85

Анонимен

преди 13 години

един разумен форумец :))) накрая.само да се добави че и дребните крадци и едрите такива трябва се накажат.какво става сега -значи ако вземеш пари ,които не ти принадлежат ,не си ги изработил си е кражба/така ни учеха като малки/а сега има добавки ,които оправдават кражбата-я незнание ,я от съжаление да им я опростим на крадците .е аз ако видя някоя хубава кола на пътя и си се кача в нея и потегля -хайде да не е кражба,щото нямам пари да си я купя,а мн искам такава,и съм добър човек иначе

84

Анонимен

преди 13 години

"Vij kakvo,ne te znam kakuv si no da ti obqsnq ako ne ti e qsno-ne gledame mnogo geca,za6toto gi gledame ka4estveno,t.e.-normalno.Hranim gi,obli4ame gi,kupuvame im u4ebnici"Да, много качествено ги гледате. По цял ден на кафето с цигарка в уста, децата хрупат чипсове и вафли понеже нямате време да им сготвите, почват да пушат и а вземат наркотици още в 5ти клас. Много качествено си гледат децата българските майки, няма що!!!

83

Анонимен

преди 13 години

"Неправомерно взетите пари да се връщат-това безспорно е правилно.Интересно ми е обаче мнението ви по един друг казус.*** получава помощи и детски за малолетната си дъщеря,която също е родила и получава помощи и детски.Правилно ли е пълнолетната да продължава да ги получава ?"Ако въпросната майка не беше ***, а българка, също щеше да получава помощи. В закона никъде не пише, че само малолетни *** получават помощи.

82

баба Яга

преди 13 години

Неправомерно взетите пари да се връщат-това безспорно е правилно.Интересно ми е обаче мнението ви по един друг казус.*** получава помощи и детски за малолетната си дъщеря,която също е родила и получава помощи и детски.Правилно ли е пълнолетната да продължава да ги получава ?В този случай чии интереси защищава държавата?

81

До Малее 75

преди 13 години

Гаранция за просперитета на нацията ни е всеки да спазва правилата в държавата (за предпочитане е доброволно). Ако не иска доброволно, да бъде заставян. Ако сте съгласен с това, явно тезата, която развивате тук не е състоятелна и необходимо да се откажете от нея

80

Kiril

преди 13 години

Детските градини се издържат от общините,а те пък от моите и вашите данъци.Няма как аз да получавам заплата от 400 лева,а вие да имате огромни претенции защото данъка ми е 10%.Аз също казвам притенциите пред партньора с когото сте решили да раждате и отглеждате деца.Аз също не искам да се дават пари за да поущряваме безотговорността на родителите.Не чоплете *** и мутрите,мутрите не би трябвало да са ви отправната точка след като сте родители.Това,че имате пропуски в знанията не е оправдание

79

анонимен

преди 13 години

Ами да вземат от Мургина и Масларова да напълнят бюджета , а не от майките, пенсионерите и инвалидите.

78

bolqrka

преди 13 години

Vij kakvo,ne te znam kakuv si no da ti obqsnq ako ne ti e qsno-ne gledame mnogo geca,za6toto gi gledame ka4estveno,t.e.-normalno.Hranim gi,obli4ame gi,kupuvame im u4ebnici.Hi4 ne mi govori za cigankite,koito rajdat kato hlebarki a posle dacata im goli i bosi prosqt,kradat,ubivat a umstveniqt im kapacitet i sveden do minimum.Taka 4e ne mi govori kolko opravni bili cigankite.Naprotiv-te sa purvobitni i elementarni(da ni izpolzvam i drugi dumi)A ti se osuznai malko!

77

До Малее

преди 13 години

Вие явно не сте наясно за какво става въпрос? Не става въпрос за достойнство (друг е въпросът, че то не се измерва количествено - или го имаш, или го нямаш). Става въпрос за обикновена измама под благовиден предлог - в името на дечицата. Само че дечица имат не само те, милите, но другите като са "балъци" да се оправят, така ли? Все ние сме най-тарикати

76

Анонимен

преди 13 години

"Държавата да не се чуди как да вземе пари от майки , пенсионери и инвалиди , а да мисли как да открива работни места и нека нявсякъде да има конкурси наново"Държавата мисли как да открива работни места в комунистически държави като Северна Корея и Куба. В капиталистическите държави работните места ги откриват частните предприемачи. Престанете да чакате държавата да ви намери работа!

