49

ninochka

преди 13 години

изобщо не съм съгласна!!!!!! по този начин аз можех да си гледам детето още месеци, да му взимам болнични бележки, без да губя мястото в одз-то!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 13 години

Когато Доган, Костов, Кобурга и Станишев върнат откраднатите пари от държавата,тогава и тези майки да върнат парите на НОИ !!!

47

Лоши Майки

преди 13 години

Майките дават децата си на ясла за да имат време да висят по кафетата... това е истината колкото и грозно да ви звучи.

46

Анонимен

преди 13 години

Защо не разследват Бойко как си върна заема за предизборна реклама толкова бързо и защо" парите,които откраднахме майките"трябва да се внасят в банката ,която жена му е собственик.Майките,които са дали децата си на ясла са били принудини за доброто на детето си.Всеки гражданин на тази държава знае,че тези 240лв ,не стигат.Ние не можем да пестим ,като тези в парламента и сме принудени да си дадем детето на ясла за да можем по някакъв начин да оцелеем.

45

Анонимен

преди 13 години

"Ей на това се вика държава мащеха! "Абе защо всички в България копнеят за държава-майка? Не сме ли достатъчно пораснали та искаме държавата да ни сменя памперсите и да ни храни с лъжичка в уста?

44

boza

преди 13 години

sled mesec maikite ste vrustat cjaloto maichinstvo, stoto sa si ostavili decata na babi i djadovci--ne mozhe taka,tova e "zakonova durzhava" !

43

хмм

преди 13 години

Ей на това се вика държава мащеха!

42

Анонимен

преди 13 години

Аз разбирам даима някаква минимална глоба, защото все пак е нарушен закона-да.Но да искат от тия хора да връщат пари назад и то с лихвите е повече от възмутително.Ами нека затегнат проверките колко деца посещават детски заведения, а не сега да тормозят хората излишно.

41

nikolai

преди 13 години

и доста хора събраха пари и ги върнаха. щото видите ли да обжалваш и да се съдиш с тях, пак по техни думи си е кауза пердута....е да ама не :) :) взеха си 12 лв ведно с лихвите за единият ден и те така.халал да им са......

40

nikolai

преди 13 години

е, най-накрая! поне вече има ясно изразено становище по въпроса.че то доскоро шефчетата в НОИ хакаха актове за неправомерно получени пари даже на записани деца, дето не са стъпвали в ясла, но били записани за новите групи,с нелепи обяснения, че държавата превеждала пари на бройка записани!ами ако вземат да построят нова ясла поради недостиг на места, да им я изплащам на вноски ли?!та за дете записано 3 месеца преди да навърши 2г. но посетило яслата в единственият,последен ден НОИ поиска 800лв

39

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

AS,kugatu biah umagina za MILIARDERA STAWRAKIS faf KIPAR-vladeehmi 17 KITulovni gemii..As nitu vidna6 NI si ustavih ditetu na moiti 6 guvernatki-fsi4ku sama sam pravila za moita slatka mila Printceska-JAKLIN4ito.JAKLIN-IMELDA-TCIRTCEYA-Troinu ime-uba4i strahotnu ime..AS siga tuk Va t4ita i faf OFFISa mi Vi sa smeimi na Vastorgenite Vi Taputii-fse iskat tes BGmayki,fse NIduvolstvuvaneta..Razglezi VA vas dargavata,eeiii..!!!Stigneti sa i rabuteti-STOP that CRYING--I da si KOLTUROlizirate ditcata..

38

Анонимен

преди 13 години

Някой знае ли каква е средната заплата в НОИ и какви бонуси се полагат ?

37

Анонимен

преди 13 години

Долу ръцете от българските майки !!!!! Не стига че раждат деца на тази неблагодарна държава, ами и ги рекетирате на всичкото отгоре !!!! ***, до парите на майките опрели....Срам !

36

Анонимен

преди 13 години

Искам да съм в борда на директорите на НОИ и аз !! Щом Алексей Петров може да е там и да си взема заплатка, защо не и аз??!

35

ztg

преди 13 години

аз съм си решил проблема, имам деца от 3 различни жени, но съм ги оставил сами да ги гледат, а със деца не мога да се занимавам!

34

Анонимен

преди 13 години

Добре, но тия хора , ако нямат възможност да си платят, какво правим...в затвора ли ще вкарат такава майка.Стига глупости,това ли са виновните за положението на страната, те ли я ощетиха , та сега всички страдаме.Тези маки и те са жертва на корумпираната ни политическа класа, която доведе народа до просешка тояга.

33

Анонимен

преди 13 години

Бивши доносници на ДС като тая и престъпници са яхнали държавата и смучат и смучат милиарди, а сега българските майки са им виновни

32

панчо

преди 13 години

Не съм чул , ама дай боже да чуя ! Само че , както аз си плащам всичко на държавата не виждам защо и тези тъй наречени майки да не платят за гяволъка си ! Значи техните деца са по-деца от нашите или те са по-родители от нас?

31

МАЛЕЕ

преди 13 години

ЯБАСИ МУМИЯТА МАХНЕТЕ Я ПЛАШИ ХОРАТА

30

Анонимен

преди 13 години

Добре, съгласна съм, че тези жени са взели пари неправомерно, ама това ли е най-големия проблем на България?! За кокошка-няма прошка, за милиони-няма закони! Като вкарате в затвора хората, които откраднаха милиони, тогава се занимавайте с тези майки! Ама да гоните до дупка тези жени, докато Лупи, Мургина и всички знайни и незнайни герои си харчат откраднатите милиони е направо подигравка с хората!