161

за 183

преди 14 години

не му дават на парламента, руските мекерета или по модерному -лобисти

160

до 182

преди 14 години

прекомерно си ***

159

Анонимен

преди 14 години

За никой няма да гласувам повече !!! Всички лъжат много !!!!!!!! Ако Боко тиквето ни беше казал, че ще ни вдигне цигарите с 1,20 лв. въобще нямаше да си направя труда да гласувам за ГЕРБ !!! Мошеници некадърни!!!

158

Анонимен

преди 14 години

Василев е ЧЕРВЕНО ***! като Румен, Сергей, Румен, леля Емилия.. :)

157

до Василев

преди 14 години

Василев, обещавам, няма да те е...!

156

MayDay

преди 14 години

Заради Бойко ли спряха 1 млрд. евросубсидии? Бойко ли позволи в Турция да има над 100 избирателни секции, за да е сигурен Доган в парламента? Бойко ли бетонира Черноморието? Бойко ли ни превърна в обслужващия персонал на Европа? Бойко ли инвестира в шивашки цехове, молове, кол центрове вместо в производство, технологии и добавена стойност? НАГЛИ КОМУНИСТИ! КАК ДА СЕ ОПРАВИМ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЪСИПИЯ? Бойко е виновен, че за 1 година не може да оправи десетилетия ПОЗОР!

155

до Василев

преди 14 години

Василев, Ви е сте заблуден

154

Гербер

преди 14 години

Има, Василев!!! Червени помочковци..

153

ТЕ40

преди 14 години

Този Овчаров е същият. Сметката им излиза на продажниците. Нали всички ние плащаме и важи принципа за коликтивна безотговорност и лична файда/ДПС/.

152

MayDay

преди 14 години

Василев, а вашите другари от можещите ли бяха? Да! Ама от можещите да крадат, съсипват и унижават! Бойко ли подписва договорите за газа? Бойко ли даде властта на турците? Бойко ли гласува закон за заменките? Бойко ли гласува закон за амнистията на "леки престъпления по служба"? По времето на управлението на Бойко ли ни обявиха за най-коруимпираната и престъпна държава в Европа? Бойко ли изгони 1 000 000 българи в чужбина? Бойко ли праща пенсионери на море с излишъка вместо да строи магистрали?

151

ТЕ40

преди 14 години

Имах чувството че Димитров е на щат в Газпром;

150

ТЕ40

преди 14 години

Вчера слушах цялото интервю на Димитров - бившият министър ва икономиката. Бойко бил виновен - с Газпром никой не можел да се пазари. Нямало алтернатива- друг тръбопровод. Не сме могли да да налагаме да / договорим/ на Русия цени. Губели сме от това че отказваме/бавим/ Белене и т.н. всичко но не и следниа израз "Ние правителството на БСП положихме всички усилия и направихми всичко възможно да договорим цени изгодни за бизнеса и хората.

149

д-р Иванов

преди 14 години

абе василев ли си какъв си , вместо да помиярстваш тук, ела пред централния вход на Пирогов (където съм на смяна) да ти дам 20 лв. да идеш да си купиш едно шишенце ракийка да си пийнеш качествено и да си легнеш да спинкаш! Нещо атмосферното налягане не ти влияе добре - анамнезата се гради върху проследяването на твоя мисловен поток. Да не си настинал нещо ? или имаш признаците на бързопротичащ менингит ? боли ли те *** ?, виждаш ли цветни петна пред очите си ?

148

w

преди 14 години

Народа е гладен,благодарение на червените еничери,а се знае,че през турско най жестоки са били те.Те заложиха капани за народа си.Потъпкаха интересите на българия.Но идва видов ден,идват избори.Предлагам да им изядем кебапчетата и да им ударим един шут и ги заличим.Да разберат как се погазва род и родина.

147

wew

преди 14 години

Овчаров, кво е това конско съзъбие, дето си го жлътнал от неправомерно щастие!?!?!?! Сигурно си щастлив от това, че сме най-бедния народ в ЕС,а грозните ти дъщери учат в чужбина с откраднатите от нас пари?! Боко абдикира от предизборните си ангажименти да ви вкара в кауша,но и за него има Господ!!!

146

венци гатев

преди 14 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

пак ще го напиша въпреки жалката цензура от *** - предлагам на нормалномислещите да излезат от този форум и нека да останат да си пишат глупости тези които реват за комунизъм Такива се нуждаят някой да ги ръководи и да им казва какво да правят защото самите те са доста примитивни по отношение на протичане на мисловния процес !

145

стг

преди 14 години

я да питам, някой вижда ли логика тецовете да работят с газ, според мене това е вероятно най скъпия възможен начин по който енергията може да се превърне в топлина , в България няма инфраструктура да има много клиенти за газ и за по лесно хайде всички тецове, то дори не съм убеден че и при тия цени на парното не са пак на загуба и кой измисли да се обърнат на газ ?

144

Анонимен

преди 14 години

Ако аз провеждам акцията първо на Овчарв ще закача примката.Ама тъй ще я стегна,че очите му да се закачат на зъбите му.*** мръсен...

143

македонеца

преди 14 години

тука е пълно с промити мозъци - я да си пасете стоката на село и да не си играете в интернет, че това не е за всеки !! , д-р иванов , подкрепям те напълно и дай да не влизаме в този форум вече, че много смърди на мухъл и на кошара

142

Чао

преди 14 години

Не е лошо да се разсекретят договорите...........подписани оттази усмихната тиква!!!!