136

А така

преди 13 години

Цсиганите хем краднат, хем без пари на самолета, хем и по 300 евро им дават. Хайде, *** исване.

135

Анонимен

преди 13 години

Ама и кислород ли ?

134

.......

преди 13 години

Стига сте плескали глупости!Социализират ги!Колко от вас са пътували със самолет?Точно така се прави,а пенсионерите са непотребни за държавата и да пукат по бързо..............

133

цветелин кън4ев

преди 13 години

КЪДЕ СИ ДЕТЕЛИН4О ЛИШСВАШ МИ....

132

Анонимен

преди 13 години

Те може да са се родили тук,но България не им е родина.Ако някой се роди в самолет,самолета ли му е родина?..Щом си имат техни традиции да вървят да си ги спазват в Индия и Пакистан. Сичкото *** като хуманитарна помощ към Пакистан !

131

Анонимен

преди 13 години

Те ще ни ги връщат ,те пак там ще бягат и така докато франсетата не каталясат и не си ги заприходят!

130

mk"

преди 13 години

vseki e covek.tuk v bulgaria se iskazvat ***,turci,romi............a pak v francia,ispania,italia............se kazvat bugari!!!! ne e korektno.

129

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Франция ни връща точно 41 роми.----------------------------------------------------Ромите,както и да е,дано не ни върнат и ***!

128

nerl

преди 13 години

разбира се, че няма никаква дискриминация - всеки може да стои 90 дни. Те стоят с години!!! Дори и да пребиваваш 90 властите могат да питат къде ще отседнеш и дали има как да се издържаш или при кой отсядаш. *** какво правят- влизат в страната(грешка ном. 1 на Франция) и правят лагер/катун. Замирисва, засмърдява... почват се проблеми, знаете как е! Сега хората искат да ги разкарат и къде разбира се - родното им място. Какъв ви е проблема?? Какви права, какви нарушения, какви 300 евро...

127

Анонимен

преди 13 години

За да не се допусне обратното им връщане, Франция ще снеме биометричните им данни.Има една дребна подробност,че от всяка друга шенгенска държава те ще могат безпроблемно се придвижат обратно,защото ЕС няма граници.

126

коко

преди 13 години

Крайно време е да се купи от някой немски музей линия за производство *** модел от 1939-45г.

125

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Дано има медицинско лице около вас ... за да ви изпрати за едно място където ризите са бели и се закопчават отзад ... кукумицин пълен сте !

124

OOOOOOOOOO!

преди 13 години

и сега като ги върнат, ама от цял свят, може да започне процедурата по преброяването на населението у нас.да се види, че не сме залязваща нация, а нация с бъдеще! *** ще се плодят на воля, а последните българи с ум в главата ще заминат на вън... и в някоя тиха коледна вечер ще разкаваме на внуците си, че сме се родили в малка, красива страна, която я няма вече на картата, а на нейно място има коптор наречен ЦИГАЛАНДИЯ...

123

Djembi

преди 13 години

Браво! Дайте ни ги обратно! Искаме си *** или по-точно "българските роми"! Да живее България!....за да може да има повече *** в нея! Браво!...Мааа ви нерези смотани! Ще ги заколя всичките!

122

октопод

преди 13 години

От Париж до Варна, директно на работното място...

121

Идея!

преди 13 години

Искам 15 минути в *** махали да вали бензин.И да падне по една светкавица!

120

цигю мигю

преди 13 години

Не е ли иронични, между другото, че Европа толкова ни орева, че видите ли не сме предоставяли човешки условия за живот на ромите, та горките е трябвало да живеят като полу-човеци в колиби и катуни? Е, бързо друга песен запяха, когато видяха, че *** ще си живеят като полу-човеци дори у 'свободната' 'вива ла революцион' Франция.

119

"Политик"

преди 13 години

Ако ги върнат ще сезирам Комисията по дискриминация и Съда в Хага-не е честно!Това си е "номадски народ с традиции да пътува и да не води уседнал живот"!!!Така че-*** да си пътуват по света,да си вземат и роднините и чаветата,ако искат и каруците-хич няма да им се разсърдя!!!*** е ***-когато е на път!!!Айде,пътя.....!!!!!

118

цветелин кън4ев

преди 13 години

хей ДЕТЕЛИН4О ОБИ4АМ ТЕ,дай си скайп моля те,искам да правим любов

117

Лингвист

преди 13 години

Добре, а минаха ли поне първо ниво за езикови умения по френски?