150

Джугашвили

преди 13 години

Да бъдем реалисти. Имаме си около 1 млн турци и с рогите напред няма да стане, ще се втрвърдяват още повече. Ако не е Доган-друг ще е. Нужна ни е дългосрочна национална стратегия по отношение на турци и ***

149

Tekumze

преди 13 години

и Доган, и Местан и повечето с таквиз измена, работещи явно в интерес на друга държава, мястото им е в затвора.... ама това в някоя нормална държава може да стане....

148

news

преди 13 години

Разбрахте ли последната новина- ще плати само 3000лв за тези 1 млн евро. Смях искам да живея и да крада в България.

147

до спеца 142

преди 13 години

Глей сега - взе да се изкарваш демократ. Като не ти дреме за Доганя, що се пениш? За регресите явно обемът тук не позволява да си изясним кой точно за какво говори, щото регреси има при различни хипотези, та не ми обяснявай - не ти плащам за това. Също така "не си компетентен" в смисъла, който влагаш за липсата на компетентност на ВАС - да даваш професионални оценки на когото и да било тук. Нека да се щипем на лична основа, ако толкова ти е важно :)

146

Анонимен

преди 13 години

А! Ей това ще е най- доброто ,ако го гласуват този закон. Някакъв турчин живеещ вече 20 години в Турция да ми определя управниците в България.Ай сиктир бе!

145

Анонимен

преди 13 години

Агентът "Павел" (Лютви Ахмед Местан) защитава агента Ангелов, Сергей или Сава (Ахмед Демир Доган), а подлогата Камен Костадинов му приглася.Докога ще търпим тази *** да може да определя съдбата на децата и внуците ни?

144

da

преди 13 години

toi vednyj da se probva legalno da otkradne pari i te shte go karat da gi vrysha :)

143

эвроопааа

преди 13 години

тоя май не по политически причини е лежал в старозагорския на младини.....

142

Анонимен

преди 13 години

Mащабна манипулация е да вземеш 2мил. рушвет и да го "узакониш" като консултантска услуга.

141

ГЕРБер

преди 13 години

Сега се надявам ГЕРБ да сътворят и един изборен закон, че да прекъснат изборните екскурзии на фесовете.

140

142

преди 13 години

Знаеш ли някак вече с болшевики ми е писнало да споря. Само си губя времето и накрая пак стигаме до прословутото "ама вие що биете ***". Много ми дреме за Доганя и гербавата простотия. Въпросът е принципен. Дествията които се предприемат са смехотворни и няма да доведат до нищо. Като си толкова добър и разбиращ ще ми е интересно да чуя какви последици изобщо предвиждаш от това и то при положение, че ЗПРКИ е бил приложим към онзи момент (което не е така). Щото там в раздела адм.-наказателни разпоредби последиците си ги пише. А за регресите си много не наясно.За регрес е достатъчно да има някакво увреждане - като например осъдителна присъда или дори направени държавни разходи за загубено дело. Ама понеже трошиш държавна пара и никой не си дава зора да си ги търси обратно заради несвършената или кофти свършена работа ти е лесно. Както и да е ти юрист не си и по-лошото е, че никога няма да станеш. За това освен диплома трябва и акъл, а при теб той е в огромен дефицит. Като добавим и липсата на собствено мнение и позиция .... просто съжалявам за теб. Хубавото е, че самия ти не го осъзнаваш.

139

patriot

преди 13 години

parite v haznata -Dogan v pandiza, Prosto i iasno

138

izotzadze

преди 13 години

Браво, Костов!

137

Анонимен

преди 13 години

До 136 Ами то милиардерът Доган като върне тези 2 милиона, много голямо наказание ще е за него. Направо няма да може да спи оттук насетне в сараите си.

136

Фрунзе

преди 13 години

Само за първото тримесечие на 2010 г. фирми от южната ни съседка са вложили тук 37,5 млн. евро. За сравнение през същия период на миналата година Гърция е наляла едва 500 000 евро в страната ни, пише гръцкият в. "Имерсия".

135

39683 - до 124

преди 13 години

Е, е, е много си велик! Респект, доне! Кви са ти интересите около Доги, я кажи, той ли ти пуска в паницата, та толкоз се засегна? Впрочем, за да има регрес, трябва да има и някакво кофти разместване на имущество между други две лица. Ми това не се е случило просто. Айде да не гледаш в моята паница и аз няма да надничам в твоята. Към ГЕРБ нямам интерес. Ама на теб биографийката е ясно че ти е одобрена от султанската дружина. Експерт към сарая, а? Или ръководител на звеното експерти :)

134

мильо

преди 13 години

соколчето пак иска да ни наведе да ни оклеца, ама да видим

133

121

преди 13 години

Ти не ме слушай мене, а слушай бати ти Боко и герберчетата тук от сайта, дето затвори и бесилки им се привиждат, законите щели да сменят и т.н. Изобщо гледай и вервай :))). Нищо, че закона предвижда глоба - те ще вземат на Доганя парите и даже у кауша или както тук имаше предложения Белене за него ще отворят.

132

до 136

преди 13 години

Ми дай пък да се радваме ,че е отървал панделата а е върнал 2 та милиона.Ако беше ти ги присвоил, дали щеше да ти се размине панделата, а? И то за доста годинки защото тук става въпрос за парично състояние в особено големи мащаби.

131

Amenhotep

преди 13 години

Връщайте Догана в зандана!