216

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ДРЪЖ СЕ БЪЛГАРИО...ОРДИТЕ ИДВАТ...*** ТЕ ГАЗИ....

215

Телериг

преди 13 години

Ето така се прави. А не като нашите мухльовци, които години наред мъдруват дали да разпердушинят поредния катун и накрая нищо не предприемат, да не ни съдели в Страсбург. А Страсбург е във Франция и на французите не им пука, че някой можело да ги съди там.

214

yes

преди 13 години

dokaraite vsi4ki *** ot cqla evropa v bulgaria :) togava sas sigurnost 6te stanem robi na *** ama nqma da e za 500 godini a za 5 godini za6toto 6te umrem ot bolesti

213

Нитро

преди 13 години

Ако приемем че *** са въшките на обществото, то тогава ние сме една доста "въшлива" държава. Не е ли време да се "окъпем"? Както правят Французите!!

212

контузен мозък

преди 13 години

Ти си гений! Обаче след като *** си направи вазектомията, Айшето ще почне да забременява от клиентите си и броят на чаветата ще остане същия като сега, само дето ще бъдат по-светлички на цвят.

211

ВС.Ц. НА ЛИВИНГСТЪН

преди 13 години

НОВА ИНИЦИАТИВА - ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПОСЛЕДВА ФРЕНСКИЯ ПРИМЕР - ВС. *** НА САМОЛЕТИ И КЪМ ОСТРОВ ЛИВИНГСТЪН, НАЛИ И ТОЙ СЕ ВОДИ БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ, ТАМЪН *** "БЪЛГАРИ" НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ ОПЛАЧАТ ЧЕ ГИ ГОНИМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!

210

Анонимен

преди 13 години

Не вярвах, че ще го кажа, но БРАВО НА ДРОМ! Време е Франция да даде пример за "интеграция", а не само да го иска от нас. В случая дават ДОБЪР пример - разрушаване на копторите и изселване на обитателите им, само че ако ние пробваме тоя номер, Франция ще бъде (както и беше) първа по оплюване. С други думи оплюването на другите за действия, които самият ти предприемаш не е само български монопол.А сега също така е време Франция да бъде осъдена за дискриминация и нарушаване на правилата в ЕС.

209

Генерал Виши

преди 13 години

Ех ако бях аз ,щях да ги екстрадисам за Германия а там Бате адолф ще ги направи на сапунче.Добрият *** е мъртвият ха ха ха ха и бутилка ром

208

Антигербер

преди 13 години

До 207Ти къде видя *** да се интегрира,при тях такова нещо не става.То ако са хора ще се интегрират ама те са по зле и от животните.Не подлежат на възпитание,на образование и нормални човешки взаимоотношения.

207

Burgazlia

преди 13 години

Vsichki *** kam Plovdiv,te i bez tova sa si yt tam

206

Анонимен

преди 13 години

Доколкото знам турците са ги довлекли тук. След като Франция ни ги връща, ние на свой ред ще ги върнем на турците , а те, ако искат, да ги отпратят обратно в Индия, проблема си е техен.

205

Анонимен

преди 13 години

Нали беха много добрички бе,що не ги "интегрирате"...даже ако кажете ше ви пратиме още...ми и те са хора,имат права,нали вие ни го обяснихте?

204

Антигербер

преди 13 години

Ромите освен да рушат за друго не стават.Няма оправия при тях.Само рушат,крадат,абе само права търсят а задълженията си не знаят.

203

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

НЯМА СТРАШНО, че ще върнат няколко хиляди гладни *** от Франция. Бойко ще ги залъже с няколко бомбастични обещания за благоденствието, което предстои да настъпи скоро под успешното управление на ГЕРБ, и всичко ще умири, нали така ни управлява вече цяла година.

202

Цура

преди 13 години

Ша са върньем на България *** низнам кък ша живейм в таз бъркотия там. Ний вечи сме Европейци и няма да търпим мизерията и липсата на права.

201

Да живее Франция!

преди 13 години

Нека веднага да се прекрати отпуската на Народното събрание и на извънредна сесия да се разреши изпращането на техническа помощ на Франция за справяне с бедствената ситуация с която тази страна се бори.Да се пренасочат военните контингенти от Афганистан и Ирак и да се дислоцират в Марсилия ,Париж и Лион.

200

Българин

преди 13 години

Нали от 10 години ни натискате да интегрираме хъхрещите *** бе !!!Ами вие що не ги интегрирате - аре, покажете ни как става... що ни ги връщате !!!Пилотите на самолетите най добре да изсипят смрадливият си товар над някоя пропаст в Алпите, няма нужда да се разкарват чак до тук.

199

Пешо

преди 13 години

Незабавно да се сезира *** Слави Сийков Михалев,той знае как да измъкне пари от богати държавници и след това да ги разпредели само между свои хора.Амин............. Лека ти пръст Българийо..........

198

От кучкарника

преди 13 години

Казва се доброволно задължително и без пари - криза е все пак.

197

Knock

преди 13 години

Mizernici, 6to me iztrihte be? A na toq,deto mi dava akyli da si slagam add on-i v browsera-prosto ne6ta da si okucqvam telefona; drazni me naglostta na mentel i dnes.bg