75

Малее

преди 13 години

Е аз не разсъждавам глобално. Предпочитам да оправям собствената си къщичка сам.Имам много недостатъце, че да си позволя да съдя другите хора. Предпочитам да се справя с тях, а това със сигурност ще ми отнеме целият живот. Вие явно вече сте в другото измерение и разсъждавате глобално. Радвам се, че ви има, защото това е гаранция за просперитета на нацията ни.

74

анонимен

преди 13 години

Защо изобщо сравнявате майките с майките от другите държави. Няма никаква база за сравнение.Държавата да не се чуди как да вземе пари от майки , пенсионери и инвалиди , а да мисли как да открива работни места и нека нявсякъде да има конкурси наново, а не некадърни да ни управляват с по 30 годишен стаж или някакви засукани 20 годишни.Ако вземат откраднатото от Масларова и Мургина ще напълнят бюджета.

73

Малее

преди 13 години

Нещо сте се заблудили.Прочетете постовете ми и ще видите,че няма защо да спирам с ***,защото не съм започвал изобщо с тях.Явно спорите без да четете постовете,ей така,по принцип,за спорта.Хаха.И не бъдете толкова претенциозен в изказа - крадци. Вие колко пъти сте прочели Кодекса за социалното осигуряване? Не съдете толкова строго.Те ще си платят,това съм сигурен,защото те имат повече достойнство от мен и вас взети заедно.Аз лично не дължа, но утре може за нещо друго да дължа.Държавата е БГ.

72

Анонимен

преди 13 години

добре бе хора -бюджета е празен.малкия минус се дължи на леки кражбички ,но попнеже са от мили хора /българи или ***/,които лекичко са послъгали в декларациите-не се притеснявайте дайте и фирмаджиите които праят ддс измами и тях да оправдаем те послъгват повече ,но пък каво ,човешко е да се лъже и да се вземат пари които не ти се полагат.едни крадат милиони,други стотици-важно то е да се краде в БГ,нали?

71

Анонимен

преди 13 години

Държавата плаща не само на малолетни ***, които раждат, но плаща и на малолетни българки. Друг е въпроса, че *** раждат, а българките не раждат.

70

Анонимен

преди 13 години

за нищо .но те ги вземат без да работят нали?:) а тези които работят п оцял месец за 240 лв-какво да им кажем на тях.бачкайте,щом сте ***.ако сте тарикати -ще си попълните декларация с невярно съдържание и ще вземате пари от държавата без да си размърдате задните части

69

Анонимен

преди 13 години

Ne biva taka!To ne stiga 4e ve4e nqma bulgar4eta,Bulgarkite edva gledat po 1,2 deca,no stavat hora,a sega i pari da vru6tat.A na maloletnite ciganki za6to se pla6a-da suzdavat pove4e prestupnici??"Болярке, гледате по 1-2 деца понеже ако имахте 5 деца нямаше да имате време да висите по кафетата и да чоплите семки? *** как се оправят с 5 деца? Излиза, че те са по-добри и по-оправни майки от вас. И не ми разправяй как вие сте били по-отговорни майки от ***.

68

Малее

преди 13 години

"Децата в държавна детска градина са на държавна издръжка." Хаха. Стария текста касаеше пълна държавна издръжка, но мисля, че е безпредметно да ти пиша каквото и да е било.Явно теб те е раждало магаре.

67

Анонимен

преди 13 години

правилно казваш!!!! но въпроса е да се започне с наказания за ВСИЧКИ ,защото нали се сещаш -''ромите'' ще кажат яяяя тука българките вземат неправомерно помощи,що пък ние да плащаме ток и вода

66

Алекс

преди 13 години

Айде спри се с тия ***, де, че става смешно :) Ако нямаше един жив *** в тая държава, въпросните "майки" нямаше да крадат от държавата, така ли? Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Който е крал, умишлено нарушавайки закона, ще си връща. Ако намериш, за какво да съдиш ***, съди ги. Те са друга тема. Това е различна тема и е за едни дами, които хем са си чоплили маикюра по цял ден на държавна издръжка, хем държавата им е гледала детето. Да, ама има закони.