споменава българин.

83

Анонимен

преди 13 години

Аве турски, да вземеш да спреш да генерализираш? Знаеш ли колко английски семейства има дето живеят тук без никой да ги е измамил? Един българин ги е измамил и ти вече "вие българите измамихте англичаните". Спри да генерализираш - това е признак на простотия(за съжаление и много българи го правят).

82

BG mama

преди 13 години

Не разбирам кой и защо ми е поставил минус-менингит се лекува в специализирано отделение-неврологично или инфекциозно.

81

Tur4in

преди 13 години

"ИГНОРИРАТ МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ ЗАЩОТО СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ" ne zashtot ste ewropejci ,a za6toto ste myrzeliwi i kradliwi-kupiha si imoti v Bg , a wie gi izmamihte i ograbihte.

80

Анти-песимист

преди 13 години

Алекс, нормален човек съм, просто не съм песимистично настроен като мнозинството тук. Постът ми беше насочен към тези, които постоянно плюят България. Не че всичко е наред, определено не е, обаче те правят просташки и примитивни изказвания, които не допринасят с нищо положително.

79

ъ

преди 13 години

Частна болница в курорта ахааххахахахаха..... Такива "болници" могат най-много да шинират счупен крайник докато отиде човек на истински лекар.

78

Tur4in

преди 13 години

"пакистанци и индийци примитивни ***" ti na tiya *** daje prisluga ne moje6 da im stane6 !

77

dok

преди 13 години

Съд и присъда за виновните и за всички петнящи името на благородната лекарска професия!Ефективна присъда за виновните!И лишаване от лекарски права!

76

BG mama

преди 13 години

Как може да поставят дг.Менингит и да оставят момичето в хотела-това е престъпление и изисква сурово наказание!

75

Алекс

преди 13 години

Ти явно си здрав като бик, нямаш малки деца или възрастни хора за гледане около теб и затова те тресе песимизъм. Аз пък имам малко дете, болни баба и дядовци, един инвалид и повярвай ми, оптимизмът ми е последната грижа, защото знам, за какво точно става дума, когато прекрачиш болнично заведение. Здравеопазване в България няма. То е закрито, заровено и забравено. Болният човек в тази страна е обречен да си умира, както намери за добре. Като ти дойде до главата, оптимизмът ти ще те лекува.

74

Алекс

преди 13 години

Милото дете си е заминало без време... Дано родителите й да потърсят отговорност на "докторите". Вярно, че в България са останали една шепа лекари, но пък те са го обърнали на тотален битпазар. Вече пациентите знаят повече от лекарите за болестите си само от четене тук и там. А самите лекари ги мързи да гледат и да мислят. Като им дойде пациент, го гледат като прасенце-касичка. А пък тия по курортите са ми най-ясни. Само дето не са разпънали и по една сергия *** в кабинетите, да припечелват.

73

Несебърлия

преди 13 години

Много ясно какво е станало. Тея *** от бърза помощ са в комбина с частната болница от там тея алчни гадняри не са прехвърлили детето към инфекциозното в Бургас, за да лапат пара от застрахователите и то много пара....и детето си е заминало. ТЕЯ *** ПЛАЧАТ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ВСИЧКИТЕ! ***

72

аре стига бе

преди 13 години

не ми цъкай минуси,сигурно си лекар - взимаш скъпо- носиш отговорност.

71

аре стига бе

преди 13 години

до 70Това казвам и аз - високи цени - високо ниво на обслужване.Всеки да си носи отговорността.

70

Привет от Лондон

преди 13 години

До Боби 44От къде ги вземаш тези данни не ми е ясно. На всеки който работи тука му се издържа здравен данък. Никoй не плаща за спешни операции или прегледи при доктор. Освен ако искаш да се преглеждаш и лекуваш на частно.

69

zzzz

преди 13 години

"Най-високи са докторските тарифи в Слънчев бряг40 евро за преглед на морето" - Заглавие на статия от началото на сезона.

68

аре стига бе

преди 13 години

тая частна болница нямала ли е инфекциозно отделение?Нормално е да има.

67

Анонимен

преди 13 години

Навремето когато приемаха в БКП ,кандидатите се кълняха да дадат и последна капка кръв за партията ,кълняха се и в Българо Съветската дружба и сегашният ни министър председател също се е клел. Сега е десен и мрази комунистите. Е на това някои хора му вика БОЯДЖИЯ , само че конкретният е и *** и алчен.