461

ИСТИНАТА

преди 13 години

До Анонимен 505 има много убити *** от булгари ама те *** са неграмотни и не пишат в интернет и не се дигат на протести и медите не обръщат толкова внимание!

460

Анонимен

преди 13 години

Да на родителите от ромски произход.

459

до Анонимен

преди 13 години

Явленияето "скинари" се е появило в България поради родителска небрежност и злоупотреба с демократичните права.

458

Анонимен

преди 13 години

Питам пак имат ли право ромите да УБИВАТ ?Ако имат моля впишете го в конституцията за да бъде ясно на всички.

457

ттт

преди 13 години

ако така продължават нещата с *** до 7-8 ще има гражданска война!

456

Анонимен

преди 13 години

То явлението скинари ей така от само себе си се появи в нашето общество като забавление.Запитал ли си се защо?Аз няма да ти казвам помисли или все още не можеш да се самозадоляваш, защото нямаш фантазия.

455

до ИСТИНАТА

преди 13 години

Има една поговорка: Кой каквото прави на себе си го прави! Сега е късно да се жалват, но останалите хора трява да се замислят и да не подкукорсват децата си да са агресивни.

454

ИСТИНАТА

преди 13 години

И ДА ГЛАСУВАТЕ С ОТРЦАТЕЛНО ТОВА Е ИСТИНАТА БОЛИ!

453

Анонимен

преди 13 години

Има ли убит *** - няма !!! Има ли убит българин - има !!! Това е истината...*** са убийци...*** на Боби го доказва !

452

ИСТИНАТА

преди 13 години

А и собственика на кущата е много близак с полицаите които биаха там е много близак и полицаите бездеистваха за да мойе групата на собственика и на Боби да миат ромите ! ама то па стана обратното и за жалост си замина един човек!

451

Анонимен

преди 13 години

В корема или в главата ***, питам щот много ще боли.

450

Ганчо, 500

преди 13 години

Тук не е място за фашисти. Пътувай си към дир'а.

449

Анонимен

преди 13 години

Като чета тук много *** бре и всички справа бе, кой ви дава *** такива право да убивате ?Трябва ли да се върнат времената за убит българин трима ***.Защото така се получава тяхните убийства са групови и вината някак си се размива, ако върнат смъртното наказание, би трябвало поне трима да съхнат на бесилото.

448

до ИСТИНАТА

преди 13 години

Медиите премълчават факти, а репортерите ги изопачават с монтажи. Моля те, сподели повече от това което знаеш!

447

само истината, цялат

преди 13 години

Аз ли съм най-взривоопасния коментатор? Сами, изоставаш, брат!

446

ИСТИНАТА

преди 13 години

А защо никои не казжа ,че Боби и неговиат приател собственика на кщата и още ниаколко техни приатели се сабраха в джора и повикаха един от ромитеи започвт да го бият! и тогава влизат в двора оште десетина роми да защитиат момчето което биат И БОБИ почва да руга на ред с нож които е пред него! и от ромит са 3-*** наругани от Боби защо не го казват това?Е зслужи си тръба по главата дане беше размахвл нож да се бие като мъж !

445

ДЖОН РАМБО

преди 13 години

ЦЦ, те проляха ПЪРВА кръв...*** проляха кръвта на момчето...ЦЦ, ти се прости с президенстването...*** гласове няма да ти стигнат !!!

444

Българофил

преди 13 години

Само утвърден *** може да искаже подобно твърдение, при положение че човек е убит пред очите на полицаи. И освободили ***, която го е наръгала с нож. Ако беше някой българин с ножа щяха да си изпочупат клавиатурите ченгетата да го нагласят за едно 15 годинки, че и *** дал бог за "кошаревски свитетели". Цецко, не за президент ами и за охранител на склад на ставаш, щото пак ще краднеш и още 6 апартамента ще си построиш.

443

Анонимен

преди 13 години

в България да си *** е голямо перо но нали се сещате че боико казаче ще спечели с ,,ЛОШИЯ МАТРИАЛ''а сега цецо ще става президент затовамангалите са на почит

442

Поздрав от Рамко

преди 13 години

WINKРодителите в България трябва да се замислят дали си заслужава да надъхват децата си от малки против ***.Научете ги да живеят, без да псуват, заплашват, обиждат и унижават другите!