207

Анонимен

преди 13 години

Ха ха .Сега да ходят да се жалват,че ченгетата са им пуснали сълзотворен газ.

206

Какво е решението

преди 13 години

Българите да кандидатстваме за финансиране от ЕС и да се разселим из Франция, Германия, Белгия, Испания и т.н. по избор и желание, на всяко семейство по един апартамент, и на тази земя да останат само ***, а държавата БившаБългария да излезе от ЕС. Тъжно, но единственото реалистично решение, защото насила не може да ги заточим в Индия. .И без това познавам много семейства, на които и двете деца са се установили в чужбина, предимно САЩ. Поне старите да идат при децата си.

205

Me

преди 13 години

Мани ги французите.. тези *** са си техен проблем.Ние си имаме наши проблеми с тях.Проблем номер 1: Социалните помощи, които АЗ и ТИ плащаме за благодарност те ни произвеждат неграмотни асоциални същества, които отново храним.Тук по скоро трябва немският пример да се приложи.Получаваш примерно 1000 лв бруто. Когато имаш 2 дете - плащаш някакви % по малко данък, при трето дете - 2х този процент и т.н. и никакви други помощи за деца и т.н., при 0 деца - по висок данък от общоприетия..

204

Анонимен

преди 13 години

А Франция плюеше преди по Тодор Живков, когато той гонеше турците от България?!!!!

203

ДИНКО

преди 13 години

ти ще си първият който ще пробва газовата камера !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

202

За номер 20

преди 13 години

Прочети и помисли ! Прочетете номер 20.Хубаво го прочетете и го пратете на приятелите си по пощатаСложете му един + на човека!

201

Янко

преди 13 години

САМО НА ПУШЕК ТАЗИ *** !!! ВСИЧКИТЕ В АУШВИЦ-БИРКЕНАУ !!!!!!!!!!!!!

200

РОМ РОМАНОВ

преди 13 години

Трябва да се освободи ЗЕМЯТА НА РОМИТЕ от българи и власи за да настъпи икономически разцвет и благоденствие в тази част на Европа. Ромите са всепризнати с изключително високата си интелигентност /70% от софтуера в света се прави в Бангалор, Южна Индия; между 5 и 25% от учените в най-известните изследователски центрове в САЩ са от индийски и пакистански произход.

199

аман

преди 13 години

Не стига, че незаконни, ами и протестират!! Какво искат - да ги носят на ръце, както правим в България??? м.а.м.а им ***, баш такива мерки трябва да вземат всички държави!

198

7777

преди 13 години

ами прибиха милиони араби за да им палят колите и стрелят по куките а техните *** ги гонят.Загубена държава,загубена политици.Затъват всеки ден и сега *** са им виновни

197

Анонимен

преди 13 години

за пореден път доказваш че мозъка ти е колкото грахово зърно-ти знаеш защо

196

ДИДА

преди 13 години

САМО ЗА ИНДИЯ ОТАМ СА ДОШЛИ ,ТАМ ГИ ПРАТЕТЕ

195

pav

преди 13 години

АЙДЕ ВСИЧКОТО *** У ФРАНЦИЯ НА ДОБЪР ПЪТ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТЕ ДОКАТО НЕ ВИ ЦИВИЛИЗОВАТ!!!!!!

194

Rъб

преди 13 години

Много са ти отнесени въпросите. Няма такова положение като "... се допусна". Нищо не се допуска от само себе си, а някой го допуска. Вината, държавата да се превърне в *** е изцяло на народа, който с малодушието си допусна една група хора да се гаври с него и да прокарва чужди интереси, които са в ущърб на хората. Сами сте си виновни и си заслужавате дереджето, на което се намирате. Миналата седмица един от вашите ви каза що за народ сте.

193

K

преди 13 години

Какви стачки какви 5лева :( Те *** са пранували сватбата на чичи Муши .

192

аман от паразити

преди 13 години

*** работа, като искат равенство, да започнат да работят и да плащат редовно данъци и такси като всички хора!

191

Охчо Бохчо

преди 13 години

..."Свобода,равенство,братство"...какво братсво???...Каква свобода-(например на кражбите,проституцията,просията и т.н.)Какво равенство-(например безплатни помощи без да работят,привилегии че са джипсита и т.н.) АБЕ ей *** си е ***...ха,ха,ха...нагли и безочливи!!!

190

tulski

преди 13 години

" Носете си по една бейзболна бухалка, където видите нагъл *** бой по главата... това е решението "================================================Абе то на приказки лесно. Ами после ?! Отиваш в панделата при неговите събратя. И там какво те чака....

189

Rommel

преди 13 години

Ще ги пратим на екскурзия до хавайските острови и съсвем случайно корабът ще изчезне в бермудския триъгълник, но трябва да жертваме кораба. Мисля, че на нас (българските данъкоплатци) в дългосрочен план това ще ни е по-евтино.

188

123

преди 13 години

"РАВЕНСТВЕО" (директно от *** речник) - не плащаш данъци , здравни осигуровки , ел.енергия , вода , самонастаняваш се където видиш , унищожаваш , цапаш , крадеш , убиваш.