33

Анонимен

преди 13 години

А БОИКО БЕШЕ СЕКРЕТАР НА МВР ЧЕ И ГЕНЕРАЛ ГО НАПРАВИХА

32

Анонимен

преди 13 години

до 23 Не вярвам да стане доброволно

31

Неразбиращ

преди 13 години

В контраатака Станишев припомни извършената приватизация по време на Костовото управление Кремиковци, Балкан, НЕК......Дъра-бъра!Къде бяха разследванията и разтрогнатите договори за приватизационните сделки, поради неизпълнени условия след приватизацията? Къде бяха следващите 2 правителства след Костов, когато бяха в управлението? СерГея пак шикалкави!

30

бай Цеко

преди 13 години

Комунистите пак почнаха да реват,явно когато се раздаваха червените куфарчета,не са получили нищо,и сега са им обещали да им дадът,като пишат във форума и защитават тоз с..ГЕЙ.

29

Анонимен

преди 13 години

КОСТОВ

28

kk

преди 13 години

Ако беше така,Костов щеше да каже още преди 2 месеца!Но явно сега ООД-то му ДАНС са успяли да прикрият золумите му!А Станишев ако има вина,нека си го съдят!

27

Анонимен

преди 13 години

ДО 18 С такова мислене и злоба до кривата круша сме.

26

Нострадамус-БКП(к)

преди 13 години

Май се изчерпаха кукловодите - след Бойко пак Костов ще ни натресат.Хептен са се мързелясали и нищо не могат да измислят по - така.

25

Анонимен

преди 13 години

Не се радвайте, вече е спретната новата пешка, която да я замести - пак лобистка, но този път за други. Мислех, че в ГЕРБ са само некадърни милиционери, нереализирали се при комунизмо-социализмо-идиотизма, но те били и лобисти, ти да видиш.

24

Калин

преди 13 години

ти не хвърляш ли кал? къде бяха гоце и сергей? за "кражбите" костови сме чували.. въртите ги едни шлагери от сутрин до вечер!а къде беше Велчев внук главният прокурор на гоце персонала?ПАРТИЙНИТЕ ВИ ДОКУМЕНТИ ГОВОРЯТ КАТЕГОРИЧНО КОЙ Е МАРОДЕРСТВАЛ!СТРАДАТЕ И ОТ ШИЗОФРЕНИИ НАРЕД И С ДРУГИ ПСИХОПАТОЛОГИИ!Тишина *** безсрамна ***!В нормална страна да сте на елекрическият стол или с тежки присъди!без замяна!

23

Анонимен

преди 13 години

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА!

22

Анонимен

преди 13 години

Съсипникът на българската икономика да не се изказва неподготвен. Да се навежда там по-ниско на бодигарда на Тодор Живков и да си трае. И ако не го е срам да продължава да се има за десен. То няма да се учудя, ако след година-две Божидар Димитров ни предстваи новото си съчинение "Тодор Живков - скритият антикомунист"

21

Анонимен

преди 13 години

когато властимащите и коалициите им почнат да говорят пред телевизиите това, което иначе трябва да говорят пред съда - това значи, че говорят абсолютни лъжи и пушилки.....толкоз

20

AZ

преди 13 години

В контраатака Станишев ... защо докато беше на власт станишев или царя не дадоха Костов на прокурор? Щото няма за какво да се хванат, сега когато им пари на *** знаят да *** само.Лошото е че малоумния закон предвижда само 5000 лв глоба и нищо друго.Трябва да го подведат под отговорност за нещо за което да могат да го набутат в затвора за едни 10 годинки и да му пръснат халката на комунистическия мазен червей!!!

19

Баш Пандизчията

преди 13 години

Идва ми нова играчкааа...

18

Анонимен

преди 13 години

Правил е и още как ! И малки дечица е ял на закуска :) Не се оправихте и това си е :)

17

Истината

преди 13 години

Костов и той същия : С едната ръка гали, с другата......нека да продължат колегите от днес.бг.

16

Червени глупци

преди 13 години

"В контраатака Станишев припомни извършената приватизация по време на Костовото управление Кремиковци, Балкан, НЕК и така нататък."Класика в жанра ! :) :) :)

15

Анонимен

преди 13 години

Самият факт, че Станишев се е отнасял с престъпно нехайство към такива важни документи, показва отношението му към самата власт, която е упражнявал, катo премиер ! Станишев е за затвора,но не заради това му прегрешение. Той и кликата му нанесоха грандиозни поражения на икономиката на България...А слагачеството му на Доган беше срамен и гнусен фарс,заради който *** се простиха с властта !

14

мина

преди 13 години

АХ СЕРГЕЙЧО КАКВО ТЕ ЧАКА...