26

Анонимен

преди 13 години

Тази жена със сигурност е знаела какво я чака ако я хванат в изневяраРешението вероятно го е взела доброволно

25

Анонимен

преди 13 години

Стига сте намесвали другите проблеми на САЩ, това че и те са объркана държава и всичките ви теории и т.н. за тях няма значение. Тука става въпрос, че законно ще пребиват жена с камъни до смърт в 21 век, еми вас ако не ви се струва малко странно, не знам какво да ви кажа, трябва сериозно да се замислите каква ви е представата за човечност...

24

До Анатема

преди 13 години

Простотията ходи по хората. Да си жив и здрав и да доживееш, теб да те пребият с камъни! ;)

23

Анонимен

преди 13 години

Докато сащ не му източат петрола нищо хубаво няма да се чуе или прочете за иран

22

US

преди 13 години

Никой няма право да натрапва своето виждане за живота и правото на другия.==================================Ислямистите са тия, които натрапват исляма на другите народи. Затова и се стремят към ядрено оръжие, защото с оръжие в ръка по-лесно ще го правят.

21

Анонимен

преди 13 години

Значи тебе ако те осъдиме да те пребиеме с камъни до смърт и САЩ се намеси ти съм сигурен няма да си доволен? Моля ви се бе как няма да се намеси, сега дали е САЩ, Русия или които и да е това си варващина. За изневяра да те пребият с камъни до смърт...

20

Анонимен

преди 13 години

Ако идеш на морето и попаднеш в мъртво вълнение, дано никой не те изтегли на брега. Природната стихия си има закони, кои сме ние, че да не ги уважаваме.

19

Че

преди 13 години

***,те не чакат някой да им "даде" оръжие,а си го купуват с петрол.Силно демократичните държави им продават "миражи",танкове и радари и се молят за още и още.Лицемерието им стига до там,че пишат ноти,а под масата шумолят банкноти.Виж какво стана с Либия и "омразния Кадафи".Сега му лижат вмирисаните сандали,само и само да им даде някоя петролна концесия.Горката жена,нека Аллах спаси нейната душа!

18

Брей

преди 13 години

Всяка страна има своите закони които са плод на култура, бит, религия и изторическо наследство. Законите са закони за да се спазват, а не да се нарушават.Никой няма право да натрапва своето виждане за живота и правото на другия. Особенно когато става въпрос за държави. А най-вече за САЩ, Англия и Израел.

17

Мк

преди 13 години

Единствено в Турция и някоя друга малка мюсюлманска държава като Кувейт или Катар няма такива дивотии. По голямата част от ислямския свят са ето такива средновековни ***. "Моралистите" в тоя форум, които ги защитават сигурно няма да изкарат и две седмици в Иран без за нещо да ги бият с пръчки поне.

16

Анонимен

преди 13 години

Иранският върховен водач аятолах Али Хаменей заяви, че музиката не съответства на ценностите на ислямската република и не бива да се преподава и изпълнява в Иран, съобщава британският вестник "Гардиън", цитиран от БТА.Хаменей направи едно от най-крайните изказвания на ирански лидер след революцията от 1979 г., като заяви: "Въпреки че музиката е халал (разрешена - от арабски), нейното разпространение и преподаване не е съвместимо с висшите ценности на свещения режим на Ислямската република".

15

Анонимен

преди 13 години

аре къде сте сега антиамериканците, да защитите вашите братя революционери - иранците, ве

14

тежка картечница

преди 13 години

гледайте филма "Пребиването с камани на Сорая М." Такава смърт е ужасна, а това в Иран е редовна практика. Предпочитам интелигентни ционисти, пред кръвожадни варвари мюсюлмани.

13

Анонимен

преди 13 години

Брани с камъни.

12

ззз

преди 13 години

Абе не , че нещо запознат съм с NWO ама замисли се ... през 18 век хората са нямали образование , храна и тн тоест раждаш се беден умираш беден и това поколения на ред. Ако е както твърдиш за къф им е било на NWO да си развалят рахата ? Да образоват хората и тн ? Само това не мога да разбера :)

11

Анатема !

преди 13 години

В съвременният масонски ред, в който живеем се набива на очи фактът, че за развратниците, обратните и кучетата се предлага специална защита, а за нормалните и морални човеци - нищо !

10

така така

преди 13 години

"морална, а не ефективна" ?!? това може да е в България, но не и в Иран. потърси си в нета клипчета с изпълнението на "моралните" присъди в излямските държави...ще останеш изненадан колко "ефективни" изглеждат...

9

мунчо

преди 13 години

Тия неандерталци ще правят ядрена бомба ,а в 21век изпълняват такива Варварски присъди??????На такива само прашки и тояги трябва де се дават ,никакво друго оръжие не трябва да притежават тия диваци.

8

Анонимен

преди 13 години

Иран е последният мохикан в арабския свят, който брани общочовешките ценности и се противопоставя на масонско-ционисткия план за Нов Световен Ред.Развратът и покварата на обществата са съществена част от средствата на илюминати за изграждането на бездуховен и безморален свят.

7

zzz

преди 13 години

алоооо САЩ предложете убежище на комшиката , Славка мъжа и е дърмоли , че му измила бидоните със захар... на нея убежище ?